Křivé zuby

28
24.2.24 10:24

Křivé zuby

Zdravím, mám takovou netradiční prosbu. Můžete mi vyfotit vaše spodní zuby? Poslední týden mi jeden zub začal vadit do jazyka, byla jsem u zubaře, říkal, že zub je v pořádku a v normálním postavení, ale mě se zdá, že se trochu pohnul a jsem z toho celkem nesvá. Chtěla bych vidět, zda má někdo podobné postavení zubů a zda to nějak omezuje (tlak do jazyka, špatná mluva,…) děkuju moc předem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14737
24.2.24 10:30

To by sis spis ty mela vyfotit zuby a dat sem fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
24.2.24 10:42

To jako očekáváš, že se ti tady sejde 15 fotek různých zubů a ty si z nich pak budeš vybírat, co se náhodou podobá těm tvým?

Uhodila ses do hlavy nebo jsou tohle tvoje normální myšlenkové pochody? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.2.24 11:07

@BohunkaP když je člověk zoufalý, tak vymýšlí kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69041
24.2.24 11:28

Tak nevymýšlej kraviny a pokud si nejsi jistá, zajdi si k jinému zubaři, na ortodoncii apod. Každý má zuby jiné a každému ty jiné můžou v puse vyhovovat/ překážet.
Já sem své zuby rozhodně fotit nebudu, ač se nemám za co stydět, ale spodní mám k sobě tak natěsno, až jdou místy trochu křížem a vyčistit to je trochu peklo (hygienistka má problém do některých mezer vůbec narvat niť). Zubařka navrhovala to srovnat, ale nevidím důvod, protože esteticky to vypadá v pohodě a nijak mě to neobtěžuje. Pro někoho by to byl šílený problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
24.2.24 12:00
@Lily2293 píše:
Zdravím, mám takovou netradiční prosbu. Můžete mi vyfotit vaše spodní zuby? Poslední týden mi jeden zub začal vadit do jazyka, byla jsem u zubaře, říkal, že zub je v pořádku a v normálním postavení, ale mě se zdá, že se trochu pohnul a jsem z toho celkem nesvá. Chtěla bych vidět, zda má někdo podobné postavení zubů a zda to nějak omezuje (tlak do jazyka, špatná mluva,…) děkuju moc předem :D

To je zase debata. Prober to se zubařem, nebo zkus kontaktovat ortodoncii, pro případnou úpravu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
24.2.24 12:19
@Lily2293 píše:
Zdravím, mám takovou netradiční prosbu. Můžete mi vyfotit vaše spodní zuby? Poslední týden mi jeden zub začal vadit do jazyka, byla jsem u zubaře, říkal, že zub je v pořádku a v normálním postavení, ale mě se zdá, že se trochu pohnul a jsem z toho celkem nesvá. Chtěla bych vidět, zda má někdo podobné postavení zubů a zda to nějak omezuje (tlak do jazyka, špatná mluva,…) děkuju moc předem :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí