Kroužky pro předškoláky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
7.8.14 11:10

Kroužky pro předškoláky

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat v kolika letech jste začali děti zapisovat do kroužků a co je tak bavilo? Vím, že každé dítě je jiné, ptám se jen tak pro orientaci. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
7.8.14 11:17

Moje děti ano, obě od tří let. Kluk plavání, holka gymnastika. Nyní oba obojí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
7.8.14 11:18

@mikky starší dcera začala chodit v 5 letech na cvičení, protože o to projevila sama zájem a další rok jako předškolačka dokonce zkusila přípravku aerobiku.
Mladší dcera začala na cvičení chodit ve 2,5 letech, protože to viděla u starší a chtěla taky. Ve školce ve 4,5 letech začala chodit na angličtinu. Starší chlapeček měl loni ve 3,5 letech začít chodit do cvičení, ale nechtěl, tak jsem ho nenutila. Letos ještě vůbec nevím. Nejmladší začal loni v roce chodit na cvičení batolat s maminkami a budeme pokračovat i letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.8.14 11:21

Obě moje holky choděj od školky na výtvarku a na tenis. A někdy od tří let jsem s nima chodila na cvičení rodičů s dětma. Z toho už ale vyrostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.8.14 11:35

Obě dcerky ve školce flétnu a hudební kroužek, pak ještě na zušky do sboru. Obě v tom pokračují i ve škole, mladší je ještě předškolák, ale pokračuje v tom taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.8.14 11:48

Obě děti od tří měsíců chodíme na plavání. Syn od 4.měsíců na cvičení pro rodiče s dětmi. Teď v roce a půl budeme chodit na montessori.
Dcera od 3 let na angličtinu a na keramiku. Letos ji jsou 4 a ještě si k tomu vybrala tancování a ježdění na koni.
Záleží na dítěti. Kamrádčín předškolák by byl nejraději jen doma a nechodil vůbec nikam.Ani ven.

• Citovat
  • Upravit
72725
7.8.14 11:48

@mikky můj chodil od 4 let - ve školce pohybovky, tanečky, angličtina, mimo školku judo. Bavilo ho to všechno, po 2 letech vdal judo. Aktuálně jsem zvědavá, co vybere, ale určitě nějaké sporty a pohybovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.8.14 21:11

Ted od září bude naše princezna chodit do kroužku se zvířátky, je jí pět, zvířata miluje, tak se těší ;)

• Citovat
  • Upravit
69235
1.9.16 19:10

Mám dotaz, jak to máte s kroužkama pro školkové děti? Naší malé jsou čtyři a třičtvtě, do školky chodí jen na dopoledne, v poledne je doma. Loni chodila jen na jedny takové tanečky pro prcky, letos už může začít tancovat v přípravce, to mají jednou týdně hodinu. A dneska byli s tátou na zápise do atletické přípravky, taky hodina týdně. To se mi zdá tak akorát. Ale tenisová trenérka starší dcery na ní koukala, a prý by byl čas začít i s tenisem. No řekla to před malou a ta hrozně hrozně chce, tahá raketu a prosí a prosí, že už taky chce na tenis. Pravda, že miluje akční odpoledne, ta starší je na trénincích denně, ale já trochu váhám. Vím, že mi tu spousta napíše, že je to moc, ale má někdo akční dítě, co to zvládá a je spokojené? Na té atletice dneska byla úplně v sedmém nebi, na tanečky už má zabalenou sukýnku a raketu má v posteli. Zvládá nějaký váš skoro pětileťák v pohodě hodinku denně nějakého toho organizovaného pohybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
1.9.16 19:24

Dcera chodi od 2let prvni cviceni s rodici, pak tanecky a posledních par let chodi na gymnastiku. Letos jde do skoly a prave resime vyber krouzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 19:30

@smudlinky já teď taky řeším kroužky, ta starší je v jednom zápřahu a malá doma kňučí, že chce taky. Ale přeci jen není ještě ani předškolák. Blíží se zima, to znamená ještě lyže a bruslení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.9.16 19:31

Jestli to všechno chce dělat, tak to zkuste, odhlásit ji z něčeho můžeš vždycky :-) jestli je akční, tak by stejně tu dobu strávila na hřišti nebo na kole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 19:34
@Etcetera78 píše:
Jestli to všechno chce dělat, tak to zkuste, odhlásit ji z něčeho můžeš vždycky :-) jestli je akční, tak by stejně tu dobu strávila na hřišti nebo na kole…

jo to trávím, na hřišti, v bazénu, v dětských centrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
1.9.16 19:35

@terinka4444 jj lyze mame taky ale formou instruktora na sjezdovce. Zatim byla asi 6*a rekla bych ze ok. Bruslit s ni chodime taky- mame tu specialni kurzy pro deti kde se platí za lekci. Lekce byvaji v sobotu, takze to stihame :-) my mame 19 mesicniho, ten zatim nikam nechodí, ale chtela bych zkusit cviceni s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.9.16 20:52

Na co dat pohybové šikovného, ale velmi lineho 5leteho kluka? navic je trochu strašpytel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí