Úzkostné porucha - podpora

75
3.10.15 20:13

Úzkostné porucha - podpora

Ahoj holky, tak už i já se Vám musím svěřit. Jsem mladá vozíčkářka, které byla diagnostikovaná úzkostná porucha. Teď mám nějaké horší období. Beru AD skoro 2 roky. Brala jsem seropram a po 3 měsících jsem byla úplně v pohodě. Pak jsem vysadila a vrátilo se mi to. Teď beru Asentru 100 (v pondělí 3 týdny), ale nějak mám úzkosti i tak. Má někdo stejný problém? Zkušenosti s AD? potřebuju podporu, doma už to se mnou nechtějí řešit. :( Připadám si na to sama :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
3.10.15 20:19
@Dailý píše:
Ahoj holky, tak už i já se Vám musím svěřit. Jsem mladá vozíčkářka, které byla diagnostikovaná úzkostná porucha. Teď mám nějaké horší období. Beru AD skoro 2 roky. Brala jsem seropram a po 3 měsících jsem byla úplně v pohodě. Pak jsem vysadila a vrátilo se mi to. Teď beru Asentru 100 (v pondělí 3 týdny), ale nějak mám úzkosti i tak. Má někdo stejný problém? Zkušenosti s AD? potřebuju podporu, doma už to se mnou nechtějí řešit. :( Připadám si na to sama :,( :,(

ahoj, víš někdy to trvá než vyberou AD která ti sednou a budou zabírat..3 týdny je hraniční doba, ještě týden počkej a pak to řeš s Dr - doufám, že jsi v péči psychiatra, že ti to nepředepisuje obvoďák..
jinak to, že se panická porucha vrací je běžné a stává se to často..proč jste se v medikaci nevrátili k Seropramu, když zabíral, tomu moc nerozumím…
jinak AD nejsou všespásná měla bys zároveň mít psychoterapii, trénovat dýchání, relaxovat, pracovat na těch stavech s psychologem,.,brát AD bez psychoterapie je nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.10.15 20:21

Ahojky, ano jsem v péči psychiatra. K seropramu jsme se vrátily, jenže na mě přestal zabírat. Na psychoterapii nastupuju ve čtvrtek, tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:19
@Dailý píše:
Ahojky, ano jsem v péči psychiatra. K seropramu jsme se vrátily, jenže na mě přestal zabírat. Na psychoterapii nastupuju ve čtvrtek, tak uvidíme :roll:

to bude dobrý..hlavně musíš myslet pozitivně to dělá hodně..no a když tak vyměníte AD znovu.. to se stává, je to otrava ale není to nic co by se běžně nestávalo tak neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.10.15 21:24

Připadám si méněcenně. Na vozíku a ještě cvok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:31
@Dailý píše:
Připadám si méněcenně. Na vozíku a ještě cvok :(

blbost.. za psychiku nikdo nemůže, je to prostě chybění chemie v mozku.. a vozík? jak ses nas

nesmysl.. je to jen chemie v mozku, která chybí a za to nikdo nemůže..
a na vozíku seš proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.10.15 21:32

Narození ve 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:35
@Dailý píše:
Narození ve 28tt

takže seš s ním sžitá.. hele já znám několik lidí vozíčkářů a JÁ si přpadám méněcenná před nimi jak žijí bohatý a plný život..takže hlavu vzhůru..no a s psychikou se popereš..panická porucha je léčitelná..to si pořád opakuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.10.15 21:37

Nemám panickou v lečím se na OCD :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:40
@Dailý píše: