Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Náš pes tu hračka zbožňuje. Většinou ji dostává, když odcházíme z bytu. Nacpu mu do ní piškoty. Když vidí, že se obouvám, už stojí natěšeně u dveří a čeká, že kong dostane. A běda, kdybych mu ho nedala. ![]()
Ahoj, mám retrievera, kong má od štěněte a je to jeho nejoblíbenější hračka do teď a to má 4 roky, hlavně se mu to nepodařilo rozkousat jako milion dalších hraček. Nacpu mu tam silou celé piškoty a je na dlouho vystaráno ![]()
Fakt
oni mají i pro pejsky do 2 kg
tak se na to chystám že to civavakovi koupím. on má kg 3.tak prý červený je vhodný pro mjeho. a čím vším plníte
zkusili jste někdo i tu pastu s příchutí???
Ne všichni psi kong milují, jak bude reagovat tvůj pes, musíš holt vyzkoušet sama, to ti tady nikdo neřekne. Pokud se rozhodneš nějaký koupit, tak do něj necpi piškoty a podobné hovadiny plné mouky a cukru ale něco, co pes bude z kongu vytahovat, dobré jsou sušené proužky v různých příchutích od Let´s Bite - určené přímo jako náplň do kongů
a nebudeš mít všude drobky jako z piškotů a podobných lidských s. aček.
Většinou piškoty a různé dobrůtky, co dostane a co se tam dá narvat, aby se to jednoduše nedostalo ven
Jsem mu tam jednou dala i psí paštiku a mohl se zbláznit, lízal to snad hodinu ![]()
Naše bíglí fenka tu hračku taky miluje…a jako jedinou jí nerozkousala
Taky máme od pondělí granátek, čubík „slavila“ 1. rok
Vždycky vymažu trochou paštiky a může se zbláznit ![]()
Když jsem ho koupila tak byl taky náš čivavák nadšenej.. ale ted už ho neba, má radši když mu hračky házím a on mi je nosí takže oblíbená je krysa s ikey ![]()
Mojeho právě hračky moc neberou.tak chci zkusit tuhle, tak uvidíme. on pořád bere hračky od malého tak furt lítá s jeho plyšakama, tak snad ho to chytn
ať nežužla jeho hračky fuj.ale mě právě taky napadla ta psí ochuzena pasta.
My máme labradora 7mi měsíční fenku a konga jsme jí pořídili teď na Vánoce, používáme při odchodu do práce, dáváme do ní psí pamlsky nebo granule. hodně moc hraček už zlikvidovala, ale na tohle nemá
vše co je měkčí tak zlikvidovala, akorát ježkový masážní balonek prokousla ale nechala si ho jako oblíbenou hračku a furt ho nosí a tahá ![]()
konga můžu doporučit
psí paštika mě teda nenapadla
jinak můj pes po piškotech děsně prdí, že bychom umřeli, takže jí to nedáváme, stejně tak buvolí kůže, to ji taky děsně prohání ![]()
Ochucená pasta
to je ostuda ty překlepy. musím přijit na to jak správně nastavit psaní na mobilu.
ať už píšu normálně.
U našeho labradora kong zabíral chvíli, mnohdy ani ty piškoty nevytáhla, prostě jí to přestalo bavit. Ale kousky sýra, to se mohla přetrhnout, aby je dostala ven
Teď už si toho ani nevšimne ![]()
Naši psici tam máma cpe piškoty (pominu vhodnost piškotů psům, ale je to jedna z mála věcí - ještě s granulemi -, po kterých jí není blbě a už je to starší dáma, takže jsme rádi, že aspoň něco dostat může…), ale brzy přišla na mechanismus, kterým to jde vyndat co nejrychleji, takže dát jí to při odchodu by bylo úplně zbytečné. V takových případech je asi lepší ta paštika, to by mohlo vydržet dlouho. ![]()
Příspěvek upraven 30.07.13 v 12:55
Tak už máme ten kong doma
vecpala jsem mu do toho masíčjo z konzervy. a hezky to vyjedl.ale asi si musel klepat na čelo, když jsem mu to maso, které tak pracně vydlabal, dala pak normálně dojist do misky
a teď jsem mu ho vzala, aby ho to do příště neomrzelo.tak uvidíme. doufám že jsem za to nezaplatila zbytečně ![]()
Ahojky, četla jsem o plnící hračce pro pejsky. plní se se pamlskama nebo nějakou dobrotou. máte s touto hračkou někdo zkušenosti? jestli si s tím fakt pejsek vyhraje?