Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dalmatinka2004 3 koně nestihneš ujezdit, ale věnovat se někomucelé odpoledko stihneš?
nemyslím to zle, máme doma asi 60 koní a nestíhám jezdit ani na jednom, natož ještě někoho vodit na prochajdu ![]()
@aničkakytička ty kráso Ani kde máte tolik koní? To ještě existuje? ![]()
Jééé, škoda že jsi tak daleko
kdyby toto někdo nabízel v Brně nebo okolí ![]()
@berry4 Beru to tak, že pokud se najde někdo třeba i dva lidičky najednou, kteří se mnou na tu prochajdu - vyjížďku půjdou, „vyvenčíme“ tak všechny 3 herky naráz.. a já se moc ráda podělím o možnost užít si koňské přítomnosti i jiným - baví mne to, když vidím, že lidičky jsou nadšení z těch krásných zvířat. Koně jsou také rádi za každou návštěvu. Máme je doma jako členy rodiny - jen rekreace. 60 koní obdivuji a smekám - a nedivím se ani trochu, že jezdit nestíháš. My to ale máme doma u baráku - je to trochu jiné.
Prostě, když se najde něko, kdo se bude chtít podívat a třeba se mu u nás zalíbí, můžeme se navštěvovat pravidelně a tak, jen jsem to zkusila. ![]()
@Nicki.Minaj děkuji za zastání - já to neberu jako rýpání.
Už jsem to popsala výše.
No škoda, že jsi tak daleko.
Já hledám každou dorou duši,, co má koníky ráda a nemá možnost ho mít doma. Už sem nějaká ta slečna přes sezonu zajde a když se najde víc nadšenců, budeme rádi.
Jsme tu teprve 4 roky a pořád se s lidmi a okolím seznamujeme, tak zkouším kde co..
Pokud se někdo bude chtít přijít podívat, pohladit koníky či povozit, klidně pište. ![]()
@dalmatinka2004 to je úžasné. Já už mám v podstatě doježděno, chodím občas s dcerkou (prostřední) jí pomoct udělat hnoje a sem tam jdu s nima ven. Mám to zadara, jako „přicmrndávač“, v podstatě dobré vztahy s majitelkou stáje, kde dcera jezdí. Vím, kolik to dnes stojí a co je to výdajů, všechny takové lidi obdivuju, já bych na to neměla. Máš moji podporu, je to moc dobrá věc, každá i malá korunka dobrá a lidem to udělá prima den ![]()
Jinak zkus si dát inzeráty. na I Fauně, Bazoši, na lidech, určitě se někdo chytí! ![]()
@dalmatinka2004 píše:
@Nicki.Minaj děkuji za zastání - já to neberu jako rýpání.Už jsem to popsala výše.
No škoda, že jsi tak daleko.
Já hledám každou dorou duši,, co má koníky ráda a nemá možnost ho mít doma. Už sem nějaká ta slečna přes sezonu zajde a když se najde víc nadšenců, budeme rádi.
Jsme tu teprve 4 roky a pořád se s lidmi a okolím seznamujeme, tak zkouším kde co..
Pokud se někdo bude chtít přijít podívat, pohladit koníky či povozit, klidně pište.
Já chtěla spíš vyjádřit svůj názor, ono 60 koní je pěkná dřina, dělala jsem ve velkých stájích a jezdila i na praxe do hřebčína. Ty to máš jako rodinné koníky, kdo má takové množství, tak spíš na sport nebo chov. A nemám ráda, kdo to hned podá takovým způsobem, že ti jde vlastně o prachy. Když srovnám přístup soukromých majitelů a stájí, kde jsem si platila ježdění, tak se to nedá srovnat. Za takový přístup, jaký máš ty by mi vůbec nevadilo platit. Škoda, že tu ve Zlíně jsem ještě nenarazila na někoho, kdo má takto pár koníků doma a nabízí to, co ty. LOkalitu máte určitě nádhernou, dívala jsem se na mapě. No úplně ti závidím:-D
Syn má 3,5 roku, trochu se bojí nových věcí, třeba na jezdícím koni na mince se bojí a přemýšlím jstli už s ním začít a koukám, kde tak v naší lokalitě pracují i s dětmi, no nic moc
Ale tak aspoň se jezdit někam postupně seznamovat.
@berry4 a můžu se zeptat, kam chodíš? Koukala jsem, že jsi z Brna
já jezdím už od 10let, ale nejsem původem z Brna, před těhu sem jezdila k trenérovi T. Černý do Býkovic, ale přeci jen je to daleko a finance
tak teď jen smutně slintám ![]()
@Nicki.Minaj já nerýpu, napsala jsem jasně, že to nemyslím ve zlém, jen jsem se zeptala, tak klídek.
@berry4 u karlštejna, mámje farmu, koně, krávy, ovce, drůbež atd ![]()
@dalmatinka2004 já třeba svoje koně, od té doby, co mám děti, netsíhám absolutně vůbec, ale došla jsem k tomu, že najít někoho plnoletýho, samostatnýho a zodpovědnýho je nadliský výkon a to sem za to nechtěla nic, jen aby koně něco dělali.. a prt
pak se mě spousta maminek ptala na poníčky, mám tři. nemám problém půjčit koně komukoliv, ale bojím se, aby se něco nepřihodilo, dítko nežuchlo, i když jsou milionovíé, stát se může cokoliv.. no a pak mě milá mamika bude popotahovat, tak půjčuju jen lidem, co mají u nás ustájené koníky..
@berruska no kousek blíž, než Býkovice
. Dcerka jezdí k Dulínkům do Malhostovic ( za Kuřimí). Ale tam je podmínka chodit alespoň 3 x tdně, rekre ježdění nenabízí. Nebo možná…
Nevim. Mají sportovní stáj, tak těžko říct.
@aničkakytička no vidiš, já mám samostatnou holku, s licencí, ale najít kolem Brna něco, co tě nezhuntuje, ale můžeš se uplatnit, to je nadlidský výkon. Naštěstí máme, ale tady to je jak hledat jehlu…No jste machři, jestli někdy budu mít cestu tam, ráda se stavím! ![]()
Ahoj lidičky,
všem, kdo mají rádi koníky, nabízím možnost svezení na koni + vše okolo - možnost si ho vyhřebelcovat, „pomazlit“, prostě strávit s ním nějaký ten příjemný volný čas. Mám doma 3 koníky a nesíhám je všechny ujezdit. Je škoda, aby se jen tak poflakovali po ohradě. Mají rádi kontakt s lidmi a rádi si protáhnou nožičky. Nenabízím žádné striktní hodinové vyjížďky jako na jízdárnách!! Vše je o dohodě a o schopnostech jednotlivce - ráda s vámi půjdu vedle koníka na procházku do lesa a tady po okolí, to samé platí i pro děti - povodíme, povíme jim o koníkách nějaké zajímavosti - uděláme prima „odpoledne“. Vše je na domluvě. Nevybíráme žádné pevné taxy a pobyt u koní (v sedle) nestopujeme na hodinkách. Nenabízím to za účelem nějakého zisku ani přivýdělku, jen za drobný příspěvek na krmení pro koníky. Vše dle vzájemné dohody.
Jsme kousek od Hodkovic n. Mohelkou.