Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pochlubte se! Přidejte nějaký skvělý kočičí recept! Doporučte něco EXTRA dobrého! Prostě diskutujme všechno o kočičím krmení!!!
![]()
Albert granule, je to hnus, smrdi to jak bobky, ale milujou to
Jim nejvíc chutná to co si ukradnou
a je jedno jestli je to kousek masa nebo suchej rohlík ![]()
Tak naší kočce chutnaj brambory
Když jsem jí byla ve zveráku kupovat krmivo, tak se paní zhrozila, že měla „něco z tesca“ že to je jako bych jí uvařila brambory.
No jenže naše číča by se po nich fakt umlátila ![]()
Teď ale žere granule RoyalCanin Veterinary exclusive young neuterised female. Koupila jsem dvanáctikilovej pytel a ve finále to vyjde asi i levněji než ty z tesca.
No ale mít kočku má samá pozitiva a sociální jistoty. Zatímco loni jsem si touhle dobou už dvakrát balila kufry, páč se nám nastěhovala do pokoje myš, tak letos nic. Kočka je stihne sežrat dřív, než se přiblížej ke sklepu. A žere je pěkně celý, ne jako debil sousedovic kocour, co žere akorát hlavu a tělo s ocasem nechá ![]()
Dřív mi bylo líto odžezávat z masa flaxy a tlustý na vyhození. Teď ty syrový flaxy zblajzne kočka a my jíme jen libové ![]()
Jediný, co nechtěla byla vepřová nožička - syrový to neukousla a vařený jí to moc nejelo.
Moje kočky jsou „uraženy“ vším, co by tak člověk čekal, že „standardní“ kočka sežere - maso, šunka, sýr, vajíčko, mlíko… Kdepak. Ale když nechám na stole nějakou sladkou buchtu, nebo obyčejný rohlík… Přes Vánoce bylo hit linecké a vanilkové rohlíčky. V případě nouze kradly i perníčky.
Moje žere prozatím Ontario, ale brzy vyzkouším něco extra božího!!!
Buď to bude Brit Premium nebo něco co najdu ve zverimexu!! Každopádně nikdy nekoupím granule Whiskas a ty další hnusy… Ale po Whiskas konzervách a kapsičkách se může fakt umlátit!! Teď pálí Whiskas Tuňák!! Ale bohužel to dneska celé sežrala, potvora jedna pažravá ![]()
Ale přiznám se, že jsem jako nouzovku koupila Whiskas
Koupila jsem to minulý úterý se ségrou, a už to má skoro sežraný
Ona totiž má 3 misky: v jedné má granule Whiskas v druhé Ontario a může si vybrat na jaké má chuť, takže zas tak nezdravě nekrmím
Zbožňuje ty Ontario Ocean Fish, ty fakt žere ![]()
@Jáňour No moje kočka jednou málem sežrala celej koláč, kterej ležel na stole… Byla bez dozoru sotva 5 minut!!! Musím teď před ní stále zavírat dveře… vypasenec jeden
![]()
@pikola píše:
Mouchy a olivy
Jo jo mouchy vedou ![]()
Ale nelibi se mi, kdyz je potom vidim nekde na zemi vyblite a castecne natravene ![]()
Nase kocka miluje ty obrovske zelene koniky. Kdysi mi ji prinesla pres okno az do loznice zivou a hrala si s ni. Pak ji sezrala a rano jsem nasla v koupelne jen dve obri nohy ![]()
Tak moji pažravci baští granule Royal Canin a kapsičky Iams, to jim oběma stačí dohromady jedna na den, jinak pocuchají a nechají uschnout. Asi si hlídají štíhlou kočičí linii nebo co
. A pokud někdy doputuje jiný vzorek granulí nebo kapsičky, tak drží hladovku - dobrovolně!
@Ani123 píše:
@Jáňour No moje kočka jednou málem sežrala celej koláč, kterej ležel na stole… Byla bez dozoru sotva 5 minut!!! Musím teď před ní stále zavírat dveře… vypasenec jeden![]()
No já jsem byla vždy zvyklá schovávat maso, chlebíčky a podobně nebezpečné věci… Pak jsem vloni jednou zapomněla cukroví přes noc na stole, a bylo vymalováno. Ale ne že by kultivovaně sežrala jeden kousek, ona třeba všem lineckým hvězdičkám okousala špičky… I teď se občas zadaří zapomenout, pak když si jí všimnu a ona vidí, že já vidím a blížím se, udělá ze sebe bagr, nacpe toho do tlamky v mžiku co nejvíc a pak teprve utíká ![]()
Vzhledem k tomu, že je kocour na zdravotních granulích byl by schopnej sežrat cokoliv. Naposled se pustil do brokolice s brambory a kuřecím, než jsem stačila vyndat dítě ze židle. Pak u nás vede bábovka a palačinky. U kuřecího dělá jak blázen. Ale zajímavý že u masa jí jen vyloženě libový. Když mu dám flaxu, kůži nebo tlustý kouká na mě jak na vraha.
@kar-maa Chce se mi vždy blejt, jak vidím svou kočku, jak žere pavouky… Mouchy chytá a žere jen když je léto, ale pavouci vedou přez zimu.
![]()
@Ani123 píše:
@kar-maa Chce se mi vždy blejt, jak vidím svou kočku, jak žere pavouky… Mouchy chytá a žere jen když je léto, ale pavouci vedou přez zimu.![]()
No vidíš. Já teda tu naší neviděla sežrat jedinýho pavouka nebo mouchu, ale doma není ani jediný
a že jsme jich tu mívali celkem dost, i v zimě se vždycky nějakej objevil. No kurnik, ta kočka je ale výkonná, lepší jak DDT ![]()