Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@nozu píše:
Já jen čekám, kdy dojde na příznaky infarktu…
neboj dočkáš se ![]()
@evill píše:
Ja myslela, ze se mezi nadobim bude hledat mys. Nam na chalupe taky obcas krupne u panve pak krupne v hlave psovi a pak krupne v hlave manzelovi a vyhazuje vsechnu havet na mraz.
@nozu píše:
Já jen čekám, kdy dojde na příznaky infarktu…
simTě, ta dojde i na Alzheimra, roztroušenou a nakonec bude třeba vyměnit půlku orgánů atd… ![]()
No jestli je to někdo, kdo má opravdu chorobný strach z nemocí, tak mu tohle vysmívání se moc nepomůže…
@Zdenuli píše:
No jestli je to někdo, kdo má opravdu chorobný strach z nemocí, tak mu tohle vysmívání se moc nepomůže…
jasně.. a zakládání zbytečných diskuzí a lhaní, že je jí jednoéu 13, podruhé 17 a pod, to pomůže? vždyť je to jen FAKE ![]()
@Zdenuli píše:
pomůže jí to víc, než když se tím bude někdo opravdu zaobírat a litovat ji. na tyhle šílence se musí natvrdo. Potřebuje psychiatra, nepotřebuje litovat
No právě, že potřebuje psychiatra, ať už trpí nějakými fobiemi z nemocí nebo si jen vymýšlí. Litovat určitě ne a pokud se tím někdo baví, není lepší prostě nereagovat?
@Zdenuli píše:
No právě, že potřebuje psychiatra, ať už trpí nějakými fobiemi z nemocí nebo si jen vymýšlí. Litovat určitě ne a pokud se tím někdo baví, není lepší prostě nereagovat?
podívej v předchozích diskusích jí bylo x krát napsáno, že jestli to co píše myslí vážně ať navštíví psychiatra, jak vidíš tak je to jako házet hrách na zeď. Nevím jak jí k tomu chceš přes net donutit, ale její dotazy už jsou opravdu
a vymýšlí další a další nemoci.
@Ellusa píše:
Budu se nad sebou muset zamyslet![]()
![]()
![]()
dneska je to nejlepší
![]()
@Ellusa píše:![]()
Já ji obdivuji, tolik ptákovin vymyslet, to dá zabrat
![]()
tak to jsme dvě, to opravdu musí hned jak jí někde píchne vymýšlet a hledat na netu co to může být ![]()
já včera špatně usnula a jsem jak když mě někdo vzal sekerou na krk, ale nenapadlo by mě hledat na netu kraviny ![]()
@Princess-ka píše:
Chyba! Urcite to je nekde zlomene nebo mas vnitrni krvaceni![]()
![]()
asi bych měla zavolat rychlou, co myslíš? ![]()
@Princess-ka píše:
Urcite volej
Treba Te svezou i s Karol
to by mě asi odvezli, ale do blázince kdybych jim řekla proč musejí přijet
![]()