Krvácení při Mireně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.9.12 14:07

krvácení při mireně

Před týdnem mi dr. zavedl při menstruaci mirenu, bezbolestně a krvácení přešlo jen do špinění. od včera ale krvácím - je to možné, že mám po týdnu menstruaci? protože o špinění se nejedná, je to silné… nebo je možné, že se tělísko vylučuje??? dr. má teď dlouhodobě dovolenou, tak nevím, jestli jet do nemocnice… bojím se, abych nečekala tři měsíce do kontroly a pak se nezjistilo, že tělísko vyléza apod. ach jo, to jsem se těšila na sex a teď je to tedy 100% antikoncepce..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1768
28.9.12 14:31
@Anonymní píše:
Před týdnem mi dr. zavedl při menstruaci mirenu, bezbolestně a krvácení přešlo jen do špinění. od včera ale krvácím - je to možné, že mám po týdnu menstruaci? protože o špinění se nejedná, je to silné… nebo je možné, že se tělísko vylučuje??? dr. má teď dlouhodobě dovolenou, tak nevím, jestli jet do nemocnice… bojím se, abych nečekala tři měsíce do kontroly a pak se nezjistilo, že tělísko vyléza apod. ach jo, to jsem se těšila na sex a teď je to tedy 100% antikoncepce..

Ahoj krvaceni muze trvat az do pul roka od zavedeni ale nee samozdrejme vkuse :mrgreen: ja osobne mam zkusenost takovou ze jsem krvacela pri mirene 1cely rok nepretrzite krom 14dnu :zed: :zed: proste mi nesedla :roll: ale byt tebou tak bych pockala par dni jestli to prejde. cekej treba dobu co mivas ms tedy delku trvani. pokud to ani pak neprestane tak bych se jela informovat radeji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.12 16:01

A nikdo jine zkusenosti nemate?

• Citovat
  • Upravit
833
30.9.12 19:31

Mě to dr zavedla při MS, pak jsem ještě pár dnů špinila a pak jako když utne. A když měla přijít další MS, tak jsem jen 9 dnů špinila a zase to přestalo- dřív jsem krvácela 6 dní a jak když se podřízne prase, takže to špinění byla pohodička! No a příští týden to mám zase dostat, tak už počítám, že budu zase jen špinit a že to bude pomalu ustávat… Jo mam ji necelý 2 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
30.9.12 19:33

Zapomněla jsem napsat, že kamarádce ji taky zavedli, taky pořád krvácela, až ji zjistili, že má cystu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
10.10.12 10:32

Ad zakladatelka taky mám Mirenu zavedenou od 20.9. a ted teda musím říct že úplně Ok, jinak po zavedení sjem místo krvácení špinila a pak 14 dní střídavě lehké krvácení a špinění
A co libodo jak to máte s ním?
Nešla jsem do HA právě kvuli 0 libidu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.12 15:12

Ja mam chut na sex porad stejnou, tedy velkou:))) Nicmene ted to krvaceni to teda znesnadnuje, to to zkratka nejde, clovek by musel porad do sprchy a kazi to atmosferu a navic i po sprse to stejne neni ono… Snad to prejde, je to ted 3 nedele od zavedeni, zacla jsem brat predevcirem Ascorutin, tak snad to zabere, zatim teda porad stejny… Lehky krvaceni… Myslite, ze muzu zkusit tampon? Bojim se, abych si ji nevytahla… Ale ty vlozky uz me stvou a rada bych treba do bazenu atd.

• Citovat
  • Upravit
2214
10.10.12 22:54

Tak mě můj doktor řekl že minimálně první měsíc tampon ne právě proto aby se ev. nevytáhla prý počkat až se dokonale usadí :roll:
jinak taky jsem si nasadila Ascorutin a po týdnu byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.12 08:44

A jak dlouho jsi pak ten ascorutin brala? kdyz to ustalo, tak jsi ho vysadila a uz se krvaceni nevratilo? nebo jsi v brani pokracovala?

• Citovat
  • Upravit
2214
11.10.12 10:03

No já jsem na prášky dost flink takže i to braní nebylo nijak pravidelný ale jak to ustalo jsem přestala úplně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
11.10.12 10:03

No já jsem na prášky dost flink takže i to braní nebylo nijak pravidelný ale jak to ustalo jsem přestala úplně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 15:22

Tak dneska uz je to tydnu 7 a porad krvacim. Spineni bych brala, ale tohle je normalne menstruace, ne silna, ale je.. Zacla jsem zas s ascorutinem, ale tentokrat zadny efekt.. Je mozne, abych krvacela denne?? Sla bych k dr., ale byla jsem tam po 14 dnech od zavedeni, rekl, ze se sedi dobre, ze se nevyloucila nebo tak neco, tak je mi blby tam jit po mesici znova… Nicmene uz nejak propadam depresi, uz mi chybi sex, chci chodit bez vlozky, tohle je fakt sileny… To ze si seda mi dr. sam. rekl, ja jsem si o tom i cetla, ale krvaceni prakticky skoro dva mesice jsem necekala.. Myslite, ze se to jeste muze ustalit??? Uz mam chut ji vyndat, ale zas si rikam, ze treba jeste tyden a bude to dobre…

• Citovat
  • Upravit
833
5.11.12 21:15

Jak to tu čtu, tak mam asi obrovský štěstí.. mam ji od toho srpna a vždy jen pár dnů špinim a to jen v době ms, jinak vůbec nic :nevim:.. Teď mě čeká kontrola v listopadu, ale myslim, že mě sedí dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
5.11.12 21:44
@Anonymní píše:
Tak dneska uz je to tydnu 7 a porad krvacim. Spineni bych brala, ale tohle je normalne menstruace, ne silna, ale je.. Zacla jsem zas s ascorutinem, ale tentokrat zadny efekt.. Je mozne, abych krvacela denne?? Sla bych k dr., ale byla jsem tam po 14 dnech od zavedeni, rekl, ze se sedi dobre, ze se nevyloucila nebo tak neco, tak je mi blby tam jit po mesici znova… Nicmene uz nejak propadam depresi, uz mi chybi sex, chci chodit bez vlozky, tohle je fakt sileny… To ze si seda mi dr. sam. rekl, ja jsem si o tom i cetla, ale krvaceni prakticky skoro dva mesice jsem necekala.. Myslite, ze se to jeste muze ustalit??? Uz mam chut ji vyndat, ale zas si rikam, ze treba jeste tyden a bude to dobre…

Vydrž, já jsem střídavě špinila a krvácela cca 4 měsíce. Už mě to taky nebavilo, ale opravdu to může být až těch 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 10:03

Zizalka: a to taky prakticky kazdy den? a byla to cervena, jasna krev+obcas „kusy sliznice“..? je to fakt cely tak neprijemny, doufam, ze to k necemu alespon bude, desim se toho, ze ted krvacim, jsem z toho vyrizena a dopadne to tak, ze mi ji v prosinci vynda…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1