Koně - možnost ježdění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
1.2.13 22:07
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minaj a pokud to bylo anmě, já tím nemyslela ani náhodou, že jde zakladatelce o prachy!!!a i kdyby šlo, koně stojej tolik peněz, že někde se brát musej :))))
jo jinak, moje mladá se taky bojí na těch konících na mince, ale začla sem jí platit hodiny na hale a je nadšená…

Promiň, někdy rychleji píšu než myslím. Malá je teda šikovná, kolik jí je? Ony k tomu asi ty holky tíhnou víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
1.2.13 22:09
@berry4 píše:
PÁR FOTEK :-)Příspěvek upraven 01.02.13 v 21:59
úplně mi spadla brada, je to borka a ty jsi skvělá :potlesk:, že má i takovou možnost na sobě pracovat, to naši tomu moc nepřáli a já si musela koně vykřičet :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.2.13 22:12

@Nicki.Minaj já taky… ale ruku na srdce, nebýt mámy ( mě),asi by šla holka jiným směrem, protože mám pro to pochopení a navíc dokážu být i sparingpartnerem, je to o něčem jiném.
Sama vím, jaké to je, když rodiče nemají pochopení, kolik jsem ztratila…
Já si to v podstatě na dětech vynahrazuju :mrgreen: Jezdit umí i nejstarší, ale ta to s pubertou vzdala, dnes jí to chybí… U nejmladší doufám, že převezme žezlo ta prostřední a základy jí dá sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
1.2.13 22:18
@berry4 píše:
@Nicki.Minaj já taky… ale ruku na srdce, nebýt mámy ( mě),asi by šla holka jiným směrem, protože mám pro to pochopení a navíc dokážu být i sparingpartnerem, je to o něčem jiném.
Sama vím, jaké to je, když rodiče nemají pochopení, kolik jsem ztratila…
Já si to v podstatě na dětech vynahrazuju :mrgreen: Jezdit umí i nejstarší, ale ta to s pubertou vzdala, dnes jí to chybí… U nejmladší doufám, že převezme žezlo ta prostřední a základy jí dá sama ;)

Já mám kluka, takže tam mám obavu, že ho to bude táhnout jiným směrem, přesto se pokusím ho ke koním nasměrovat. Nutit ho nebudu a třeba si to vynahradím na druhém, když bude holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
2.2.13 10:34

Nikdo z okolí Liberce tu není? :D

• Citovat
  • Upravit
14110
2.2.13 13:00

@Nicki.Minaj náš mladej taky radši traktory a krávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 15:29
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minaj náš mladej taky radši traktory a krávy :)

no traktor u nás tak vedou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.13 15:44

@dalmatinka2004 no a u nás to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.2.13 15:49

@Nicki.Minaj :))) už jsme tak daleko, že začne řvát, když ho chcípnu a jdem domů :)))) to je řev až domů, tam okamžitě letí pro brudrovýho a nabírá lego :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.2.13 15:54
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minaj :))) už jsme tak daleko, že začne řvát, když ho chcípnu a jdem domů :)))) to je řev až domů, tam okamžitě letí pro brudrovýho a nabírá lego :)))

To náš malej by živej nejradji dovezl domů a asi nasthoval na balkon :D zemdlské stroje, to je jeho, dokáže u toho strávit hromadu času, ať už u živích, na videích na youtube nebo si hrát s plastovýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.2.13 16:13

@Nicki.Minaj tak vzhledem ktmu, ž máme doma jak traktory, kombajny a td, tak by člověk řekl, že bude vyřáděnej, a le kdepak, s tatůlkem chodí i spát :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.2.13 16:34
@aničkakytička píše:
@Nicki.Minaj a pokud to bylo anmě, já tím nemyslela ani náhodou, že jde zakladatelce o prachy!!!a i kdyby šlo, koně stojej tolik peněz, že někde se brát musej :))))
jo jinak, moje mladá se taky bojí na těch konících na mince, ale začla sem jí platit hodiny na hale a je nadšená…

moc šikovná! Jestli se můžu zeptat, kolik jí je let? Nebo v kolika se začala učit jezdit na koni?
Máme v blízkosti také možnost ježdění, 1× týdně je tam „babyškolička“. Dcera má moc ráda koně, já jsem také dříve jezdila, takže bych ji v tom ráda podpořila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.2.13 17:57

@Lístečka v březnu jí budou 4 roky, tohůe jsou fotky ze září, to jí bylo tři a půl. pokud malá chce, podpořila bych jí v tom, když nic, je to zdravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.2.13 21:34
@aničkakytička píše:
@Lístečka v březnu jí budou 4 roky, tohůe jsou fotky ze září, to jí bylo tři a půl. pokud malá chce, podpořila bych jí v tom, když nic, je to zdravý :)

tak to je fakt šikulka. Naší dceři budou také 4 roky, na jaře. Jela zatím 2× na poníkovi a moc se jí to líbilo, no a mě to táhne taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.2.13 21:36

@Lístečka můžete jezdit obě :))) já jen co mi odsrote mímo a budud ho moc i nechat doma chvilku tatínkovi, budu jezdit taky :) hrozně jí to chytlo, ještě rok zpět nechtěla ani slyšet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný