Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minaj a pokud to bylo anmě, já tím nemyslela ani náhodou, že jde zakladatelce o prachy!!!a i kdyby šlo, koně stojej tolik peněz, že někde se brát musej
jo jinak, moje mladá se taky bojí na těch konících na mince, ale začla sem jí platit hodiny na hale a je nadšená…
Promiň, někdy rychleji píšu než myslím. Malá je teda šikovná, kolik jí je? Ony k tomu asi ty holky tíhnou víc.
@berry4 píše:úplně mi spadla brada, je to borka a ty jsi skvělá
PÁR FOTEKPříspěvek upraven 01.02.13 v 21:59
@Nicki.Minaj já taky… ale ruku na srdce, nebýt mámy ( mě),asi by šla holka jiným směrem, protože mám pro to pochopení a navíc dokážu být i sparingpartnerem, je to o něčem jiném.
Sama vím, jaké to je, když rodiče nemají pochopení, kolik jsem ztratila…
Já si to v podstatě na dětech vynahrazuju
Jezdit umí i nejstarší, ale ta to s pubertou vzdala, dnes jí to chybí… U nejmladší doufám, že převezme žezlo ta prostřední a základy jí dá sama ![]()
@berry4 píše:
@Nicki.Minaj já taky… ale ruku na srdce, nebýt mámy ( mě),asi by šla holka jiným směrem, protože mám pro to pochopení a navíc dokážu být i sparingpartnerem, je to o něčem jiném.
Sama vím, jaké to je, když rodiče nemají pochopení, kolik jsem ztratila…
Já si to v podstatě na dětech vynahrazujuJezdit umí i nejstarší, ale ta to s pubertou vzdala, dnes jí to chybí… U nejmladší doufám, že převezme žezlo ta prostřední a základy jí dá sama
Já mám kluka, takže tam mám obavu, že ho to bude táhnout jiným směrem, přesto se pokusím ho ke koním nasměrovat. Nutit ho nebudu a třeba si to vynahradím na druhém, když bude holčička ![]()
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minaj náš mladej taky radši traktory a krávy
no traktor u nás tak vedou ![]()
@Nicki.Minaj
už jsme tak daleko, že začne řvát, když ho chcípnu a jdem domů
to je řev až domů, tam okamžitě letí pro brudrovýho a nabírá lego ![]()
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minajuž jsme tak daleko, že začne řvát, když ho chcípnu a jdem domů
to je řev až domů, tam okamžitě letí pro brudrovýho a nabírá lego
To náš malej by živej nejradji dovezl domů a asi nasthoval na balkon
zemdlské stroje, to je jeho, dokáže u toho strávit hromadu času, ať už u živích, na videích na youtube nebo si hrát s plastovýma.
@Nicki.Minaj tak vzhledem ktmu, ž máme doma jak traktory, kombajny a td, tak by člověk řekl, že bude vyřáděnej, a le kdepak, s tatůlkem chodí i spát ![]()
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minaj a pokud to bylo anmě, já tím nemyslela ani náhodou, že jde zakladatelce o prachy!!!a i kdyby šlo, koně stojej tolik peněz, že někde se brát musej
jo jinak, moje mladá se taky bojí na těch konících na mince, ale začla sem jí platit hodiny na hale a je nadšená…
moc šikovná! Jestli se můžu zeptat, kolik jí je let? Nebo v kolika se začala učit jezdit na koni?
Máme v blízkosti také možnost ježdění, 1× týdně je tam „babyškolička“. Dcera má moc ráda koně, já jsem také dříve jezdila, takže bych ji v tom ráda podpořila…
@Lístečka v březnu jí budou 4 roky, tohůe jsou fotky ze září, to jí bylo tři a půl. pokud malá chce, podpořila bych jí v tom, když nic, je to zdravý ![]()
@aničkakytička píše:
@Lístečka v březnu jí budou 4 roky, tohůe jsou fotky ze září, to jí bylo tři a půl. pokud malá chce, podpořila bych jí v tom, když nic, je to zdravý
tak to je fakt šikulka. Naší dceři budou také 4 roky, na jaře. Jela zatím 2× na poníkovi a moc se jí to líbilo, no a mě to táhne taky ![]()
@Lístečka můžete jezdit obě
já jen co mi odsrote mímo a budud ho moc i nechat doma chvilku tatínkovi, budu jezdit taky
hrozně jí to chytlo, ještě rok zpět nechtěla ani slyšet…