Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vidíte něco holky? Nemám s tímto krevním testem zkušenosti, zkoušela jsem dnes poprvé..
Na testech z moči mi 5× vyšel slaboučký duch (spíš stín) (včera nejsilnější).. testy byly stejné značky - dr. Max
Co si o tom myslet? Mám rozházený cyklus, vysadila jsem před 3. měsíci antikoncepci a s přítelem se nijak nechráníme..jsme názoru, že když to přijde, tak to přijde. Týden po ms ( podotýkám, že nebyla tentokrát tak silná, ale trvala 5 dnů.. pak jsem došpiňovala už jen, ale dalo by se říct ze na menší vložku by to stačilo za celý týden) jsem začala špinit a bylo mi strašně špatně cca týden.. teď už nešpiním a i ty nevolnosti trochu polevily, ale ne úplně. S přítelem máme styk poměrně dost často, takže nevím kdy by mohl být případný den D. Ale co jsem zaregistrovala, tak po těch velikých nevolnostech jsem začala více cítit při tom čípek…cítím ze sebe takový nakyslý zápach, taky když si zmáčknu prso, tak vytéká mlezivo nebo jak to nazvat a mám docela i nechutenství střídající chutě k jídlu.. v noci nespavost cca 14 dnů.. zvýšená citlivost na pachy a vůně, únava, píchání v podbřišku… nevím kdy jsem měla ovulku, protože jsem nezaregistrovala hlen, jako mám běžně a tím, že to mám rozházený tak popravdě vůbec netuším, ale dnes jsem 18Dc..
Fakt nevím co si o tom myslet. Testovat jsem začala, protože jsem zaregistrovala výše zmíněné plus i další příznaky… někde jsem četla, že u některých stoupá hcg hoodně pomale, takže je vidět třeba až po týdnu, co nedostanou ms. Někde jsem zase četla, že ještě před ms byla jasná druhá čárka… proto jsem to zkusila i já. Očekávanou ms bych měla dostat za 12 dnů.
Pokud bych nebyla těhotná, co potom způsobuje ty příznaky..? ![]()
Děkuji za váš čas
![]()
Když jsem byla těhotná tak jsem ze začátku nikdy žádný příznaky neměla. To jsi si vsugerovala. Testuj po vynechání menstruace.
@JancaS84 já jsem právě s možným těhotenstvím nepřišla.. přišel s tím přítel a kamarádi, po tom co jsem si pořád stěžovala, že mi je špatně..kamarádka je ve zdravotnictví, tak mi to taky poradila..
@Anonymka827 píše: Více
Máš rozhozený hormony po brání antikoncepce. Když by to bylo těhotenství tak máš jasně pozitivní test. Teď máš možná tak ovulaci.
Ten test z krve je negativní, takže bych si myslela, že těhotná nejsi? Tak bych si to vyložila já.