Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Jsem skoro 15 měsíců po porodu. Nechala jsem si po šestinedělí píchnout 3× Sayanu, ale dost jsem po ní špinila, tak jsem se na to vykašlala. Poprvé od porodu jsem to dostala asi před 3 měsíci a od té doby krvácím každých 14 dní. Na gyndu jsem nešla, myslela jsem, že to mám jen rozházené po té antikoncepci, tak jsem čekala, jestli se to srovná, ale bohužel ne. V pondělí se už radši objednám na prohlídku, snad to mám jen rozházené z té antikoncepce, je to asi pěkné svinstvo (navíc mi v místech vpichu na břiše zůstaly dost viditelné důlky
). Nestalo se vám něco podobného?
Já bych tam šla už dávno, jsem strašný posera
Držím palečky, ať je vše v pořádku a poton napiš, jak to dopadlo
Myslím na tebe ![]()
Ahoj, můžu se zeptat, jak ti to tenkrát dopadlo, čím to bylo způsobené? Já mám menstruaci také každých 14 dnů, ale přišlo to z ničeho nic, jen po zánětu močáku a antibiotikách, antikoncepci neberu a nebrala jsem, po porodu také nejsem. Děkuji
Ahoj. Na gyndě mi řekl doktor, že to je normální. Prý pokud to jedno krvácení je méně bolestivé a není mi tak zle, tak to je ovulace a to horší je normální menstruace. Dostala jsem HA, ale bylo mi po ní pořád zle, tak jsem jí vysadila asi po 4 měsících. Pak jsem ještě asi 3 měsíce krvácela takhle často a teď už krvácím zase jen při MS.
Ahojky oživuji diskuzi, máte některá zkušennost s injekcí Sayana a krvácením?
Mám ji od ledna 2014, vše v pořádku a ted po 7 měsících užívání Sayany jsem dostala MS (před měsícem a půl jsem přestala kojit). Ms mám již 9.den a nepřestává. Bojím se, aby netrvala měsíc vkuse :-/ měla jsem to podobně u prvního syna, po vysazení depoprovery jsem měla víc jak měsíc stále MS.(ale po vysazení! Nyní injekci mám a účinnost by měla trvat 10týdnů do další aplikace).
Měla jste to někaterá? Co Vám na to zabralo?
díky Lenka
@Monika24 ja to mela ted po porodu, antaky nechci, tak sem si nechala pichnout injekci a zastavilo se to. Tenkrat mi to taky pomohlo a pak sem to mela jak ma byt, kazdy mesic.