Menstruace 3 týdny po porodu?

1541
29.6.13 17:57

Menstruace 3 týdny po porodu?

Ahoj maminky,
chci se zeptat zda je normální dostat menstruaci už 3 tydny po porodu? Tedy jestli to menstruace je… :think:

Rodila jsem císařem a krvaceni a ocistky mi zmizely už tyden po propuštění z porodnice. Ted jsem 3 tydny po porodu a dnes jsem zacala docela hodně krvácet. Má to ale jinou barvu než krvácení po porodu - stejnou jako menstuace. Take jsou tam tmavé srazeniny, boli me hlava a v noci me strasne bolelo břicho. Zkrátka priznaky menstuace.
Divné ale je, ze je to dost brzy a navíc plně kojím, takže mi to dělá trochu starosti, jestli je to opravdu menstruace, či co? :nevim:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
29.6.13 18:02

Urcite bych sla na gyndu. ja jsem teda rodila vaginalne, ale taky mi celkem rychle preslo krvaceni, ktere teda i tak zapachalo… zacala me desne bolet hlava… odvezli me do nemocnice a zjistili, ze mam obalove zbytky v deloze.. takze mi to bylo odstranene.. a rekli mi ze pokud bych mela bolesti a napr teplotu ze mam okamzite oslovit sveho doktora, ze to muze byt zanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
29.6.13 18:06

@anduletka
Děkuji.
O ja stejne musim vydržet do pondělí. Uvidim jestli to bude pokračovat a v pondělí zavolam na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.6.13 19:07

@li.hun MS to být může, „normální“ to není, ale každá jsme jiná. Já dostala MS 4 měsíce po porodu, v té době jsem kojila cca 10× denně. Někdo fakt mestruuje rovnou. Pro jistotu, bych ale na gynekologii zavolala, aby to nebyla nějaká komplikace. Já rodila vaginálně a krvácela jsem minimálně 10 dní. A pak týden nic, pak ještě cosi a pak už dobré.

Ale na jiné diskuzi tu je holka, co měla MS asi měsíc po porodu. Takže nemožné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.6.13 19:28

6 týdnů po porodu to může být různé…na týden se krvácení ztratí, pak se zase rozjede. Na mě třeba kojení působilo naopak - menstruovala jsem hned po šestinedělí a krvácela jsem furt…hormony se „zbláznili“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.13 19:29

Zo mna vychadzali ocistky cele sestonedelie, snad aj dlhsie… po oboch porodoch. A mala som v tom aj pauzu… Ale mozne je vsetko, ja mam teraz 9 mesacnu ratolest, hoci menstruacia mi „meska“ uz 41 mesiacov :nevim:

Jo, a sice neviem o nikom komu by zacala menstruacia tak skoro, ale viem o pani, co si den po skonceni sestonedelia naklusala na gyndu po teliesko, a nedali jej ho, ze je tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.6.13 19:38
@li.hun píše:
@anduletka
Děkuji.
O ja stejne musim vydržet do pondělí. Uvidim jestli to bude pokračovat a v pondělí zavolam na gyndu…

Můžou pokračovat očistky, ale pokud nevíš, tak bych zašla i na kontrolu do porodnice a nečekala na pondělí :nevim: Mě říkali při propuštění, že v šestinedělí se toleruje vše a lze se přijít na cokoliv zeptat - z hlediska mimča i gyndy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
29.6.13 20:03

@Bábi Zlopočasná
Ty blaho otehotnela behem šestinedělí?! 8o
Tak to je tedy něco! To me nehrozí,, protoze šestinedělí dodržuji, jak naridil pan doktor, bez sexu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
29.6.13 23:31

Já mám 4 měsíční mimčo už mám za sebou třetí menstruaci :P :mrgreen: Poprvé jsem odmenstruovala už v šestinedělí. Také jsem rodila císařem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.15 17:30

Ahoj,
jsem 4 týdny po porodu (přesně) a dneska jsem začala krvácet jako při MS. Nic mě nebolí, jen lehce podbříšek (taky jako při MS) Krvácení je relativně slabé.. mám se bát komplikací nebo to může být MS :think: dostala jste to některá taky takhle brzy?? No samozřejmě zítra raděj volám svému gynekologovi - jen se tu ptám na Vaše zkušenosti :hug:

• Citovat
  • Upravit
6257
8.3.15 17:35

Je to možný..mě začala hned po 6 týdnech. když jsou hormony zblázněný může i dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.15 17:49

@Andy27 no jsem z toho fakt nervozní, nedokážu si představit že bych měla komplikace.. :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7376
8.3.15 17:50

Já jen těch 5 týdnů krvácela s ocistky:D muze a nemusi to byt ms, pokud nekojis, tak bych se nebala a pokud kojis, vyjimky se najdou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
8.3.15 17:53

Taky jsem byla..měla jsem pauzu a po týdnu ms jak blázen znovu…takhle to trvalo skoro dva měsíce, no na palici, žádný bolesti jen takovýto jako při ms, dostala jsem ascorutin tot vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.15 17:58

@MarieOVMUC Kojím plně. U prvního dítěte jsem to dostala po 3 měsících.. Když čtu průběh očistek tak mě to mate že pak už by neměla jít krev.. očistky mi víceméně skončili minulý týden..jen jsme lehounce špinila. A dnes tohle no :nevim: no nic, ráno volám Dr co on na to :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa