Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lili píše:
@jdukolem co by se mi jeste pridalo? Ale to by me nebolelo jen v noci ne?
pálení řezání při močení, teploty, únava, schvácenost…
no já spíš typuju, že máš blbou matraci ne když tě bolí záda v noci
@jdukolem to si zacinam myslet ale mam seda zamestnani a jak prestanu cvicit je to peklo, mela jsem anginu a dutiny tak jsem necvicila
@Lili píše:
@jdukolem to si zacinam myslet ale mam seda zamestnani a jak prestanu cvicit je to peklo, mela jsem anginu a dutiny tak jsem necvicila
hele mluvím z vlastní zkušenosti.. já jsem měla to samý co ty, svalové spasmy, bolesti beder kyčlí ráno jak zmlácená.. no a mám 14 dní novou postel a pohádka.. nádhera.. spím jak miminko a nebolí nic
@jdukolem taky jsi mela v noci bolesti ze jsi nenasla polohu pri ktere bx to nebolelo, pomuze az ibalgin ani dorsiflex nic moc a ja moc na leky nejsem jakou mas matraci porad
@Lili píše:¨v noci mě bolesti budily..když ne záda tak kyčle… hrozný
@jdukolem taky jsi mela v noci bolesti ze jsi nenasla polohu pri ktere bx to nebolelo, pomuze az ibalgin ani dorsiflex nic moc a ja moc na leky nejsem jakou mas matraci porad
@jdukolem ja mam matraci celkem novou pevne rosty polstar tu vlnu, ale jsk prestanu chodit rychlou chuzi a cvicit mam vasnive noci
@Lili píše:@jdukolem ja mam matraci celkem novou pevne rosty polstar tu vlnu, ale jsk prestanu chodit rychlou chuzi a cvicit mam vasnive noci
no ony záda jsou mrchy jak jednou začnou bolet tak hrozně rády bolí dlouho ![]()
@jdukolem presne tak strili mi to vsude bolest silena pri ty angine co jsem mela taky radily ale ne takhle ale vim o nich kdyz mam ovulaci menstruaci nachlazeni proto jsem sla k dr a doufala v injekci a co ty na zada beres sbx jsi se aspon trochu vyspala?
@jdukolem pri porodech jsem myslela ze minupadnou
bricho v poho ale ty zada to jsem si uzila
@Lili píše:
@jdukolem presne tak strili mi to vsude bolest silena pri ty angine co jsem mela taky radily ale ne takhle ale vim o nich kdyz mam ovulaci menstruaci nachlazeni proto jsem sla k dr a doufala v injekci a co ty na zada beres sbx jsi se aspon trochu vyspala?
tak já mám nově napsaný tedka rehábky a masáže tak to trochu pomáhá a jinak klasika - ibalgin, když je hůř tak Aulin a namazat záda Dolgitem..no a teplo spím ve flísové mikině - sice je mi vedro, ale záda nebolí tolik
@Lili píše:
@jdukolem pri porodech jsem myslela ze minupadnoubricho v poho ale ty zada to jsem si uzila
mělas zádový bolesti? to tě lituju.. ty jsou hrozný.. ty jsem měla u staršího, u menšího břišní a bylo to lepší
@jdukolem jj mela jsem sileny zadovy, ja podle zad vim jak zitra bude nebo jestli na me neco leze jsem hypermobilni blokuji se pry sama uz jen tim ze chodim ![]()
@Lili píše:
@jdukolem jj mela jsem sileny zadovy, ja podle zad vim jak zitra bude nebo jestli na me neco leze jsem hypermobilni blokuji se pry sama uz jen tim ze chodim
tak já tě chápu, já mám bederní hyperlordozu a od toho se odvíjí celé blbé držení zad..a zbytek je pak na prd, taky mám záda citlivý na kde co
@Lili píše:
@jdukolem tak snad v pondeli budou ty vysledky ok
budu držet palce a kdyby ne tak klid, a necháš si po S udělat kontrolní.. ono víš jak mělas tu angínu atd.. opatrnost na místě