Poraďte "česací" Barbie

11565
1.8.14 21:59

Poraďte "česací" Barbie

Dobrý večer,

chci vás poprosit o radu ohledně výběru panenky Barbie. Chci dceři koupit nějakou s dlouhými vlasy, které by se daly upravovat, ale našla jsem jich hned několik a nevím, jak se od sebe liší a se kterou jsou třeba holčičky spokojené. Poradí mi někdo, kdo s nimi má zkušenost?

http://barbie-obchod.cz/…5051464.html
http://barbie-obchod.cz/…5297190.html
http://barbie-obchod.cz/…-studio.html

Jinak samotnou česací hlavu kupovat nechci, jde mi opravdu o panenku. Předem díky za rady :)

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
1.8.14 22:25

Tak záleží, kolik je dceři, sestřenka (7) má tu druhou a fakt je, že se to líbilo i mě, ta poslední mi přijde dost složitá, tam udáno 5+, ale pochybuju i o sestřenici, že by to zvládla :think: A ta první je nějaká divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.8.14 22:33

@Deninina Dceři jsou tři :mrgreen: Popravdě, asi si ji chci spíš koupit pro sebe, protože si pamatuju, jak jsem začátkem 90. let strašně chtěla nějakou česací Barbie, co na ni byly reklamy v televizi - jenže ta je teď už sběratelská rarita, tak musím vybrat něco současného, a trochu se v tom ztrácím. Ale samozřejmě bych chtěla, aby si s tím vyhrála i malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.8.14 22:38
@Slečna Ferka píše:
@Deninina Dceři jsou tři :mrgreen: Popravdě, asi si ji chci spíš koupit pro sebe, protože si pamatuju, jak jsem začátkem 90. let strašně chtěla nějakou česací Barbie, co na ni byly reklamy v televizi - jenže ta je teď už sběratelská rarita, tak musím vybrat něco současného, a trochu se v tom ztrácím. Ale samozřejmě bych chtěla, aby si s tím vyhrála i malá…

To věřím :) Ale pro tak maličkou to je asi fakt jedno kterou :nevim: Takže bych asi vybrala takovou, která se bude hlavně líbit mě :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.8.14 22:51

@Deninina No jo, když oni je nikde nemají všechny v obchodě, abych je viděla, a z popisu poznám houbajz - tak mě zajímaly zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.8.14 22:54

@Slečna Ferka Nojo, tak snad se ještě někdo ozve :) já jsem pro prostřední :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.8.14 05:56
@Slečna Ferka píše:

Myslím si že malá zatím nějaké česání řešit nebude, ale časem k ní dozraje ;) Já bych volila 2 nebo 3 nedoporučuji tu první prtože má vlnité vlásky, sice jen trochu, ale ony ty vlnité se častěji zacuchávají

• Citovat
  • Upravit
3421
2.8.14 07:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
26.11.14 08:46

@Slečna Ferka
Ahoj, chtěla bych obnovit diskusi a zeptat se i dalších, zda-li mají nějakou současnou barbie nebo panenku (pravou od Mattela), u které se vlasy po čase nezacuchají do nechutné koudele, se kterou pohnou asi jen nůžky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.6.15 13:23

Teď se o česací hlavu soutěží na České mámě, zaujalo mě, že ta hlava je docela velká, myslela jsem si, že to je fakt menší - nevím, jestli je jiná ta Barbie, tohle je My Model od Zapf Creation.
 http://ceskamama.cz/…alou-slecnu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.6.15 21:48

@JTinacz Když já nechci česací hlavu, já chci Barbie panenku s dlouhými vlásky… Ale díky za tip. (Ne že bych šla soutěžit.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí