Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Zakoupili jsme krosničku Salewa koala. Vcelku dražší záležitost, tak jsme se těšili až ji vyzkoušíme. Nosili jsme 9-ti měsíční mimčo doma po bytě. Zjistili jsme, že holčička má po cca 20 minutovém pobytu v krosničce, tak otlačenou, nebo opruzenou prcku - pipku, že to jsem na ní v životě neviděla. Vyzkoušeli jsme to opět druhý den, a zhoršilo se to. Po 36 hodinách vynechání testování krosničky jsou opruzení a červená místa pryč. Přemýšlím, čím to může být. Dcera na opruzeniny vůbec netrpí… Nemáte někdo podobnou zkušenost? Myslíte že děláme něco špatně při usazování prcka?
U nás totéž
,měli jsme stejnou krosnu,šli jsem na výlet s 8 m mimčem a když jsem přišli domů,tak jsem nestačila valit oči,měl takové opruzeniny,nebo spíš až otlačeniny,kterých jsme se zbavovali skoro 3 týdny
A to jsem kluka několikrát přebalovala.At žije šátek na nošení dětí.Z té krosny mě po 10 minutách šilené bolely záda,manžu taky.Prostě nám totálně nesedí.
Salewa nam taky nesedi (ani prckovi ani nosici), nastesti jsme nejdriv vyzkouseli a pak koupili Corazon a ten je vybornej a bez problemu ![]()
díky za reakci, já jsem z toho byla nešťastná, protože jsem nevěděla ,jestli jsme ji tam nějak blbě neuvázali, ale na nic jsme nepřišli.
Už jsem se dívala na netu na ten corazon, a nevidim jak je tam řešen ten vnitřek na sednutí. Je to tam vypolstrované?? U té Salewy je to měké tak do půlky a pak je tam něco jak širší popruh a právě od toho si myslím že to měla odraté. ![]()
Ted jsem se na nej byla podivat a vevnitr je to polstrovano pekne (cely sed), ale smerem nahoru to take prechazi v siroky popruh - tipla bych ze od pupiku ditete vyse ![]()
Ale myslim, ze krosnicku je fakt nejlepsi vyzkouset ve sportu (nejlepe vice typu) a vzit to, co sedne
Treba kamaradi maji Deuter (drahy ale mooc dobry), bo jsou vyssi postavy a nic jineho jim nesedlo ![]()
Salewa u nás bezkonkurenční
jde to nastavit výškově-na vyského i nízkého člověka. NIkdy jsme neměli ani opruzeniny
. Kdyby to někdo tady neřešil ani by mě to nenapadlo.
Ať dobře vyberete!
vážně dcera měla opruzeniny-otlačeniny po cca 20 minutách nošení po bytě. Kdyby se nám to stalo po nějakém extrémním výletě, ale takhle
Právě jsme ve stavu, že nevíme zda budeme ještě něco zkoušet. díky za prohlédnutí Corazonu ![]()
Chtěla jsem se zeptat co koalu mají, jak jim sedí na zádech - dostali jsme ji a nějak mi prostě nesedí, prckovi se v ní líbí, ale mě strasně tlačí na zádech v oblasti lopatek, tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neměl tento problém, zda stačí nějak jinak nastavit nebo tak…nebo ji prostě máme poslat dál.díky