Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebuji se zeptat…jsem 6 týdnů po potratu v 5 měsíci… Porod proběhl přirozeně… Nicméně pořád střídavě špinim a krvácím. Jsem s doktorem domluvená na kontrole ale jelikož nám teď navíc covid, jsem v karanténě…a bojím se že po covidu budu muset ještě na revizi.. krvácela jste některá taky déle a srovnalo se to? Můžu věřit že to půjde ještě bez revize? Už toho mám za sebou opravdu dost.. ráda bych kdyby se to obešlo bez ní..😥
Ahoj Lucy, předně je mi líto, co se Ti stalo.
Já jsem také zažila spontánní potrat v pátém měsíci, nicméně jsem byla na revizi a krvácela jsem cca jeden týden a pak už jen očistky..
Zkus si raději zavolat do ordinace a zeptat se, zda je to standardní takhle dlouho krvácet…
@sarah1618 Dekuji…bohužel se mi to stalo již podruhé…naštěstí mám doma ale 8 měsíční holčičku která mi to každý den vynahrazuje a sem moc vděčná že ji mám jelikož i oni jsem málem přišla…naštěstí to je ale velká bojovnice a i přes to že jsem byla od půlky těhotenství otevřena na 2cm a posledních 14 dní bez vody to semnou dotáhla až do 33tt. Jinak u doktora jsem byla už v šestinedělí 2× ale vždycky mi řek že si není jistý že musíme počkat nakonec šestinedělí. Dokonce mi jednou píchnul tu injekci na stažení dělohy a ani sem po ní nekrvacela ale jinak tj pořád dokola… Vždycky chvilku krvácím pak se to úplně srovná třeba na den a znovu… Vůbec to nechápu 🤷 nicméně děkuji za komentář a podporu ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.