Kam s františkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
23.12.11 17:56

Koukla jsem a ten svícínek je z Ikei:)). Takový oranžový, silnější sklo, váleček malý. Vysoký cca 5cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
23.12.11 18:25

Mam ty male frantisky a davam je na obraceny kelimek od cajove svicky (vyndam ji a na cisty kelimek ho dam). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
23.12.11 19:07

Ahojky, u nás ho dáváme na tál na kamna.. :palec:

Krásné Vánoce.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5754
23.12.11 20:55

Dávám františky na plechové víčko od zavařovací sklenice a to pak ještě do nějaké misky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
23.12.11 21:08

Já je dávám na talířek obalený alobalem a vše o.k., ani esteticky to nepůsobí nijak rušivě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
23.12.11 21:16

Holky díky za tipy :kytka: ten alobal jaky taky supr nápad :palec: František se zatím opaluje na víčku od okurek 8)

Ještě jednou krásné Vánoce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
24.12.11 08:47

A to se od toho Františku ty kovy neohřejou natolik, aby ten kov následně popálil třeba kuchyňskou linku, stůl atd? My jsme jednou v práci zapálily svíčku v kalíšku, nechaly ji na stole a máme tam vypálené kolečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
28.12.11 14:01
Lastkecka píše:
Holky, to jste mi připoměli historku z lonských vánoc, koupila jsem františky a zapálila je doma, manžel přišel z práce a povídá, co to tu tak smrdí? A já na to, že František. On začal pobíhat po bytě a kde jako mám toho Františka, že dostane :lol:
:D já mám z loňska taky historku,… Pouštěla jsem dětem koledy a do toho jsem jim oznámila: Tááák a teď zapálíme františka a budeme tu mít úplně vánoční atmosféru! A děti na mě vrhly vytřeštěný a zděšený pohled, protože do té doby slyšely pouze o Františkovi z Kouzelné školky :D

Jinak na františka máme taktéž nějaký kovový svícínek, který ještě pro jistotu dáváme na korkovou podložku, protože se bojím, že se příliš rozpálí. (talířek nám totiž pod tím svícínkem tuším rupnul, samotné sklo nebo keramika je určitě nepoužitelné).

Spíš by mě zajímalo, kde pálíte purpuru? Já jsem totiž zmlsaná z domova a z chalupy. Doma má máma plynový sporák, na něj dá nějakou litinovou plotýnku a vesele pálí františky i purpuru. Na chalupě to dáváme rovnou na kamna. Ale co s ní doma? Manžel ji sypal do plecháčku a rozpaloval na sklokeramické desce, ale není to ono, buď se to obvykle spálí hned a nebo to se to pořádně ani nerozhoří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
28.12.11 14:35

to by mě taky zajímalo :think: Doufám, že dá někdo tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie