Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nicki.Minaj a pokud to bylo anmě, já tím nemyslela ani náhodou, že jde zakladatelce o prachy!!!a i kdyby šlo, koně stojej tolik peněz, že někde se brát musej ![]()
jo jinak, moje mladá se taky bojí na těch konících na mince, ale začla sem jí platit hodiny na hale a je nadšená…
Taky mám koně, já jen jednoho, koupila jsem ho holkám, úplně náhodou, taková fofr akce, jak zachránit koně, je skvělá, nádherná, už má svého trénéra, je vychovaná, děti jsou nadšené, už jich jezdí šest
jen jí nemáme u baráku, holky jsou malé, já se o to neumím starat, tak je v rukou odborníků. A děti to milují, ten pobyt u koně. Tak kdyby někdo z Varů, klidně může na naši Ginger ![]()
Hele, jak velký výběh pro ně máš?
@berry4 to je škoda, máme minimálně tři koně, na kerý bych uvítala lididičky, ale většinou se najde někdo typu : je mi 12 let, jezdit umím dost dobře, mám velké zkušenosti..
![]()
@aničkakytička
umím si to představit. Já si tu svoji vychovala v podstatě sama, jezdila jsem u soukromníka, tak dostala základy, ale kobyla byla moc „těžká“ na uježdění (čt se svojí hlavou), v 10 ti začla jezdit 35 km za Brno k majitelce westernových kobyl, při tom jsem jí platila hodiny jinde na western ježdění, jezdila 2 roky 2 kobyly. Bohužel, nebo naštěstí? se paní majitelka zprčila, nic jí nebylo dobré, holku vyhodila, tak jsem našly anglii v jedné sprotovní stáji. Do 5 ti měsíců ji majitelka sama donutila k licencím ( naznali, že má holka přirozený talent),tak příští sezonu zkusí nějaký závod, maká, dře, je platná, dostává nové a nové zkušenosti a baví ji to ![]()
Cau holky, tak ja jsem plnoleta, klidne bych dala i nejakou kacku, ale mam mimino a mizu jen brzy rano v tydnu nebo o vikendu, coz se nikomu nehodi a ani 15 let praxe to nevyvazi. Nastesti ted mam kamosku, ktera chape, ze jsem mama a funguje to. Ale jinak sehnat kone, co se daji skloubit s rodinou, je pech…
@berry4 to je super, že je cílevědomá.. já teda westrenový ježdění moc nemusím, a to máme chovný stádo quarterů
já tady mám jednoho drezůráka. stáhli jsme ho domů, měla jsem ho v top maštali v tréninku, a le stálo to šíleně peněz. já jak po třetí otěhulila, nejezdila sema čas te´d není vůbec, tak tu je stojí, žere, má za sebou trénink za nechutný prachy..a co s ním..
A u Brna je to kor tezke. Kdyz jsem zila v Pze, dostat se ke konim bylo paradoxne jednodussi.
@aničkakytička No to mas recht, ale ja tam jezdila pred 10ti lety
Uz nejaky ten patek jsem na Morave a uz tehdy to stalo za prd.
@terinka4444 Máme je nonstop venku s možností si kdykoliv zajít do stáje, kde mají suchou podestýlku a každý svůj žlab a úvaz, kde stojí, když se čistí a sedlají - jinak se poflakují venku, jak se jim zachce. Máme kus svého pozemku a dvě louky pronajaté. Tráva tu není zas až tak kdo ví jak extra - v jedné části výběhu je dokonce rákos, páč tam teče potůček, ale zase mají vodu… tak i v létě dáváme balík sena do ohrady. Koně vypadají spokojeně. ![]()
Já mám pro ni 3000m2,přemýšlím, že bych ji na prázdniny stáhla ze stáje k nám, travička je tam krásná, ale nevím, jestli by jí tazahrada nebyla malá ![]()
@terinka4444 spíš, až bude deštivo, tak ti to tam rychle rozšlape apkud je zvyklá bejt skoňma, bude jančit…
@dalmatinka2004 píše:
@terinka4444 Máme je nonstop venku s možností si kdykoliv zajít do stáje, kde mají suchou podestýlku a každý svůj žlab a úvaz, kde stojí, když se čistí a sedlají - jinak se poflakují venku, jak se jim zachce. Máme kus svého pozemku a dvě louky pronajaté. Tráva tu není zas až tak kdo ví jak extra - v jedné části výběhu je dokonce rákos, páč tam teče potůček, ale zase mají vodu… tak i v létě dáváme balík sena do ohrady. Koně vypadají spokojeně.
Ta tekoucí voda je super věc, pokud je čistá, ale v jedné stáji, kde jsem měla pronajatou kobču, to měli a koně se toho báli.