Krvácení po laparoskopii, máte zkušenosti?

3
17.8.11 20:43

krvácení po laparoskopii

Ahoj,mam dotaz. byla jsem 14.8 operovana pro zanět slepého střeva,zánět dělohy a praskle cysty,dnes jsem byla propuštěná domu,ale začala jsem krvácet,nevím co to znamená,už jsem byla sice dvakrát pro cystu operovaná ale nepamatuji si jestli jsem krvácela. naposledy jsem měla menses necele dva týdny před zakrokem. Pokud ma s tím někdo zkušenosti,mohl by mi podarit jestli je to krvácení normální a jestli nevadí když je silnější a jak dlouho by mohlo trvat? Zítra mam kontrolu u gynekologa. Děkuji za odpověd Wendaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
17.8.11 21:25

kdybys měla bolesti, zavolej na pohotovost radši, zkušenost nemám osobní, ale kamarádka byla na operaci cyst na vaječnících, měla endometriozu a část vaječníků jí museli vzít, taky měla nějaké srůsty myslím, po laparoskopii krvácela, docela dlouho, neměla mít MS, ale bylo jí řečeno, že pokud to není provázené bolestmi tak ok a že to může být opravdu menstruace, která se spustí protože se cyklus tou operací zmate a posune, ale jak je to u tebe :nevim:
přeju ať je to brzo dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.8.11 21:25

Já po laparoskopické operaci cyst krvácela vždycky. A to jsem výkon měla pár dní po MS. tenkrát mi vysvětlovali, že je to normální. Odstraňovali (a opalovali) mi cysty na vaječnících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.8.11 21:30

Ja jsem měla cystu pry v děloze ale s vaječnikama jsem nic neměla už prasklou po operaci jsem měla zavedený i dranáž na odloučení tekutiny zbytkové,ale začala jsem a dnes večer krvácet,bolesti ale nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
6.12.23 10:45

Ahoj, v pondělí jsem podstoupila laparoskopii, odstranění vaječníků, vejcovodů a slepáku. Od té doby trochu krvácím..měly jste to také? A kdy to ustalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí