Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@siamka7 Tak to taky není žádný drobeček ![]()
Po ostříhání jsem prý jako první a jediné řekla, že je zabiju oba, nevím, byl to takový šok, že si to nepamatuju
. Každopádně jsou oba na živu a já i Žofka jsme to nakonec ustály bez újmy na psychice ![]()
@Jáňour píše:
@siamka7 Tak to taky není žádný drobeček
Po ostříhání jsem prý jako první a jediné řekla, že je zabiju oba, nevím, byl to takový šok, že si to nepamatuju. Každopádně jsou oba na živu a já i Žofka jsme to nakonec ustály bez újmy na psychice
Jinak souhlas, že je to fajn téma, něco jiného než děti, i když moji tygři jsou pořád moje koťátka, kočičí mimina moje ![]()
Ahoj ![]()
Co říkáte na granule Taste Of The Wild? Pořád mi do hlavy letí granule, granule a granule. Jenže ty se mi zdají fakt boží! Co vy na ně? ![]()
@Ani123 píše:
AhojCo říkáte na granule Taste Of The Wild? Pořád mi do hlavy letí granule, granule a granule. Jenže ty se mi zdají fakt boží! Co vy na ně?
ty neznám ![]()
Ani já je koupila oba dva druhy protože složením jsou super a kočky mi na ně kašlou ![]()
@Pája 01 píše:
Ani já je koupila oba dva druhy protože složením jsou super a kočky mi na ně kašlou
přesně já to mám taky tak, jak koupím drahé tak to moc nežere ![]()
To je náš Andík. Je mu 6 měsíců a váží 4,5kg. Zkoušela jsem už asi 5 druhů granulí ale baští jen RC pro mainy.Je na ně zvyklí od chovatelky. Ještě teď mi mají přijít granulky od bosche tak uvidíme. Pak už nevím co bych zkusila. Také se mi právě nechce zůstat u toho RC.
Ještě docela uzobávají od Porty21 feline.Ale také žádné nadšení.
Maso dávám každý den nebo ob den. Syrové a přemražené minimálně 24hodin. Pokud se pravidelně odčervují tak žádné riziko červíků nehrozí.
Ještě kámoška Mája ![]()
Ta mi baštila krásně Acanu a jak přišel kocour s granuleme od RC ta baští taky jen ty ![]()
Nevím jak Vy, ale já bych do kočky necpala nekvalitní granule. Sice já teď mám na střídačku Ontario a Whiskas, ale chci to spravit tím Tastem. Kdyby to moje kočka nechtěla, tak prostě žrát bude a HOTOVO!!! ![]()
Ahoj holky ![]()
teda tak se tady dívám na ty nádherné Vaše fotečky, máte krásné domácí tygříky, fakt nádhera
, mývalky jsou úžasné, to je můj sen…tak snad někdy se podaří, mít doma také takového něžného obra ![]()
Jinak my ty naše kočice krmíme také Royal Caninem, ani jsem nevěděla o tom BHT a BHA, také to budu muset prostudovat. Těm našim velice chutnají, mají je od mala, tak jsem to už dál neřešila a doufala, že dostávají to nej z nej…jinak dáváme kapsičky Felix (ty naprosto milují), po tuňákovi ve vlastní šťávě by se utloukli, ještě jsou dobré kapsičky a konzervy Miamor, Gourmet, ty taky baští. Ale co mají úplně nejraději jsou tyčinky s lososem a pstruhenm, s drůbežím masem a játry, prodávají se v DM, je to ta jejich značka a složením jsou taky fajn.
Jinak super diskuze, doufám že Vám nevadí, kdybych se přidala? ![]()
@Fraya Ahoj, fotka by nebyla, ať můžeme taky mrknout na další kočičí krasavce
?
Tak tady jsou ty naše krasavice, máme 2 britky jedna je modrá, s tou to vše u nás začalo a druhá lilová (to je její dcera, akorát je o pár kilo těžší po tatínkovi
)
Tu modrou jsme museli nedávno bohužel nechat vykastrovat, byla březí a koťátka ne a ne na svět, tak jsme museli za veterinářem, no a byl z toho císař a už tam byl rozjetý zánět dělohy, takže žádná koťátka a navíc, pokud jsme ji chtěli zachránit, tak jediné rozumné řešení byla kastrace. Docela jsem to ořvala
ale teď už je dobrá a jen kyne…pane jo to je změna, z tak atletického těla, jaké na britku měla, je teď takový soudek i přes nasazené granule pro kastrované kočky, nevím co s ní, pořád by jen žrala a žrala a hledí na mě, že ji nechci nic dát…no rve mi to srdce.
@siamka7
jo je to změna