Krvácení a pak jen špinění v době ms

195
28.12.22 12:33

Krvácení a pak jen špinění v době ms

Ahoj, začali jsme se snažit o miminko a měla jsem dostat menstruaci. Mám ji většinou hodně přesnou a trvá vždy cca stejně. Občas se mi stává, že mám dva dny špinění a pak až se rozjede krev. Ale včera jsem zašpinila, plus zakrvácela, tak jsem to brala jako menstruaci(když už tam byla krev) ale přes noc krev žádná a dnes zatím také ne. Jen špinění lehké. Nevím, třeba se to rozjede ještě, ale nikdy se mi to nestalo. Myslíte, že by nám to mohlo vyjít? Styk byl 12.12. A v ten den jsem byla i na gyndě a bylo mi potvrzeno, že by mělo každou chvíli dojít k ovulaci a že je čas se snažit, pokud chceme. Nechci hned běžet pro test, jen mě zajímá, jak jste to třeba měly vy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36410
28.12.22 12:36
@Karinka323 píše:
Ahoj, začali jsme se snažit o miminko a měla jsem dostat menstruaci. Mám ji většinou hodně přesnou a trvá vždy cca stejně. Občas se mi stává, že mám dva dny špinění a pak až se rozjede krev. Ale včera jsem zašpinila, plus zakrvácela, tak jsem to brala jako menstruaci(když už tam byla krev) ale přes noc krev žádná a dnes zatím také ne. Jen špinění lehké. Nevím, třeba se to rozjede ještě, ale nikdy se mi to nestalo. Myslíte, že by nám to mohlo vyjít? Styk byl 12.12. A v ten den jsem byla i na gyndě a bylo mi potvrzeno, že by mělo každou chvíli dojít k ovulaci a že je čas se snažit, pokud chceme. Nechci hned běžet pro test, jen mě zajímá, jak jste to třeba měly vy 8)

Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.12.22 12:42

Tak si pro něj asi zajedu. Jen minulý měsíc jsem testovala a byla zklamaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.12.22 15:02

Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.12.22 16:40

A teď jsem jela pro jiný test, protože první byl pepino. A vyšel takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36410
28.12.22 16:45

Testy jsou jasně pozitivní a ještě na to, že jsi je nedělala z ranní moči.
Zopakuj za pár dní znovu z ranní moči pokud se krvácení nějak víc nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.12.22 16:48

Děkuji moc. Udělám, jen jsem byla nedočkavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.12.22 08:51

Tak ráno dělaný. Pepino mi přijde stejný (ne silnější) a ten z lékárny ani nemám na fotce, ten mi v jednu dobu přišel slabší a pak stejný. Zkusím za pár dní. Ms zatím nepřišla 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí