Krev v moči u lékaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
3.10.15 21:32
@Lili píše:
@jdukolem co by se mi jeste pridalo? Ale to by me nebolelo jen v noci ne?

pálení řezání při močení, teploty, únava, schvácenost…
no já spíš typuju, že máš blbou matraci ne když tě bolí záda v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 21:35

@jdukolem to si zacinam myslet ale mam seda zamestnani a jak prestanu cvicit je to peklo, mela jsem anginu a dutiny tak jsem necvicila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:37
@Lili píše:
@jdukolem to si zacinam myslet ale mam seda zamestnani a jak prestanu cvicit je to peklo, mela jsem anginu a dutiny tak jsem necvicila

hele mluvím z vlastní zkušenosti.. já jsem měla to samý co ty, svalové spasmy, bolesti beder kyčlí ráno jak zmlácená.. no a mám 14 dní novou postel a pohádka.. nádhera.. spím jak miminko a nebolí nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 21:40

@jdukolem taky jsi mela v noci bolesti ze jsi nenasla polohu pri ktere bx to nebolelo, pomuze az ibalgin ani dorsiflex nic moc a ja moc na leky nejsem jakou mas matraci porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:44
@Lili píše:
@jdukolem taky jsi mela v noci bolesti ze jsi nenasla polohu pri ktere bx to nebolelo, pomuze az ibalgin ani dorsiflex nic moc a ja moc na leky nejsem jakou mas matraci porad
¨v noci mě bolesti budily..když ne záda tak kyčle… hrozný
matraci jsem si vybrala v Ikee - prostě nebyla až tak drahá, ale lehla jsem si poležela vyzkoušela jich asi sedm..čili jsem si vybrala přímo pro sebe která mi byla pohodlná.. počítám ale že toto ti nabídnou v kdejakém postelovém studiu - vyzkoušení, no je to o financích
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 21:48

:hug: @jdukolem ja mam matraci celkem novou pevne rosty polstar tu vlnu, ale jsk prestanu chodit rychlou chuzi a cvicit mam vasnive noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:56
@Lili píše: :hug: @jdukolem ja mam matraci celkem novou pevne rosty polstar tu vlnu, ale jsk prestanu chodit rychlou chuzi a cvicit mam vasnive noci

no ony záda jsou mrchy jak jednou začnou bolet tak hrozně rády bolí dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 22:05

@jdukolem presne tak strili mi to vsude bolest silena pri ty angine co jsem mela taky radily ale ne takhle ale vim o nich kdyz mam ovulaci menstruaci nachlazeni proto jsem sla k dr a doufala v injekci a co ty na zada beres sbx jsi se aspon trochu vyspala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 22:08

@jdukolem pri porodech jsem myslela ze minupadnou :))) bricho v poho ale ty zada to jsem si uzila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 22:08
@Lili píše:
@jdukolem presne tak strili mi to vsude bolest silena pri ty angine co jsem mela taky radily ale ne takhle ale vim o nich kdyz mam ovulaci menstruaci nachlazeni proto jsem sla k dr a doufala v injekci a co ty na zada beres sbx jsi se aspon trochu vyspala?

tak já mám nově napsaný tedka rehábky a masáže tak to trochu pomáhá a jinak klasika - ibalgin, když je hůř tak Aulin a namazat záda Dolgitem..no a teplo spím ve flísové mikině - sice je mi vedro, ale záda nebolí tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 22:09
@Lili píše:
@jdukolem pri porodech jsem myslela ze minupadnou :))) bricho v poho ale ty zada to jsem si uzila

mělas zádový bolesti? to tě lituju.. ty jsou hrozný.. ty jsem měla u staršího, u menšího břišní a bylo to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 22:11

@jdukolem jj mela jsem sileny zadovy, ja podle zad vim jak zitra bude nebo jestli na me neco leze jsem hypermobilni blokuji se pry sama uz jen tim ze chodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 22:14

@jdukolem tak snad v pondeli budou ty vysledky ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 22:15
@Lili píše:
@jdukolem jj mela jsem sileny zadovy, ja podle zad vim jak zitra bude nebo jestli na me neco leze jsem hypermobilni blokuji se pry sama uz jen tim ze chodim :lol:

tak já tě chápu, já mám bederní hyperlordozu a od toho se odvíjí celé blbé držení zad..a zbytek je pak na prd, taky mám záda citlivý na kde co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 22:16
@Lili píše:
@jdukolem tak snad v pondeli budou ty vysledky ok

budu držet palce a kdyby ne tak klid, a necháš si po S udělat kontrolní.. ono víš jak mělas tu angínu atd.. opatrnost na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí