Křivé nožičky

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
20.3.15 21:34

Anonymní…ne ne predilekci jsme neřešili. Doteď všechen vývoj a vše kolem naprosto v pořádku, ani nemarodíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 21:38

Vy to mate asi i u obou tech nozicek stejně, ne? My právě máme jen tu jednu, což je horší. Pokud to dělá u obou, tak to se nejspíš srovná. Kvalitní botky budou určité důležité. A jinak na tu ortopedii, jen pro klid, bych určité zasla.

• Citovat
  • Upravit
11565
20.3.15 22:40

@Třešnička1 Hele, a nemůžeš změnit doktorku? Co kdyby byl malej nemocnej, to ho ani nebude moct vyšetřit, jestli vždycky takhle šílí…

To jen jako OT, jinak souhlasím s holkama, pro klid duše bych si kontrolu dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.3.15 22:47

@Slečna Ferka tak ono to zatím nikdy nebylo tak hrozný, jako teď…ve čtvrtek to fakt byl extrém.

A pro klid duše to určitě v pondělí začneme řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 22:55

Chce to fyzioterapeuta a nebo tejpink. Ortopedi to do 3 let věku moc neřeší, protože do té doby je noha tvárné a dá se stimulovat.

• Citovat
  • Upravit
175
20.3.15 22:59

Může to souviset s predilekcí, přidušení při porodu a hypotonií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.3.15 06:17

@Slečna Ferka ja bych neprehanela, nase doktorka se jen smala a rikala, ze kolem roka a pul jsou ty prohlidky nejhorsi. Je to vcelku normalni vyvojovy stupen a mela pravdu. Preslo to, uz dlouho tam proste nakraci, pozdravi a bere si bonbon. Taky byvala skoro nevysetritelna a pres ten rev jsme se neslysely. Jinak bych sla jak k ortopedovi, tak k fyzio.. A nediv se kdyz ti reknou skoro opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.3.15 07:20

@Run No tak já myslela, že to je standardní stav, že ji nemá prostě rád ;) Pokud to byl jednoráz, tak samozřejmě není třeba dělat paniku. Já tohle nějak neumím vyhodnotit, moje dítě je u doktorů zlatý, při odběru krve ani nekníkla - jen teda neposedí, EEG má celkem k ničemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.4.15 13:35

Tak jsme dostali doporučení od dětské na ortopedii, že se jí to nelíbí. Ortoped kostatoval, že je to běžný vývoj, že to není nic nenormálního, že máme nosit botky a bačkory - nemá chodit bos a kontrola ve třech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
9.4.15 15:23

@Třešnička1 Tak hlavně, když je pod kontrolou. Naše starší měla jednu chvíly děsný X a ty kotníky se mi taky nelíbily. Doktorka ve 3 letech naznala, že je to v pořádku. Je jí 3,5 a vidím, že se to samo zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí