Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, začali jsme se snažit o miminko a měla jsem dostat menstruaci. Mám ji většinou hodně přesnou a trvá vždy cca stejně. Občas se mi stává, že mám dva dny špinění a pak až se rozjede krev. Ale včera jsem zašpinila, plus zakrvácela, tak jsem to brala jako menstruaci(když už tam byla krev) ale přes noc krev žádná a dnes zatím také ne. Jen špinění lehké. Nevím, třeba se to rozjede ještě, ale nikdy se mi to nestalo. Myslíte, že by nám to mohlo vyjít? Styk byl 12.12. A v ten den jsem byla i na gyndě a bylo mi potvrzeno, že by mělo každou chvíli dojít k ovulaci a že je čas se snažit, pokud chceme. Nechci hned běžet pro test, jen mě zajímá, jak jste to třeba měly vy ![]()
@Karinka323 píše:
Ahoj, začali jsme se snažit o miminko a měla jsem dostat menstruaci. Mám ji většinou hodně přesnou a trvá vždy cca stejně. Občas se mi stává, že mám dva dny špinění a pak až se rozjede krev. Ale včera jsem zašpinila, plus zakrvácela, tak jsem to brala jako menstruaci(když už tam byla krev) ale přes noc krev žádná a dnes zatím také ne. Jen špinění lehké. Nevím, třeba se to rozjede ještě, ale nikdy se mi to nestalo. Myslíte, že by nám to mohlo vyjít? Styk byl 12.12. A v ten den jsem byla i na gyndě a bylo mi potvrzeno, že by mělo každou chvíli dojít k ovulaci a že je čas se snažit, pokud chceme. Nechci hned běžet pro test, jen mě zajímá, jak jste to třeba měly vy
Udělej si test.
Tak si pro něj asi zajedu. Jen minulý měsíc jsem testovala a byla zklamaná ![]()
A teď jsem jela pro jiný test, protože první byl pepino. A vyšel takto.
Testy jsou jasně pozitivní a ještě na to, že jsi je nedělala z ranní moči.
Zopakuj za pár dní znovu z ranní moči pokud se krvácení nějak víc nerozjede.
Tak ráno dělaný. Pepino mi přijde stejný (ne silnější) a ten z lékárny ani nemám na fotce, ten mi v jednu dobu přišel slabší a pak stejný. Zkusím za pár dní. Ms zatím nepřišla 2 dny.