Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny,
je normální, aby měl můj dvouměsíční chlapeček pořád kruhy pod očima???
Díky za reakce ![]()
Kojím každou hodinu a půl někdy i po hodině, kolik pije to nevím, nemám váhu…
Kolik vypije poznáš i na pročůraných plenách. Také mě napadla dehydratace, ale jestli pije dost, tak to může být i únava
Syn mívá občas také a pije dost, žádný problém nemá ![]()
Poptala bych se na to dr., ležela jsem teď s dcerou v nemocnici a když jí začala natékat očička, ptali se, jestli to má běžně, že jestli ano, může to znamenat problém s ledvinami. Samozřejmě nemusí, ale určitě bych se na to zeptala ![]()
Počůraných plen má denně tak 7 nebo 8, takže si myslím, že je tohle v pořádku. Únava, prospí skoro celý den a pořád stejné. Dřív to neměl, to od té doby, co jsme byli v nemocnici ![]()
S čím jste byli v nemocnici? nepřitáhl si něco z odtud?
Příspěvek upraven 11.04.13 v 18:03
Být tebou, tak bych raději zavolala dětské doktorce a řekla jí to - může to být opravdu problém s ledvinami, zkus nějakým způsobem chytit moč, udělají rozbor a bude se vědět.
Moje dcera 2.4 roku má taky pořád takové „rýhy“, kruhy pod očima.. Normálně bych si toho nejspis nevšimla, ale když jsme byly před rokem na kožnim kvůli ekzemu, tak mi mudr řekla, že dle oči je atopicka. Od té doby ji pořád pozoruji.. Říkala jsem to svy mudr, prý z toho vyroste. Nicméně moc na měla na rozbor kvůli vytoku. Teď jsem si přečetla, že Tvuj syn se nakazil RS virusem. Když Kristýnce bylo 14 dní, tak jsme ležely v nemocnici právě kvůli RS virusu. Prý je to běžné onemocnění horních cest dýchacích. Nevím, jestli to může mít souvislost.. Nicméně by ji museli doktoři něco zjistit za tu dobu, co je na světě. Takových CRP ji už dělali. Moc na rozboru měla.. Prý ji moc pozoruji, bylo mi řečeno ![]()
Mě napadla chudokrevnost. Náš malej dlabe železo, protože byl bleďoučkej a měl tmavé kruhy pod očima. Ale doopravdy ti poradí až Mudr. Držím palce
@nepřihlásenalucije28 píše:
Moje dcera 2.4 roku má taky pořád takové „rýhy“, kruhy pod očima.. Normálně bych si toho nejspis nevšimla, ale když jsme byly před rokem na kožnim kvůli ekzemu, tak mi mudr řekla, že dle oči je atopicka. Od té doby ji pořád pozoruji.. Říkala jsem to svy mudr, prý z toho vyroste. Nicméně moc na měla na rozbor kvůli vytoku. Teď jsem si přečetla, že Tvuj syn se nakazil RS virusem. Když Kristýnce bylo 14 dní, tak jsme ležely v nemocnici právě kvůli RS virusu. Prý je to běžné onemocnění horních cest dýchacích. Nevím, jestli to může mít souvislost.. Nicméně by ji museli doktoři něco zjistit za tu dobu, co je na světě. Takových CRP ji už dělali. Moc na rozboru měla.. Prý ji moc pozoruji, bylo mi řečeno
My jsme byli v nemocnici s RS virem, když měl malej 3 týdny, leželi jsme tam 11 dní a právě při této hospitalizaci se mu udělaly kruhy
Malému tam udělali krevní obraz, brali moč a vše bylo v pořádku, tak se ještě musím zeptat našeho dr. co to je, popřípadě ať udělá nějaké testy ![]()