Krevní odběry

1718
29.6.10 09:29

krevní odběry

Ahojky holky, chodím na gyndu do Olomouce k panu dr. Hrachovcovi,byla jsem tam poprve,chtěla jsem změnit gynekologa. Pan dr. je skvělý, má výborný přístup k pacientkám. Chtěla jsem se zeptat holek z Olomouce nebo těch,co mají dr.v Olomouci kam vás váš gynekolog poslal na odběry krve v prvním trimestru? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
29.6.10 10:02

Ahojky, sice nejsem z Olomouce, ale přijde mi, že jsem během těhotenství byla na odběrech snad tisíckrát :mrgreen: Určitě i v prvním trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
29.6.10 10:08

Ahoj Myspulko,tak já chodím do G-centra v Olomouci k Dr.Novákovi nemůžu vynachválit,je to gynekol.centrum u stadionu se čtyřmi doktory sestry jsme ani nespočítala a krev.testy mi dělají přímo tam,vše je v klidu nikam nepřecházíš akorát jedna sestra mi mírně pije krev,přinejmenším tím že nenosí kalhotky a to mě trošku přivadí…no prostě uznej sama :lol: ..Jinak jsem ve 14tt končím tedy první trimestr a právě teď mě čekají další odběry na tripple test

• Citovat
  • Upravit
58
29.6.10 10:26

Ahoj Myspulko,
taky nechodím do Olomouce, ale dělali mi první odběry prve na potvrzení těhu - mám obrácenou dělohu a dloouho nebylo nic poznat, ale to s tím nemá nic společnýho :) pak mi braly krev na toxoplazmu a na NT test, to bylo v prvním trimestru, pak ve druhým, to jsu teď ( 26tt) mi dělaly na tripl testy někdy v 16tt, myslím a ve 24tt opět toxoplazma. Příští týden jdu do třetího trimestru a sestra říkala, že ještě někde kolem 30tt berou zase na toxoplazm., protože to se má dělat 3× v těhu. Ale asi to má každéj jinak, protože teď se třeba má dělat test na cukrovku a mě nic nedělaly, ani nic není v plánu, teď jdu na kontrolu až 19.7… Nevím proč, asi proto, že mám moč v pořádku a nic se tam neobjevuje, tak to asi není povinný… nevím, ale vidíš, založím téma a optám se tady na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
29.6.10 10:27

Ahoj holky :mavam: Já chodím taky k Novákovi do g centra.Odběry mi berou přímo tam,ale na ogtt test jdu do spei.Andrejko a taky k němu chodíš ve středu?

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
29.6.10 10:35

Zmrzliku ano ano vždy ve středu,kdy se potkáme ? :-D

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
29.6.10 10:36

já jdu zítra :-D

• Citovat
  • Upravit
1718
29.6.10 10:40

Holky,ještě se chci zeptat taky vám dr. dělal stěr s čípku.Mě včera a trochu to bolelo,ale nebyla jsem uvolněná. No a dr. mi řekl,že po tom budu špin it,ale že nemusím bát,že je to normální. Včera jsem trochu špinila a dnes ráno taky. Ale není to krev.Mám strach,ale co sem si četla na netu je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
29.6.10 10:44

MYSPULKO mě nic takovýho nebral to jsem 23 týden. :nevim: Ale možná proto,že to bral na podzim.Skus si radši zavolat doktorovi at ti řekne,jestli to nic není a jinak ascorutin by taky pomohl.

• Citovat
  • Upravit
1718
29.6.10 10:58

No já byla na prohlídce po roce,takže ten stěr dělat musel.Ale nic me nebolí,jen jsem trochu špinila,kdyby to byla červená krev,tak bych samozřejmě šílela a okamžitě jela k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
29.6.10 12:51

Myspulko mě dělá dr stěry pravidelně mám tam nějaké ne moc výborné výsledky a také mi říkal že mohu špinit,ptala jsem se do jaké míry prý to má být jen trošku nic vážného a bez krve cca kolem tří dní.Já jsem nešpinila vůbec asi už mám čípek navyknutý no :-)

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
29.6.10 12:58

Andrejko a kdy jdeš k Novákovi ty?

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
29.6.10 13:00

A ty čekáš dvojčátka?Tak gratuluju,to je krásný,k vám do skupiny chodí petula od nás. :-D

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
29.6.10 13:01

Zmrzlíčku já jdu až 7.7. budou mi brát odběry na tripple test a tak koukám ale že jsi už 23tt tak to musíš mít super bříško :-) ..No já díky svým dvojčátkům si na ni pomalu přestávám vidět ale je to krásné i tak :-)

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
29.6.10 13:20

jo břicho mám už jak na porod,páč čekám třetí dítko :mrgreen: No třeba se někdy u dr.potkáme :-D podle mě má každá maminka krásný bříško :pankac: A která sestra nenosí kalhotky? :mrgreen: Snad né ta nejstarší co je u toho pultíku v čekárně? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky