Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
dcera má 15m a taky se krou i v autosedačce se kroutí. V kočárku sklouzává hlavně když má nepromokavé zimní oblečení. Na flisovem overalu je to lepší. Taky jestli jezdíte po kopcích, drncacich no tak to prostě sklouzne. U nás se ale kroutí více méně proto, že by ráda chodila kam zrovna ona chce.
Možná zkusit víc přitáhnout, nastavit popruhy víš/níš, vyndat podložku?
![]()
@Atisia vložku mám, aby seděl na měkkým a je hřejivá..😀 věci má právě tedko sustakove..tak to asi na jaře přejde..chodit mi neumí..ale teda občas se tváří, že by seskočil. Poutám ho jen dole, pásy přes ramena mu v kočárku nedávám..
@Anonymní píše:
@Atisia vložku mám, aby seděl na měkkým a je hřejivá..😀 věci má právě tedko sustakove..tak to asi na jaře přejde..chodit mi neumí..ale teda občas se tváří, že by seskočil. Poutám ho jen dole, pásy přes ramena mu v kočárku nedávám..
Asi bych z toho nedělala velký problém. Možná se neumí zapřít nohama
.
nebo mě napadá mu pod nohy dát deku, polštář valec? Abys teda byla klidnější ![]()
Dcera má rok, sedi od 4 měsíců a v kočárku taky jede k jedné straně
holt jak sedi ve fusaku a má teple oblečení, tak ji to klouze
někdy se tam snaží i postavít. Já ji teda poutam spis jen horní polovinu těla, z pasu kolem břicha se dostala ven. Sedět tam taky moc nechce, chvíli jede ale co je nad půl hodiny, tak řve a snaží se vystoupit.
@Kriss Tina píše:
Dcera má rok, sedi od 4 měsíců a v kočárku taky jede k jedné straněholt jak sedi ve fusaku a má teple oblečení, tak ji to klouze
někdy se tam snaží i postavít. Já ji teda poutam spis jen horní polovinu těla, z pasu kolem břicha se dostala ven. Sedět tam taky moc nechce, chvíli jede ale co je nad půl hodiny, tak řve a snaží se vystoupit.
Přijde mi, že občas se mi i hrbí v tom kočáru to se vám děje taky? ![]()
@Anonymní píše:
Přijde mi, že občas se mi i hrbí v tom kočáru to se vám děje taky?
Spíš chce všechno vidět, na všechno dosáhnout, ukazovat, jíst. Málo když se stane, že usne.
@Anonymní píše:
Přijde mi, že občas se mi i hrbí v tom kočáru to se vám děje taky?
Hele to dítě tam nebude sedět jak pravítko
mala se tam buď válí jak hadrová pana, nebo naopak je zvědavá a doslova visí na tom madle co má před sebou
někdy během jízdy klečí, parkrat jela i ve stoje (na ksirech a ne když má fusak no), proste tam dela psi kusy.
Zná. Holčičku co nikdy nebyla v kočárku připoutaná. Fakt nikdy. Je tak vzorná.
U našeho divocha bych si to netroufla.
Ja si tu situaci teda neumim podle popisu moc predstavit, ale pokud se dite ruzne hrouti a sklouzava, tak to v poradku urcite neni a melo by se to v kocaru vymyslet tak, aby se to nedelo.
Jako ze pada doleva, nohy doprava a klouze dolu?
To mi neprijde dobry, zapremyslela bych, co se s tim da delat.
Zadek hloubs a nohy vic nahoru (aspon do roviny) nejdou? Ta operka nohou je takto kratka, ze nohy precuhuji? Co fusak, pripoutat i ramena? Jinou podlozku pod zadek…?
@Lucie_Sx ano. Je mu 1rok. Kočárek je Valco to má kde kdo. Ty nohy má do roviny. Sedí jako do L
Taky se nám kroutí, sklouzává. Většinou ji kvůli tomu nechám v pololehu. Ale jí to nevadí no.
Mně taky přijde, že je to tím zimním oblečením. Když ji posadim doma do kočárku v obyč oblečení, tak tam krásně sedí. Dokonce když ji tam posazuju oblečenou na ven, tak brečí, propíná se… Za chvilku se teda zklidní, ale netěší se tam. ![]()
Ahoj, možná řeším blbost..syn 1 rok sedí cca 2 měsíce..v kočárku sedí většinou 2hodiny. A když ho chci položit, tak stejně se vytahuje do sedu a vzteká se. Přijde mi, že se občas kroutí k jedné straně (strany střídá) má sustakove oblečení převážně, tak si říkám, že mu to možná i klouže. Furt zastavují a povytahuji ho vejš a snažím se ho trochu rovnat..Myslíte, že mu nějak mohu ublížit? Je to normální, že se takle kroutí? co s tím? Máme nový sporťák Valco Snap.