Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mám takový dotaz. Dřív to bylo tak jednou za 3 měsíce a teď to mám co týden. Většinou když jsem skloněná hlavou dolů. Tak z ničeho nic cítím kovovou chuť v puse. A když vyplivnu tak je bohužel slina s krví jen zbarvená ne hlen. Ale v okamžiku kdy hlavu srovnám to odezní… U dr. Jsem byla asi před rokem a to teda nechcete koukala na mě jak kdybych si to vymyslela a na ORL mě ještě s prdly že po jednom incidentu hned běžím k Dr.
pak choďte k doktorům.
Každopádně by mě zajmalo co to je protože to není vůbec příjemny. Tak budu ráda za nějakou odezvu
pěkný den.
@Bibiena nevím, něco jako reflux, chtělo by to asi spíš než ORL jít na gastrofibro - tím se prohlídne jícen, třeba tam máš nějaký polyp ![]()
Můj syn měl krev v puse, když měl zánět dutin. To by mě vůbec nenapadlo, Orl mudr. říkala, že je to tím, že se to zadem z těch dutin dostane dozadu do krku a může jít do pusy. A druhý případ, krev v puse, to tě nechci strašit, měl jeden můj kamarád než mu zkolabovaly - úplně z ničeho nic - játra a to prý je příznak. A to by chtělo to gatro, jak píše někdo výše. ORL vyměň za nějakou lepší, já jsem zatím na blbou orl nikdy nenarazila, nopak. A to gastro ti asi napíše obvoďák, i když spousta obvoďáků má gastro jako specializaci.
@Pohodovka2019 proboha to nepřežijí
ale je pravda že Dr. Mi už o tom rikala ale to bylo skrz žaludek že jsem jeden čas měla trošku problémy. Ale když to nenaridila tak jsem to brala že to není ještě nutný
uvidím až tam půjdu co teda řekne.