Krev v moči u lékaře

9006
3.10.15 21:06

Krev v moci u dr

Ahoj holky jak by jste si to vysvetlily? Dr mi delala papirkem test moci na krev bilkovina a vse okolo ok jen krev pry naznakem co to znamena? Mam to ve stredu dostat muze to byt z toho? Diky za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
3.10.15 21:11

A doktorka Ti k tomu nic dalšího neřekla?
Může to znamenat spoustu věcí, také na to trpím.
U mě to naštěstí není nic vážného, ledviny mi propouští trochu více krvinek než by měly.
Jsem pod dohledem urologa a nefrologa.

Ale samozřejmě to může znamenat i závažnější onemocnění, nádor moč. měchýře, narušené ledviny, aby se to u mě vyloučilo, byla jsem na několika vyšetřeních.

• Citovat
  • Upravit
9006
3.10.15 21:15

@Meha dr mi zbytek moci odeslala do laborky pry v pondeli, spis by me zajimalo jestli to z toho papirku muze byt zkreslene pred menstruaci, ja chodim na urologii kazdy rok na sono ledvin i mocaku byla jsem v unoru tohle mi rekla v patek obvodacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:15
@Lili píše:
Ahoj holky jak by jste si to vysvetlily? Dr mi delala papirkem test moci na krev bilkovina a vse okolo ok jen krev pry naznakem co to znamena? Mam to ve stredu dostat muze to byt z toho? Diky za nazor

pět dní před a pět dní po je to někdy možné, že se objeví stopa krve.. nech si poslat moč do laboratoře pět dní po skončené MS a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
3.10.15 21:17

@Lili Tak 5 dnů před menstruací asi těžko.
Ale pokud chodíš na pravidelné kontroly, tak by to mělo být snad v pohodě.
A dělali Ti cystoskopii?

• Citovat
  • Upravit
Meha
3.10.15 21:17
@jdukolem píše:
pět dní před a pět dní po je to někdy možné, že se objeví stopa krve.. nech si poslat moč do laboratoře pět dní po skončené MS a uvidíš

Myslela jsem, že 5 dní je moc, ale všechno je možné.

• Citovat
  • Upravit
9006
3.10.15 21:19

@jdukolem diky o to mi slo z laborky to bude v pondeli ale je to taky pred menstruaci sla jsem s bolesti zad beder hyzdi boku myslela jsem ze dostanu injekci na uvolneni svalstva protoze citim ty svaly na hyzdich hodne stszene s od toho mi jde bolest pred den ok ale v nocinsi uzivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 21:20

@Meha ne cystoskopii ne jen pravidflne kontroly sono odbery krve moce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.10.15 21:21
@Meha píše:
Myslela jsem, že 5 dní je moc, ale všechno je možné.

tak mi to bylo vysvětleno, když jsem měla stopu krve v moči a dělali kontrolní který byl ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 21:22

@jdukolem jj je mozne ze to dostanu driv a byl tam jen naznak pry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
3.10.15 21:23
@Lili píše:
@Meha ne cystoskopii ne jen pravidflne kontroly sono odbery krve moce

Mně kvůli tomu dělali i cystoskopii, ale ten můj nález byl opakovaný.

• Citovat
  • Upravit
49159
3.10.15 21:23
@Lili píše:
@jdukolem diky o to mi slo z laborky to bude v pondeli ale je to taky pred menstruaci sla jsem s bolesti zad beder hyzdi boku myslela jsem ze dostanu injekci na uvolneni svalstva protoze citim ty svaly na hyzdich hodne stszene s od toho mi jde bolest pred den ok ale v nocinsi uzivam

tak uvidíš :think: je fakt že bolesti v bedrech mohou být od páteře ale i od ledvin, pokud by to bylo od ledvin, tak se ti přidají nějaké další příznaky a pokud je to jen před MS tak to bude v kontrolním vzorku dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 21:25

@jdukolem co by se mi jeste pridalo? Ale to by me nebolelo jen v noci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
3.10.15 21:26

Taky mám krev v moči, mám cysty v ledvinách, včera jsem byla u doktorky kvůli jiným problémům, tak mi dala rovnou žádanku na urologii.
I mi dělala výtěr v krku, v úterý si mám volat na výsledky. Až prý vyléčím ten krk, mám řešit ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.10.15 21:28

@laducha me rekla ze rahabilitace klid a pit hodne brusinkove caje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie