Sex s kondomem, přeteklo nám to

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.9.12 00:08

"Přeteklo" nám to.

Ahoj holky,
dnes jsem měla s přítelem sex s kondomem, ale při vytažení penisu jsme zjistili, že kondom „přetekl“- něco bylo uvnitř, po stěnách a i venku-tudíž ve mě :zed: jsem těsně před MS, tak snad z toho nebude ještě sourozenec. Používáme pořád tu stejnou značku, nikdy nebyl problém, pilule brát nemůžu ze zdr. důvodů. Jakou radíte ještě použít antiko? Slyšela jsem i o nějakých gelech nebo tělíscích, jen nevím zda existují nějaká bez hormonu, jsem v tomto nezkušenná, dříve jsem brala pilulky…na gyndu se chystám v prosinci, tak se dr zmíním ať něco poradí. Ale znáte to, oni mají z reklamy peníze, tak se raději optám i zde :)

Doma máme roční dítko, zatím druhé neplánujem, ale i kdyby prý tak přítel by nebyl proti ho mít :) tak uvidíme, čekám na MS snad mrcha dorazí-no já se na druhé ještě necítím, chlapům se to řekne, že? :D jsem z toho vykolejená, toto se nám stalo poprvý. No doufám, že naposled a nějak už těm „gumičkám“ nevěřím :think:

Tak dávejte bacha na šprcgumy, nějak „plandají“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
24.9.12 02:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes jsem měla s přítelem sex s kondomem, ale při vytažení penisu jsme zjistili, že kondom „přetekl“- něco bylo uvnitř, po stěnách a i venku-tudíž ve mě :zed: jsem těsně před MS, tak snad z toho nebude ještě sourozenec. Používáme pořád tu stejnou značku, nikdy nebyl problém, pilule brát nemůžu ze zdr. důvodů. Jakou radíte ještě použít antiko? Slyšela jsem i o nějakých gelech nebo tělíscích, jen nevím zda existují nějaká bez hormonu, jsem v tomto nezkušenná, dříve jsem brala pilulky…na gyndu se chystám v prosinci, tak se dr zmíním ať něco poradí. Ale znáte to, oni mají z reklamy peníze, tak se raději optám i zde :)

Doma máme roční dítko, zatím druhé neplánujem, ale i kdyby prý tak přítel by nebyl proti ho mít :) tak uvidíme, čekám na MS snad mrcha dorazí-no já se na druhé ještě necítím, chlapům se to řekne, že? :D jsem z toho vykolejená, toto se nám stalo poprvý. No doufám, že naposled a nějak už těm „gumičkám“ nevěřím :think:

Ahoj, existují spermicidní gely - hubí spermie - ty je dobré používat v kombinaci s kondomem a tělíska jsou taky nehormonální, je jich víc druhů, gynekolog ti určitě poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
24.9.12 07:43

Jojo, nehormonální tělíska existují, taky o něm uvažuju až druhátko vyleze na svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
24.9.12 07:45

Tak si dnes zajdi pro pilulku po a máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.9.12 07:49
@taljenka píše:
Tak si dnes zajdi pro pilulku po a máš jistotu.

No pokud ze zdravotních důvodů nemůže brát HA, tak tohle jí moc nepřidá…ono je to docela svinstvo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
24.9.12 08:13

http://www.lekarna.cz/…g-10x18-9mg/, my používáme tohle, ale ještě v kombinaci s přerušovanou souloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
24.9.12 08:14
:)

Příspěvek upraven 24.09.12 v 08:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
24.9.12 08:17

A ten spermicidní gel nevadí nějak těm kondomům když se používají spolu v kombinaci? Že by ho třeba nějak narušil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.9.12 08:32

Tak šup a kup si prášek po, je to už bez předpisu. Jinak nám se stala nehoda před 2 týdny a něco a nedostala jsem to, tak nevim, test jsem zatim nedělala, jako těhotná se necítím, bylo by to dost brzo mám 5měsíční dvojčata narozená císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.9.12 08:41

Nehormonální tělísko - mám už přes 20 let. Gynekolog by ti ho měl sám nabídnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Moc neporadím, jsem na tom podobně. Taky už nemůžu brát HA. Doktor mi nabízel tělíska, ale přišlo mi to docela drahé a prý je to na dlouho, což by mi znemožňovalo takovou tu jistotu, že můžu kdykoliv „změnit názor“, chápeš. Přesto bych se tím příliš neznepokojovala, protože i když trochu přetekl, tak se toho tam až tolik nedostalo a v kombinaci s tím, že máš těsně před MS, je podle mě pravděpodobnost nechtěného těhotenství nula nula prd, takže se nemůsíš zbytečně stresovat.

• Citovat
  • Upravit
69235
24.9.12 09:24

Hele, já o antikoncepci neporadím, ale pokud máš cykly pravidelné, tak otěhotnění těsně před menstruací je velmi nepravděpodobné, sice by se našlo pár žen, které budou tvrdit, že tak otěhotněly, nakolik je tato informace sutečně pravdivé je otázka, ale riziko otěhotnění před menstruací je skutečně naprosto minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
24.9.12 09:24

Toto je moje zkušenost s nehormonálním tělískem tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
24.9.12 09:30

@ArankaC. tak drahá je akorát hormonální mirena (cca 6t., ale zas když to přepočítáš na 5 let tak drahá není) nehormonální jsou o hodně levnější (kolem 1t., dokonce jsou i na 10 let 8o ), vyjmout jde kdykoliv, otěhotnět je prý možné ihned po vyjmutí. Právě uvažuji o nehormonálním tělísku, spoléhat se na přerušovou s. se mi už nechce a do hormonů taky ne, pár mi jich už dříve nesedlo a taky mám dispozice k křeč. žílám atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.9.12 09:31

@LuckaPt vzhledem k tomu, že v té diskusi nevidím jeden jediný tvůj příspěvek, tak mi to hlava nebere. Jedině, že by jsi byla zakladatelka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí