Krosna pro dvouleťáka

1325
18.12.11 23:46

krosna pro dvouleťáka

Potřebuju poradit,jestli má některá z vás zkušenosti s krosnou na dítě.Synovi jsou dva roky a na dlouhé vzdálenosti musím tahat kočár,protože ho bolej nožičky.A tak mě napadla krosna,ale je jich tolik,že nevím jakou vybrat.Poradíte?Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.12.11 23:52

Nevím, jak fyzicky jsi zdatná, a jak moc velký máš dítě, ale s krosnou se podle mě šíleně nadřeš :nevim:
Za sebe bych volila batolecí nosítko (skaldino, petite panda, blue bear…), těžiště se nebude tak oddalovat od těla, krásně dítěti zajistíš hlavu, když ti usne ( v krosně většinou jsou děti šíleným způsobem vykroucené) a pokud zorvna půjde pěšo, tak nosítko budeš mít jako „zástěru“ chycené jen za bederák a nezabere to žádný prostor.
13-14kg dítěte jsem v zimě nosila taky v ringslingu na boku, když bylo potřeba poponést jen tak kousek, těch 10-20min, nízká investice, skladné, akorát vzteklý dítě mi z rs vyhopsalo, z nosítka neměl šanci, i kdyby se zvencnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
19.12.11 00:09

To máš pravdu,asi bych se nadřela.Ale možná by to chtělo,aspoň bych shodila tu p*del,co mi narostla :mrgreen: Díky za tip,už jsem koukala po netu a asi si vyberu nějaké nosítko.Fakt jsi mi pomohla :hug: Mám první dítě,tak v tom ještě nejsem tolik znalá a zběhlá.U druhýho už budu vědět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tul
30
19.12.11 00:35

My meli pujcenou od kamaradky krosnu Deuter Kid Comfort, byla uplne super, ale prcek nam v tom nechtel sedet (necele dva roky),vykyvoval ji strasne ze strany na stranu, kopal apod…idealni je zajit do obchodu s pujcovnou, pujcit si vybranou vec, vyzkouset na vylete na diteti a pak bud jenom zaplatit pujcovne, nebo krosnu/nositko koupit (pujcovne odectou z ceny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
19.12.11 01:23

díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
19.12.11 02:55

My máme taky ty Deuter krosničky.. na výlety je to super (funguje to zároveň jako batůžek a můžeš krosnu s dítětem postavit… ale je to spíš pro chlapa.
Já jsem hodně zvyklá nosit těžký batoh, ale krosnička s dítětem je fakt dost nepříjemný náklad… těžiště je docela vzadu, dítě se mele :nevim: Já mám po pár kilometrech fakt dost, kdybych musela nosit často, asi bych taky volila nosítko, tam je to těžiště blíž k tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.12.11 06:53

Já jsem taky pro nosítko, objednala jsem si skaldino. Ale pozor, mají dost dlouhou čekací dobu (tedy ty co se šijí na zakázku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.12.11 09:39

Zkusili jsme oboje - krosnicku melo radeji dite - lip v ni videlo ven a melo vic volnosti - ale jednak nezdrave viselo za rozkrok, jednak, kdyz usnulo, tak to byl bolestnej pohled. Nebylo o nic opreny a cela ta pater nasvislo pri kazdem kroku zaperovala, fuj - chudak malej. Vic jsme nachodili s nositkem. pro nas hlavne vyhoda skladnejsi, lehci (krosna je monstrum), dalsi vyhoda, ze jak v tom byl nerad slisovany, tak byl motivovanejsi chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
19.12.11 09:42

Ono asi taky záleží, jaké značky ta krosna je :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
19.12.11 17:38

My máme krosnu Salewa a je super, ale bereme jí na výlety do přírody, malá v ní nespí (usnula jen jednou v čerstvých dvou letech a je pravda, že jsem jí hlavu fixovala vším možným :lol: ) Do města jí nenosím, ale manžel jo, je silák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
19.12.11 17:54
Pudloslava píše:
Zkusili jsme oboje - krosnicku melo radeji dite - lip v ni videlo ven a melo vic volnosti - ale jednak nezdrave viselo za rozkrok, jednak, kdyz usnulo, tak to byl bolestnej pohled. Nebylo o nic opreny a cela ta pater nasvislo pri kazdem kroku zaperovala, fuj - chudak malej. Vic jsme nachodili s nositkem. pro nas hlavne vyhoda skladnejsi, lehci (krosna je monstrum), dalsi vyhoda, ze jak v tom byl nerad slisovany, tak byl motivovanejsi chodit.

A jakou jste to měli tu krosnu? Mně připadá, že v té naší nevisej za rozkrok, ale seděj, a když usnuli, hlavu si opírali o to horní polstrování (když teda byli menší… teď už v ní většinou prostě neusnou). Nikdy jsem neměla pocit, že by v tom byli v nějaké nezdravé poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
19.12.11 18:12

Naše malá teda taky sedí a oloha mi nepřipadá nezdravá. Když usnula, problém byl v tom, že jak manžel chodil, hlava se jí kývala! Při opření o polstrování vpředu to bylo lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.12.11 19:12

eliku uz nevim, byla pujcena, pry draha - spousty stelovatek, strecha, batuzek..... na spani se pry melo koupit jeste nejake udelatko, prej neco jako takove to uclo kolem krku do auta. rikam, mladej v tom byl spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí