Krosnička Salewa koala, otlaky

56
11.10.11 11:49

Krosnička Salewa koala, otlaky

Zakoupili jsme krosničku Salewa koala. Vcelku dražší záležitost, tak jsme se těšili až ji vyzkoušíme. Nosili jsme 9-ti měsíční mimčo doma po bytě. Zjistili jsme, že holčička má po cca 20 minutovém pobytu v krosničce, tak otlačenou, nebo opruzenou prcku - pipku, že to jsem na ní v životě neviděla. Vyzkoušeli jsme to opět druhý den, a zhoršilo se to. Po 36 hodinách vynechání testování krosničky jsou opruzení a červená místa pryč. Přemýšlím, čím to může být. Dcera na opruzeniny vůbec netrpí… Nemáte někdo podobnou zkušenost? Myslíte že děláme něco špatně při usazování prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
11.10.11 11:59

U nás totéž :cert: ,měli jsme stejnou krosnu,šli jsem na výlet s 8 m mimčem a když jsem přišli domů,tak jsem nestačila valit oči,měl takové opruzeniny,nebo spíš až otlačeniny,kterých jsme se zbavovali skoro 3 týdny :zed: A to jsem kluka několikrát přebalovala.At žije šátek na nošení dětí.Z té krosny mě po 10 minutách šilené bolely záda,manžu taky.Prostě nám totálně nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.10.11 12:02

Salewa nam taky nesedi (ani prckovi ani nosici), nastesti jsme nejdriv vyzkouseli a pak koupili Corazon a ten je vybornej a bez problemu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.10.11 12:12

díky za reakci, já jsem z toho byla nešťastná, protože jsem nevěděla ,jestli jsme ji tam nějak blbě neuvázali, ale na nic jsme nepřišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.10.11 12:17

Už jsem se dívala na netu na ten corazon, a nevidim jak je tam řešen ten vnitřek na sednutí. Je to tam vypolstrované?? U té Salewy je to měké tak do půlky a pak je tam něco jak širší popruh a právě od toho si myslím že to měla odraté. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.10.11 12:34

Ted jsem se na nej byla podivat a vevnitr je to polstrovano pekne (cely sed), ale smerem nahoru to take prechazi v siroky popruh - tipla bych ze od pupiku ditete vyse :wink:
Ale myslim, ze krosnicku je fakt nejlepsi vyzkouset ve sportu (nejlepe vice typu) a vzit to, co sedne :wink: Treba kamaradi maji Deuter (drahy ale mooc dobry), bo jsou vyssi postavy a nic jineho jim nesedlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.10.11 12:41

Salewa u nás bezkonkurenční :palec: jde to nastavit výškově-na vyského i nízkého člověka. NIkdy jsme neměli ani opruzeniny 8-o . Kdyby to někdo tady neřešil ani by mě to nenapadlo.
Ať dobře vyberete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.10.11 13:11

vážně dcera měla opruzeniny-otlačeniny po cca 20 minutách nošení po bytě. Kdyby se nám to stalo po nějakém extrémním výletě, ale takhle :-( Právě jsme ve stavu, že nevíme zda budeme ještě něco zkoušet. díky za prohlédnutí Corazonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinafru
8.3.12 17:26

Chtěla jsem se zeptat co koalu mají, jak jim sedí na zádech - dostali jsme ji a nějak mi prostě nesedí, prckovi se v ní líbí, ale mě strasně tlačí na zádech v oblasti lopatek, tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neměl tento problém, zda stačí nějak jinak nastavit nebo tak…nebo ji prostě máme poslat dál.díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak