Křtiny - jak to oplatit ?

1299
26.12.11 19:17

jak to oplatit ?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit.
V září jsme měli křtiny naši dcerky. Za kmotru šla moje dobrá kamarádka. Vše pro malou sehnala ona, roušku, svíčku, dort, a těsně před křtinama mě dala pro malou dárek, řetízek s přívěškem (křížek). Před pár dny jsme se viděly a ona mě dala účtenku od toho řetízku v zalepené obálce kvůli tomu, kdyby byla někdy reklamace, at mám lístek u sebe. Samozřejmě mě to nedalo a obálku jsem otevřela a zjistila, že ten řetízek stál 2,500,– je to zlato. Hrozně mě to překvapilo a potěšilo zároven, hlavně od rodiny, která peněz na rozdávání nemá potěšilo mě to u srdíčka :) chtěla bych to kamarádce moc vrátit, ale nevím jak, slyšela jsem, že kmotrovi se dárek nedává, že pro něj je dar to, že za toho kmotra mohl jít, ale prostě jí to chci nějak vrátit. Má taky děti, tak nevím zda koupit něco dětem, nebo jí, nemáte nějakou radu ?? děkuji moc za jakýkoliv nápad.!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
26.12.11 19:47

Máš pravdu, že ke křtinám se dává DAR :D Je to od kamarádky moc milé, když máš potřebu se revanžovat asi bych jí nekupovala žádný dárek, ale třeba bych jí i děti někam pozvala- do cukrárny, výlet, do bazénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
26.12.11 20:10

Co se nějak nenápadně revanžovat, až budou mít kamarádčiny děti narozeniny nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný