Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, chodím na gyndu do Olomouce k panu dr. Hrachovcovi,byla jsem tam poprve,chtěla jsem změnit gynekologa. Pan dr. je skvělý, má výborný přístup k pacientkám. Chtěla jsem se zeptat holek z Olomouce nebo těch,co mají dr.v Olomouci kam vás váš gynekolog poslal na odběry krve v prvním trimestru? Díky
Ahojky, sice nejsem z Olomouce, ale přijde mi, že jsem během těhotenství byla na odběrech snad tisíckrát
Určitě i v prvním trimestru.
Ahoj Myspulko,tak já chodím do G-centra v Olomouci k Dr.Novákovi nemůžu vynachválit,je to gynekol.centrum u stadionu se čtyřmi doktory sestry jsme ani nespočítala a krev.testy mi dělají přímo tam,vše je v klidu nikam nepřecházíš akorát jedna sestra mi mírně pije krev,přinejmenším tím že nenosí kalhotky a to mě trošku přivadí…no prostě uznej sama
..Jinak jsem ve 14tt končím tedy první trimestr a právě teď mě čekají další odběry na tripple test
Ahoj Myspulko,
taky nechodím do Olomouce, ale dělali mi první odběry prve na potvrzení těhu - mám obrácenou dělohu a dloouho nebylo nic poznat, ale to s tím nemá nic společnýho
pak mi braly krev na toxoplazmu a na NT test, to bylo v prvním trimestru, pak ve druhým, to jsu teď ( 26tt) mi dělaly na tripl testy někdy v 16tt, myslím a ve 24tt opět toxoplazma. Příští týden jdu do třetího trimestru a sestra říkala, že ještě někde kolem 30tt berou zase na toxoplazm., protože to se má dělat 3× v těhu. Ale asi to má každéj jinak, protože teď se třeba má dělat test na cukrovku a mě nic nedělaly, ani nic není v plánu, teď jdu na kontrolu až 19.7… Nevím proč, asi proto, že mám moč v pořádku a nic se tam neobjevuje, tak to asi není povinný… nevím, ale vidíš, založím téma a optám se tady na to ![]()
Ahoj holky
Já chodím taky k Novákovi do g centra.Odběry mi berou přímo tam,ale na ogtt test jdu do spei.Andrejko a taky k němu chodíš ve středu?
Holky,ještě se chci zeptat taky vám dr. dělal stěr s čípku.Mě včera a trochu to bolelo,ale nebyla jsem uvolněná. No a dr. mi řekl,že po tom budu špin it,ale že nemusím bát,že je to normální. Včera jsem trochu špinila a dnes ráno taky. Ale není to krev.Mám strach,ale co sem si četla na netu je to normální.
MYSPULKO mě nic takovýho nebral to jsem 23 týden.
Ale možná proto,že to bral na podzim.Skus si radši zavolat doktorovi at ti řekne,jestli to nic není a jinak ascorutin by taky pomohl.
No já byla na prohlídce po roce,takže ten stěr dělat musel.Ale nic me nebolí,jen jsem trochu špinila,kdyby to byla červená krev,tak bych samozřejmě šílela a okamžitě jela k dr.
Myspulko mě dělá dr stěry pravidelně mám tam nějaké ne moc výborné výsledky a také mi říkal že mohu špinit,ptala jsem se do jaké míry prý to má být jen trošku nic vážného a bez krve cca kolem tří dní.Já jsem nešpinila vůbec asi už mám čípek navyknutý no ![]()
A ty čekáš dvojčátka?Tak gratuluju,to je krásný,k vám do skupiny chodí petula od nás. ![]()
Zmrzlíčku já jdu až 7.7. budou mi brát odběry na tripple test a tak koukám ale že jsi už 23tt tak to musíš mít super bříško
..No já díky svým dvojčátkům si na ni pomalu přestávám vidět ale je to krásné i tak ![]()
jo břicho mám už jak na porod,páč čekám třetí dítko
No třeba se někdy u dr.potkáme
podle mě má každá maminka krásný bříško
A která sestra nenosí kalhotky?
Snad né ta nejstarší co je u toho pultíku v čekárně? ![]()