Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebuji poradit, možná se tady najde doktor který mě trochu uklidníPo Novém roce jsem byla na operace kýly a dva dny na to jsem měla v moči jednorázově krev. Pochopitelně jsem to hned nahlásila a moč poslali do laboratoře, lékař mi řekl že je tam uroinfekce a nasadil antibiotika, a že to nemá vliv na propuštění druhý den domů. V den operace jsem velice málo pila a na záchod šla až po 12 hodinách. Druhý den jsem taky chodila málo bylo mě zle po narkóze tak jsem pila dost málo. A další den se objevila krev. Další den přišel jiný lékař který mě prvně propustil a pak na mě po půlhodině vletěl jak můžu chtít jít domů když jsem měla v moči krev, že to určitě není jejich chyba že by se to stalo při operaci, a po přednášce kterou zakončil že můžu mít i rakovinu močáku dodal že vidí jak mě psychicky rozhodil tak že mě teda pustí a musím to okamžitá řešit přes urologii, já jsem na něj zírala s otevřenou pusou a v šoku, tak jsem se nezmohla ani na slovo, natož na nějaký dotaz.Na urologii jdu se sevřeným zadkem jenom potřebuji uklidnit že to nemusí ten nejhorší případ. Ještě dodám že jsem v listopadu byla na preventivní prohlídce kde podle praktické byla moč a krev v pořádku, a koncem prosince na předoperačním vyšetření taky brali v laboratoři krev i moč a na interně mi doktorka řekla že výsledky jsou v pořádku. Tak nevím co si myslet, prostě mi doktor připravil pár bezesných nocí, tak mě aspoň trochu tady uklidněte.
Ten doktor je pako, může to být klidně i z nachlazení. Může to znamenat i nádorové onemocnění, ale nechápu, proč tě s tím hned straší. To bude dobrý neboj ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebuji poradit, možná se tady najde doktor který mě trochu uklidníPo Novém roce jsem byla na operace kýly a dva dny na to jsem měla v moči jednorázově krev. Pochopitelně jsem to hned nahlásila a moč poslali do laboratoře, lékař mi řekl že je tam uroinfekce a nasadil antibiotika, a že to nemá vliv na propuštění druhý den domů. V den operace jsem velice málo pila a na záchod šla až po 12 hodinách. Druhý den jsem taky chodila málo bylo mě zle po narkóze tak jsem pila dost málo. A další den se objevila krev. Další den přišel jiný lékař který mě prvně propustil a pak na mě po půlhodině vletěl jak můžu chtít jít domů když jsem měla v moči krev, že to určitě není jejich chyba že by se to stalo při operaci, a po přednášce kterou zakončil že můžu mít i rakovinu močáku dodal že vidí jak mě psychicky rozhodil tak že mě teda pustí a musím to okamžitá řešit přes urologii, já jsem na něj zírala s otevřenou pusou a v šoku, tak jsem se nezmohla ani na slovo, natož na nějaký dotaz.Na urologii jdu se sevřeným zadkem jenom potřebuji uklidnit že to nemusí ten nejhorší případ. Ještě dodám že jsem v listopadu byla na preventivní prohlídce kde podle praktické byla moč a krev v pořádku, a koncem prosince na předoperačním vyšetření taky brali v laboratoři krev i moč a na interně mi doktorka řekla že výsledky jsou v pořádku. Tak nevím co si myslet, prostě mi doktor připravil pár bezesných nocí, tak mě aspoň trochu tady uklidněte.
A po dobrání antibiotik moč někdo kontroloval?
@ivašot. píše:
A po dobrání antibiotik moč někdo kontroloval?
Praktická to smetla ze stolu že na urologii jít nepotřebuji, a za 14 dní ji mám přinést moč. Ja tam stejně jdu naštěstí doporučení nepotřebuji, prostě mě vyděsil a v propouštěcí zprávě tam je napsaný že je urologie nutná. Zaráží mě že jeden doktor vyděsí druhý to neřeší.
@Anonymní píše:
Praktická to smetla ze stolu že na urologii jít nepotřebuji, a za 14 dní ji mám přinést moč. Ja tam stejně jdu naštěstí doporučení nepotřebuji, prostě mě vyděsil a v propouštěcí zprávě tam je napsaný že je urologie nutná. Zaráží mě že jeden doktor vyděsí druhý to neřeší.
Já osobně jsem plašan, ale v tvojí situaci bych se spokojila s kontrolou moči u praktika. Jestli byla v pořádku v listopadu, na konci prosince a teď na kontrole, tak bych k urologovi ani nechodila
Ahoj holky potřebuji poradit, možná se tady najde doktor který mě trochu uklidní
Po Novém roce jsem byla na operace kýly a dva dny na to jsem měla v moči jednorázově krev. Pochopitelně jsem to hned nahlásila a moč poslali do laboratoře, lékař mi řekl že je tam uroinfekce a nasadil antibiotika, a že to nemá vliv na propuštění druhý den domů. V den operace jsem velice málo pila a na záchod šla až po 12 hodinách. Druhý den jsem taky chodila málo bylo mě zle po narkóze tak jsem pila dost málo. A další den se objevila krev. Další den přišel jiný lékař který mě prvně propustil a pak na mě po půlhodině vletěl jak můžu chtít jít domů když jsem měla v moči krev, že to určitě není jejich chyba že by se to stalo při operaci, a po přednášce kterou zakončil že můžu mít i rakovinu močáku dodal že vidí jak mě psychicky rozhodil tak že mě teda pustí a musím to okamžitá řešit přes urologii, já jsem na něj zírala s otevřenou pusou a v šoku, tak jsem se nezmohla ani na slovo, natož na nějaký dotaz.Na urologii jdu se sevřeným zadkem jenom potřebuji uklidnit že to nemusí ten nejhorší případ. Ještě dodám že jsem v listopadu byla na preventivní prohlídce kde podle praktické byla moč a krev v pořádku, a koncem prosince na předoperačním vyšetření taky brali v laboratoři krev i moč a na interně mi doktorka řekla že výsledky jsou v pořádku. Tak nevím co si myslet, prostě mi doktor připravil pár bezesných nocí, tak mě aspoň trochu tady uklidněte.