Krmivo IAMS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
835
2.2.13 18:11

No, tak asi koupím Brit Care :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.2.13 19:23

To vidím poprvé, co se dělá při testování žrádla 8o Ale první, co mě napadá - jak testují ostatní firmy, to bude podobný 8o :( Hnus je to :twisted: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 19:33
@Zebra píše:
To vidím poprvé, co se dělá při testování žrádla 8o Ale první, co mě napadá - jak testují ostatní firmy, to bude podobný 8o :( Hnus je to :twisted: :,(

Já myslím, že všechny ne, o Eukanubě jsem už kdysi cosi četla, chtěla jsem ji kupovat psoví, pak jsem zjistila, že se platí jen značka a krmmení kvalitně nic moctesty na zvířatech. A dneska jsem to našla i u této značky. Je možné, že to dělají i ty o kterých nevíme, ale tyto dvě se nejvíc řešili, protože jejich testování bylo drastické. Oni to na zvířatech musí testov, ale šetrnou metodou, ne do nich cpát granule, až jsou obézní, musí ležet, lít po litrech do nich olivový olej, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 19:35
@Ani123 píše:
No, tak asi koupím Brit Care :roll:

Ten doporučuji! Máme na něm psa velkého plemene, žádné růstové vady, má nádhernou lesklou srst a je krásné osvalený a mohuzný. Spravil mu zažívání po Orijnu, který je sice značka jedna z nejkvalitnějších, ale kvůli vysokému podílu proteinu, ho taky málo kdo snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.2.13 19:42

Já jsem právě chtěla Eukanubu - četla jsem na stránkách od Něm. dogách, jak je dobrá. Ale přišla mi drahá. Teď jsem spokojená s Britem a asi u něj raději zůstanu :think: Já mám teda malý psy, ne dogy :)

A jsem teda moc ráda, že to vím, jednou bych dogu chtěla a byla jsem přesvědčená, že Eukanuba a Iams jsou super granule :roll:

Omlouvám se za odbočení od tématu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 19:51
@Zebra píše:
Já jsem právě chtěla Eukanubu - četla jsem na stránkách od Něm. dogách, jak je dobrá. Ale přišla mi drahá. Teď jsem spokojená s Britem a asi u něj raději zůstanu :think: Já mám teda malý psy, ne dogy :)A jsem teda moc ráda, že to vím, jednou bych dogu chtěla a byla jsem přesvědčená, že Eukanuba a Iams jsou super granule :roll:
Nevadí, dogy jsou nádherný,taky jsem ji chtěla, jen se dožívají většinou krátkého věku a mají hodně problémy s klouby - dysplazií. Já mám bandoga, je to takové telátko,ale po Britu je fakt nádherný, žádné nemoci, chutná mu.
Omlouvám se za odbočení od tématu… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.2.13 19:54
@Nicki.Minaj píše:

my právě přemýšlíme, že buď doga nebo angl. mastif, ale vždycky jsem chtěla dogu, tak uvidíme :) Teď ještě nic, máme 2 malý fenky (+ 2 kočky) a to je až až :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 21:27

Anglický mastif je boží, já miluju mollosy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.2.13 21:36
@Nicki.Minaj píše:
Anglický mastif je boží, já miluju mollosy.

mě jen trochu odrazuje cena, četla jsem někde, že jsou to jedni z nejdražších psů, cca 40tis. a to už není sranda :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 21:48

No, my dali za našeho 15000kč a plus teda cestovné přes celou republiku až k Rakovníku, tak s to prodražilo. Jinak s PP určitě tato cena může vyšplhat. Záleží, na jméně ch. stanice a na kvalitě psů. JInak všichni tito velcí psi se můžou prodávat za tuto enu i mnohem více. Jeto chovatel od chovatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný