Krize manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2334
8.6.25 19:06
@Anonymní píše: Více

A je to tady… už hledáš výmluvy, jaké by to bylo peklo, střídavka, šílené představy…
Navíc s holým zadkem, žádné zadní vrátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
8.6.25 19:07

Takže jsi na něm zcela závislá a on to dobře ví a taky podle toho s tebou jedná. Žádný respekt. To asi moc prostoru k řešení nemáš. Ty máš, co jsi chtěla - je od tebe postaráno - a děti to nějak vydrží. A promiň, že si myslím, že neumět se postavit se na vlastní nohy a být soběstačný je prohra, za kterou je každý zodpovědný sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 19:09

@FraDeu Ty bys šla do boje? Střídavka. Ubrečím se, když budou děti pryč. On s nimi ani úkoly neumí udělat. Podnájem, který možná ani nezaplatiím a když, tak budu o chlebu, protože on jako na volné noze svůj plat soudu třeba ani nepřizná. Se třemi dětmi na mě čeká za každým rohem nový muž… Není to tak lehké. Navíc jsem raději za řešení problémů než jen utíkat. Chtěla jsem slyšet něčí nadhled, nikomu jsem se zatím nesvěřila a všichni nás mají za perfektní rodinu.

• Citovat
  • Upravit
2334
8.6.25 19:15

Ano, mám dítě, vždy za něj bojuji!
Než žít s chlapem, jakého jsi popsala.
A opět píšes… jsem pro řešení problémů…
ON NENÍ PRO ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ! Řešíš, že on nechce, on neumí… pořád jen on…
Dám Ti velice užitečnou radu = začni si připravovat zadní vrátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 19:19

Když s dětmi probírám téma rozvod u jiných rodin, nechtějí to. Radši prý ty výbuchy vydrží. Chtějí mít doma oba rodiče a náš domov. Já rozvod zažila. Druhej otec by hroznej. Chyběl můj táta. Ani jedna cesta není ideální. Říkala jsem si, že tu třeba zazní jiný nápad než rozvod. Jak s takovým člověkem pracovat. Možná bude nejlepší cesta psycholog pro mě, jak tu zaznělo.

• Citovat
  • Upravit
447
8.6.25 19:20

taky si říkám, proč tři děti a neřešila to dřív, manžel je asi takový už roky, nezměnil se ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.6.25 19:22

Proč tři děti když je takový už roky? Proč jste to neřešila dřív? Nezměnil se ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 19:22

Nebyl takový vždy. Vlastně se to velmi zhoršilo s přibývajícím věkem, jeho cukrovkou a po třetím dítěti. Zřejmě to třetí bylo příliš.

• Citovat
  • Upravit
37133
8.6.25 21:46

A proč po něm teď uklizis, to by mě teda mohlo. Jako nechci to nijak zlehčovat ale tak by návštěva viděla jedny pohozený tenisky no a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81285
9.6.25 07:41

@smile_xxx A já cením, že používá rozum. Má pravdu. Má špatně placenou práci, nemá žádné zázemí ( což je na emiminu obvykle), nemá úspory. A podle tebe se má sbalit i se třema dětma a kráčet vstříc zářným zítřkům. A živit je bude všechny kdo? Bydlet budou kde? Vy jste se snad všechny pomátly. Odejít může, až bude mít vyřešené základní otázky - kde budu žít a za co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35170
9.6.25 07:54

Druhý den po hádce přijde jako by se nic nestalo? A ty nic neřekneš? jestli mu na to přistupuješ, a taky děláš že se nic neděje, tak se nic neděje :nevim:
Není s ním možné dělat kompromis, dohody? Je, ale ty máš nastaveno že to nejde, tak to necháváš být. Je hnusný na děti? Jak reaguješ když je na ně sprostý?
V práci nikde nevydrží, no proč asi že? Nehodlá nic měnit a tebe to ubíjí. Tak s ním ale přece nemusíš žít ne? Rozvod tě nenapadl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35170
9.6.25 07:59

Hm, on ti udělal modřiny, ale přehnala jsi to ty? Tak dost jasně ti ukázal kde je tvoje místo.
A druhý den zase vše v pořádku. Vždytˇtě to sežere. Fakt mi hlava nebere, proč místo rozvodu s takovým hrozným člověkem, hledáš způsob jak s ním pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
9.6.25 08:03

Teď jí to dejte sežrat, že neměla mít tři děti, to fakt pomůže. No už jsou na světě.
Já bych trpěla a počkala, až se něco stane. Jestli to tedy alespoň trochu jde. Pokud by vás doma řezal a chlastal, tak to už by se mohla volat policie atd. atd. Ale to se asi neděje.
Nevidím jiné řešení. Děti porostou a nebude to tak dlouho trvat. Ty třeba budeš mít lepší práce a jestli cholerika neklepne dříve pepka, tak se třeba budeš moci osamostatnit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí