Krvácení mimo cyklus během HA
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, já mám tedy jinou antikoncepci se sedmi placebo a ty nemusím brát vůbec, jsou bez účinků, jen si tím hlidas dny. To krvácení nevím. Nejsi prostydla, ve stresu? Nejvíce ti ale stejně řekne lékař. Kdyby ti bylo opravdu ouvej a bolesti byli veliké, skoč si na pohotovost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@NickPaul ten stres je možný, mám před maturitou, takže stres se tam může podepsat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Holka 21 Ahoj, já
mám taky před maturitou a tak trochu teď s něčím bojuju.. ráda
bych se zeptala.. v listopadu jsem měla pohlavní styk, přítel se si me
udělal..beru tedy HA tak jak mám, ale abych nekrvácela při sexu, tak jsem
oddálila to krvácení z vysazení.. tak jsem dostala další platíčko,
krvácela jsem, ale za celý prosinec nic
tak jsem HA nechala být, aby se mi to
popřípadě srovnalo (menses) jenže pořád mám takové křeče, jako kdybych
to měla každou chvíli dostat a pořád nic.. nevím, co to muže být, jestli
stres.. nevím, tak bych požádala o radu, děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Holka 21 Ahoj, já mám taky před maturitoua tak trochu teď s něčím bojuju.. ráda bych se zeptala.. v listopadu jsem měla pohlavní styk, přítel se si me udělal..beru tedy HA tak jak mám, ale abych nekrvácela při sexu, tak jsem oddálila to krvácení z vysazení.. tak jsem dostala další platíčko, krvácela jsem, ale za celý prosinec nic
tak jsem HA nechala být, aby se mi to popřípadě srovnalo (menses) jenže pořád mám takové křeče, jako kdybych to měla každou chvíli dostat a pořád nic.. nevím, co to muže být, jestli stres.. nevím, tak bych požádala o radu, děkuji!
Ahoj, klidně mi napiš do soukromých zpráv, můžeme to poresit právě tam, nechci tady rozebírat nějaké detaily.. 😁 Ráda zkusím poradit 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- MS - jak počítat začátek cyklu
- Cestování do Německa během covid-19
- Cyklus a ovulace po velmi krátké době užívání antikoncepce
- Vysazení HA a menstruace
- Příliš dlouhý cyklus po porodu
- Charakteristika cyklu = podobný příznaky při tehu?
- Jednodenní krvácení v 7 týdnu
- Nadýmání při HA
Dobrý den,
Užívám již 2 rokem antikoncepci violetta. Nikdy jsem s ní neměla problém. Antikoncepce má 4 placebo tablety. Během 3 placebo tabletky dostávám MS. Minulý měsíc se mi ale stalo, že právě očekávanou MS jsem měla dostat 16.12 a ten den jsem vynechala 3 placebo tabletku.. Úplně, takže jsem měla pouze 3 placebo.. MS mi ale přišla i tak na 16.12. Od 31.12 se mi ale stává, že mám slabé bolesti v podbříšku a na vecer krvacim. Jsem objednaná v pondělí k lékaři, ale jsem hrozně nervózní a nevím si rady. Myslíte si, že to může být důsledek toho vynechání či něco jiného? Moc děkuji za odpovědi