Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Budeme týden ubytovaní v Janských Lázní a tak hledám nějaká zajímavá místa
Rádi bysme vyšli Sněžku, chceme se podívat k pramenu Labe. Chtěli bysme i na dětské stezky kde by plnili úkoly. Doporučíte mi prosím ještě jiná místa, kde se vám líbilo a kam stojí za to vyrazit? Moc děkuji.
@lejkas píše:
Budeme týden ubytovaní v Janských Lázní a tak hledám nějaká zajímavá místaRádi bysme vyšli Sněžku, chceme se podívat k pramenu Labe. Chtěli bysme i na dětské stezky kde by plnili úkoly. Doporučíte mi prosím ještě jiná místa, kde se vám líbilo a kam stojí za to vyrazit? Moc děkuji.
Já tam byla jen pár dní s nevidomou kamarádkou. Krom výše zmiňovaných mohu ještě doporučit stezku v korunách stromů. ( Kousek pod ní je taková příjemná útulná hospůdka, kde vaří prima Kyselicu), Vyhlídka Modré kameny, Černá hora - rašeliniště, rozhledna, dětský park Kabinka…A víc asi nevím, byla jsem tam jen pár dní.
Z Janskych Laznich do Svobody na Upou. Cestou jsou nejake ukoly a sochy, kameny a cestou je i Farmapark Muchomurka(spekacky si prineste vlastni, neprodavaji se tam, ale lze je tam opect)-to je spis pro mensi deti, tak do 8 let. Ve Svobode na Upou je vnitrni minigolf, kdyz prsi dobry a vedle je nejaka pidi vystava pro deti, ale tam jsme ani nebyli. Pak herni krajina Pecka lanovkou z Velke Upy. Balduv svet v Mladych Bukach (venkovni hratky, prolezacky, hodne s vodou a i maly bazen) a bobovka tam taky je. Lanovkou na Cernou Horu a tam taky byli nejake hratky pro deti(destky park kabinka) a i mala vnitrni herna, pak treba pesky na Kolinskou boudu pres raseliniste s malou rozhlednou. Na Kolinske boude nejaka ta zviratka a hriste, tramposka, bosonohy chodnich pro deti vyziti tam je. Z Pece do Velke Upy stezka s ukoly. Jo je tam toho pro deti mrak, ale priprav si. penezenku. Uz vloni stal maly rizek, tak pro dite, s trochou hranolek 170,–. Bazen v Janskych Laznich beznadejne plny, takze jsme se tam nedostali. Na tech hlavnich trasach zastupy lidi.