Synovi (5 let) se ve stolici objevila krev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.12.25 14:57

Krev ve stolici u syna

Ahojky, dneska malej (5) sel kakat, na nic si nestěžoval na bolesti proste nic ale jak jsem ho šla utřít všimla jsem si větší tmavě kapky v záchodě byla to krev stolici měl ale normální konzistence i barvy, ptala jsem se ho na bříško tak říkal že ho nebolí, je veselej hezky papá tak nevím myslíte že to byla jen nějaká trhlinka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18498
1.12.25 15:14
@Anonymní píše: Více

Jednorazove nejspis trhlinka, taky se jednou holce trocha krve po utreni ukazalo. Ale pokud se to nebude opakovat, neni treba plasit. Kdyby to bylo vicekrat, urcite nechat vysetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
1.12.25 18:07

Nejsem zdravotník.
Jak už bylo řečeno, mohlo by to být z poranění po tvrdé stolici předtím, nebo po současné tvrdé stolici. Krv by měla být jasnočervená, protože ranka je na konci cesty. Pár dnů po velké umývej řitní otvor vodou a sleduj přítomnost krve a její barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.12.25 18:48

Náš synátor měl taky, radši jsem zašla k praktické, doporučila sledovat, že to bude jenom trhlinka. A pak už se neprojevilo…z jednorázového výskytu bych nepanikařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.12.25 19:35

Naše malá taky měla, vyplašená jsem volala doktorce. Řekla mi, že to bude nejspíše trhlina, takže dávat víc pít, aby se změkčila stolice, švestky a tak a případně lactulosu a kdyby se to opakovalo, tak přijít. Už se to neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí