Krvaceni mimo ovulaci a ms

Anonymní
13.2.22 21:11

Krvaceni mimo ovulaci a ms

Zdravim devcata, vim, ze nemate kristalove koule, ale chtela bych se zeptat, zda nektera nemela podobny problem…
27.-31.1.jsem mela ms, jiz od 5-6.2.me tak trochu pobolival podbrisek, pravy vajecnik, ovulace 9.2.-dle hlenu a 11.2.jsem vecer po utreni se nasla na toaletaku stopy krve, ale jen takovy lehoucky, vcera opet to same - bylo to jen 1× za den a dnes, tez to bylo 1× za den hlen s primesi krve a asi hodku po tom po utreni opet trocha krve, ale uz bez hlenu a te krve bylo vic nez v patek a v sobotu, krev je svetlounka… nevite, co by to mohlo byt prosim, jsem z toho takova vyjukana… :(
Jeste dodam, ze posledni styk byl 23.1., byt se o mimco snazime 2.5 roku, tak jelikoz ms dosla, tt jsem nedelala a od zacatku ms poctive zobu kazdy den mimistar forte a ne, ze bych nejak razantne zmenila jidelnicek, ale pravidelnejs jim…
Nemate nekdo zkusenost, co by to mohlo byt? Ms by mela prijit cca kolem 19.2., mam cykly v prumeru 24 dni a dodam, ze se mi zacalo delat drobne akne v okoli brady a tvari, nejsou to buh vi jaky extra velky pupinky, spis takovy drobnejsi a na akne jsem od mala nejak netrpela…
Dekuju za kazdou vstricnou radu, co by to mohlo byt… :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14727
13.2.22 22:27

Mohlo by to byt ovulacni krvaceni nebo krvaceni z nedostatku progesteronu. Zkoumali ti nejake hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí