Zkušenosti s obchodem Profizoo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
835
2.2.13 15:22

Zkušenosti s obchodem Profizoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
2.2.13 15:28

Ahoj, kupujeme tam pravidlně granule, jsou skvělý, dojde nám to vžd aždomů, nikd žádný problém. Za mně rozhodně bez problémů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
2.2.13 15:33

@Ani123 taky u profizoa nakupuju granule, jak pro psy tak pro kočky a vždycky vše OK:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
2.2.13 15:38

Také jsem kupovala a bez problému, bylo to rychle doma! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
2.2.13 15:40

Takže jak nakoupím nad 399,–Kč, tak mám PPL taky zdarma? Jako, že nemusím platit dopravné? Prostě mi to přivezou před dveře a nebudou chtít žádné peníze?

Jo a to přivezení domů je PPL? Víte já nemám skoro žádné zkušenosti s obchody… Sice jsem si jednou koupila knížku, ale to jsem platila poštovné, ani mi to nepřišlo domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haran
2.2.13 15:43

Zdarma přivezení je nad 399kč od České pošty. PPL mají nějaký poplatek, ale pošta to taky doveze až domů. Kupuji na jejich stránkách pravidelně a vždycky to bylo bez problémů a pokud se stalo, že zrovna krmivo, které jsem chtěla pro psa (speciální antialergické)neměli, tak mi telefonovali a řešili jsme situaci přes telefon. Takže za mě 100% spokojenost. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
835
2.2.13 15:48

No, ale oni píšou doprava zdarma nad 399,–Kč. Jak to tedy myslí? Jsem z toho jelen :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
2.2.13 15:50

Taky jsem tam jednou nakupovala a všechno bez problémů, ale jinak můžu doporučit www.spokojenypes.cz , tam kupuji pořád a mají i dobré slevy pro stálé zákazniky. Posílají vždycky přes PPL, ve městech i ve večerních hodinách, přivezou až před dveře, předem zavolají a domluví se na hodině, paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
2.2.13 16:02

Kupovali jsme tam filtr do akva, super. Pokud vím, tak ta doprava zdarma platí pro ČP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
2.2.13 16:04

Tady jsou podmínky ceny dopravy, stačí otevřít obchodní podmínky ;)

Česká pošta

Česká pošta doručuje zboží obvykle do 24 hodin po celé ČR, v den doručování budete informováni SMS zprávou. Zboží vám bude doručeno následující pracovní den po potvrzení objednávky.

Po neúspěšném pokusu o doručení je balík uložen na nejbližší ukládací poště a budete informováni prostřednictvím SMS i papírovou výzvou.
Poštovné při nákupu do 399,– Kč 80,– Kč s DPH (při váze zásilky do 30kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)
Poštovné při nákupu od 399,– Kč zdarma (při váze zásilky do 30kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)

Balné a dobírečné není účtováno. Maximální možná hmotnost zásilky je 30kg. V případě, že zásilka bude vyšší hmotnosti, budete informováni o možnostech jiného řešení.

Zásilková společnost DPD

Přepravní společnost DPD doručuje zboží obvykle do 24 hodin po celé ČR. Zboží vám bude doručeno následující pracovní den po potvrzení objednávky.

Zboží je doručováno v pracovní dny 9:00-18:00, přesný výběr hodiny dodání není, bohužel, možný.
Dopravné DPD do 30 kg 59 Kč s DPH (při váze zásilky do 30kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)
Dopravné DPD od 30 kg do 50 kg 118 Kč s DPH (při váze zásilky do 50kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)
Při nákupu nad 10 000,– Kč s DPH zdarma (při váze zásilky do 50kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)

Balné a dobírečné není účtováno. Maximální možná hmotnost zásilky je 50kg. V případě, že zásilka bude vyšší hmotnosti, budete informováni o možnostech jiného řešení.

Zásilková společnost PPL

Přepravní společnost DPD doručuje zboží obvykle do 24 hodin po celé ČR. Zboží vám bude doručeno následující pracovní den po potvrzení objednávky.

Zboží je doručováno v pracovní dny 9:00-18:00, přesný výběr hodiny dodání není, bohužel, možný.
Dopravné PPL do 30 kg 110 Kč s DPH (při váze zásilky do 30kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)
Dopravné PPL od 30 kg do 50 kg 221 Kč s DPH (při váze zásilky do 50kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)
Při nákupu nad 10 000,– Kč s DPH zdarma (při váze zásilky do 30kg a nevztahuje se na výrobky ze skla.)

Balné a dobírečné není účtováno. Maximální možná hmotnost zásilky je 50kg. V případě, že zásilka bude vyšší hmotnosti, budete informováni o možnostech jiného řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.2.13 16:14

Nakupuji tam pravidelně. Většinou vždy je k velkému balení granulí malý dárek. Buď sáček granulí nebo pamlsky a minule vodítko. Jinak k té dopravě už psaly holky je to ČP. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 16:14
@Ani123 píše:
No, ale oni píšou doprava zdarma nad 399,–Kč. Jak to tedy myslí? Jsem z toho jelen :-O

Ta doprava zdarma je, ale v objednávce musíš zvolit doručení Českou poštou, i ta ti doručí balík až domů. Na mě normáln dopoledne zazvoní a balík mi dají až do ruky. Další děv možnosti PPL a DPD jsou přepravní společnosti, ty už mají zpoplatněné. Co na tom nechápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
2.2.13 16:20

@Nicki.Minaj Už to chápu, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.2.13 16:37

Taky se přidávám ke spokojeným zákazníkům Profizoo, pravidelně kupujeme granule pro kočky a zatím jsme byli vždy spokojeni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
2.2.13 17:02

Díky emiminu jsem začala tento opbchod používat. Super ceny, rychlé a bezproblémové dodání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný