Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte
![]()
holky kam dávate vánočního Františka, spíš teda na co jej položit, aby to neprasklo. Včera jsem ho dala mezi okna na takové te skleněné mističce na svíčky od Ikei a málem jsme vyhořeli(praskla a parapet už zaváněl). Minulej rok byl na skleněném robustním popelníku, ale ten taky prasknul.
Na sporák ho dát nemůžu, bo máme sklokeramickou desku…
Díky za nápady a přeju Všem krásné a šťastné Vánoce ![]()
Já ho dávám do plechového domečku, když hoří, tak se kouří z komína ![]()
Souhlas, v papírnictví mě upozorňovala pí. prodavačka, ať to dám na něco kovového. Tak to do příštího roku musím vydumat.
Já buď do víčka od sklenice např od okurek a letos mám ve svícínku skleněném… Netuším, zda z Ikei, ale drží. a mám to ještě na té sklokeramické desce, kdyby cokoliv.
Nebo bych to dala na keramický či porcelánový talířek co jsou na podšálky…
Lakynka píše:
Nebo bych to dala na keramický či porcelánový talířek co jsou na podšálky…
to už nám právě taky prasklo ![]()
Lakynka píše:
Co máte za agresivní Františky?:D
hajzlíci to jsou ![]()
Banny.J píše:Lakynka píše:
Co máte za agresivní Františky?:Dhajzlíci to jsou
Ahoj, a nemáte doma nějakou plechovku? Vyříznout(spíš vyštípat) dno a na něj to dát
Já ho dávám na překlopenou plechovku od Nutrilonu, kterou jsem si omalovala barvičkami ![]()
Holky, to jste mi připoměli historku z lonských vánoc, koupila jsem františky a zapálila je doma, manžel přišel z práce a povídá, co to tu tak smrdí? A já na to, že František. On začal pobíhat po bytě a kde jako mám toho Františka, že dostane ![]()
s tím skleněným táckem z Ikei mě neděste. Zrovna na něj jsem plánovala ho dát. Tak teď musím vymyslet něco jinýho ![]()