Krvácení během prvního těhotenství

Anonymní
22.7.23 09:42

Krvácení během prvního těhotenství

Dobrý den,
Měla bych dotaz, jestli se s tím už někdo setkal.
Minulý víkend mi vyšel pozitivní těhotenský test. Poslední menstruaci jsem měla 17.6.
Včera jsem začala špinit, tak jsem raději jela ke svému dr. Na ultrazvuku ještě nic vidět nebylo, ale nařídil mi klidový režim. Přes noc jsem začala krvácet jako při menstruaci… a teď nevím, jestli jet raději do nemocnice, nebo počkat na kontrolu ke svému doktorovi :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
22.7.23 09:46

Pockat, kazde tehotenstvi je na zacatku bud a nebo..v nemocnici s Tebou nic neudelaji..

• Citovat
  • Upravit
30308
22.7.23 09:51

Je to buď a nebo. Po ZT v prvním těhotenství bych taky nikam nejela. Je šance, že jestli je to špatně, tak to tělo vyřeší samo a nebudeš muset jít na revizi. Pokud je to OK, tak si s tím taky musí tělo poradit samo, podpora není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
22.7.23 11:41
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Minulý víkend mi vyšel pozitivní těhotenský test. Poslední menstruaci jsem měla 17.6.
Včera jsem začala špinit, tak jsem raději jela ke svému dr. Na ultrazvuku ještě nic vidět nebylo, ale nařídil mi klidový režim. Přes noc jsem začala krvácet jako při menstruaci… a teď nevím, jestli jet raději do nemocnice, nebo počkat na kontrolu ke svému doktorovi :(

V nemocnici s tím nic neudělají. Pokud ani na UZ není nic vidět, tak ti třeba ani nepředepíši Utrogestan, i když pokud to má být potrat, tak ani Utroš nepomůže, bohužel. Odpočívej. a vyčkej na kontrolu u svého lékaře. Tu máš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 19:49

@korn123 doktor říkal, že si mám zavolat v úterý a uvidíme.. pokud bych začala krvácet, tak bychom počkali až dokrvacim a pak bych šla teprve na kontrolu..

• Citovat
  • Upravit
813
23.7.23 12:45
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Včera jsem začala špinit, tak jsem raději jela ke svému dr. Na ultrazvuku ještě nic vidět nebylo, ale nařídil mi klidový režim. Přes noc jsem začala krvácet jako při menstruaci… a teď nevím, jestli jet raději do nemocnice, nebo počkat na kontrolu ke svému doktorovi :(

Já bych bohužel řekla, že se jedná o ZT. S opožděnou menstruací většinou odejde a nemusí se ani na revizi. Nicméně držím palce aby jsi byla v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 14:19

@Lenca93 tak dnes ráno test negativní.. takže je to asi jasné.. budeme se snažit dál :(

• Citovat
  • Upravit
813
23.7.23 14:58
@Anonymní píše:
@Lenca93 tak dnes ráno test negativní.. takže je to asi jasné.. budeme se snažit dál :(

To mě mrzí, ale bohužel pokud si začala krvácet jako při ms, tak to opravdu bylo ZT a vajíčko se prostě pořádně nezavrtalo. Ale teď je pohnojeno a často to po ZT vyjde velmi brzo :) Držím vám palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.23 19:24

Ahojky potřebovala bych poradit ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat