Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@aničkakytička píše:
@Lístečka můžete jezdit obějá jen co mi odsrote mímo a budud ho moc i nechat doma chvilku tatínkovi, budu jezdit taky
hrozně jí to chytlo, ještě rok zpět nechtěla ani slyšet…
Bojím se, že by mě neunesl
. Ale jo, ráda bych to zkusila, mám koně moc ráda a ráda bych děti - pokud budou chtít, navedla i tímto směrem.
No, taky se přidám s nabídkou ježdění na teplokrevném valáškovi ČT, vhodný i pro těžkého jezdce, jsem kousek od Blanska směrem na Vyškov.
A pokud by se chtěl někdo zajít pohladit koníky, případně povozit děti, tak to by bylo možno u nás
Jsme kousek za Ostravou směrem na Opavu.
Ahoj, nenapadá vás, kam dát inzerát, že nabízím jízdu na koni? Potřebuju vytížit jednoho koně, ideálně dětmi, je na ně cvičená, ale vůbec netuším díky
@Beruskex píše:
@terinka4444 Co třeba letáky?
Z Varů, koupila jsem skvělýho koně, má skvělého trenéra, naše malá za půl roku jezdí sama, ale je nevytížená, potřebuju ji ještě krapet zapřáhnout, tak ještě 5 dětí, jenže je to nějak nad mé síly
![]()
Koukám že máte děti tak co dát někam do škol, holky vám utrhaj ruce a ještě pomůžou ![]()
Já dala inzerát na FB do skupiny kde máme prodej oblečení a tak pro maminky z mého města v sobotu jede první maminka na koníkovi na vyjíždku
Jak začne lepší počasí doufám že třeba týdně 1-2 zájemci na svezení budou to mi stačí ![]()
Škoda, že nikdo z okolí Zlína, ráda bych začala znova jezdit a zasvětila i malýho. Jinak si myslím, že by jsi mohla dát nabídku i sem:)
Já bych zase chtěla někoho z Jablonce nebo blízkého okolí, taky bych ráda jezdila ![]()
Dalmatinko2004 zdravim, koupily jsme domek Světlá pod Ještědem a shanim pro dceru moznost pronájmu kone, zda je nabidka ještě aktuální