Sex s kondomem, přeteklo nám to

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
24.9.12 11:00
@sibi píše:
@ArankaC. píše:
No ale ty asi nemáš MS, ne?
ještě jsem jí neměla, a to tvrdili, že po prvním příkrmu dojde. nedošla zatím a nechybí teda

No a jsme doma. Někomu dorazí později no.

• Citovat
  • Upravit
1748
24.9.12 11:55

@ArankaC. já vím že ani jedno z těch tří není antikoncepce, ale aspon trochu snižuje tu pravděpodobnost otěhotnění :lol: právě po porodu už je to hodně měsíců, tak asi to tělísko pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 12:16
@mati píše:
@ArankaC. já vím že ani jedno z těch tří není antikoncepce, ale aspon trochu snižuje tu pravděpodobnost otěhotnění :lol: právě po porodu už je to hodně měsíců, tak asi to tělísko pro jistotu

No pokud chceš, klidně do toho jdi, mě to právě doktor nabízel už po šestinedělí…

• Citovat
  • Upravit
Anonimní
26.9.12 08:10

Tak včera se mi něco podobného stalo málem taky, jako by se to do toho kondomu snad ani nemohlo vejít. Bylo to jen o fous a málem to proteklo tím kroužkem u kořene. Asi není pro tohle moc vhodná poloha když chlap sedí a holka mu sedí na klíně.
Kdyby to šlo, tak si ten kondom snad přilepím izolepou.

• Citovat
  • Upravit
Weleda
26.9.12 11:16

To je hodně blbá situace teda. 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
222333444
26.9.12 12:03
@Anonimní píše:
Tak včera se mi něco podobného stalo málem taky, jako by se to do toho kondomu snad ani nemohlo vejít. Bylo to jen o fous a málem to proteklo tím kroužkem u kořene. Asi není pro tohle moc vhodná poloha když chlap sedí a holka mu sedí na klíně.

Ty jo to by bylo hodně blbý udělat si dítě s milenkou :mrgreen: že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
875
26.9.12 16:46
@Anonimní píše:

a nebyl ten kondom velký? nechápu jak to může skoro přetéct pokud se tam nenechá „uvadnout“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
26.9.12 16:50
@sibi píše:
a nebyl ten kondom velký? nechápu jak to může skoro přetéct pokud se tam nenechá „uvadnout“

taky si myslím, že byl velký kondom :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
26.9.12 16:56
@valkil píše:
Ale existují i kondomy, které už ten spermicidní gel obsahují, ne? Za mě jedině Durex (skrytá reklama :mrgreen: )

a durex ho tam má ten gel? taky mám nejradši durex, musím ho ale chodit kupovat do sexshopů jelikož ten co potřebuji nemají v obchodech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.9.12 17:16

Hmm, durex, ale jeden sexík pak vyjde na děsný prachy teda :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
26.9.12 17:30

@Gina108 já má kondomy durex, 50ks za necelých 500.

Příspěvek upraven 26.09.12 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
26.9.12 17:40

Já kupuju durex xxl za 50 kč 3 ks ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
26.9.12 18:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimní
26.9.12 19:43
@sibi píše:

Kondom byl obyčejnej Durex, takže velkej nebyl, výbavu mám průměrnou.
Uvadnout jsme ho taky nenechali, nejsem blázen, ta holka hned slezla.
A tuhej byl pořád dostatečně, dokonce bych řekl že mimořádně dobře, protože předehra trvala asi 2 hodiny.
Asi se musel nějak během styku posunout, protože rezervoár na konci byl skoro prázdnej a všechno bylo rozteklé po celé délce penisu.
A bylo toho hodně a asi to bylo řídký, takže zapůsobila gravitace díky té poloze.
Jinak fakt nevím proč se to stalo, každopádně si na to dejte pozor, i když nic nezanedbáte, tak se může stát nějaká takováhle nehoda.

• Citovat
  • Upravit
875
26.9.12 20:24
@Anonimní píše:
Kondom byl obyčejnej Durex, takže velkej nebyl, výbavu mám průměrnou.
Uvadnout jsme ho taky nenechali, nejsem blázen, ta holka hned slezla.
A tuhej byl pořád dostatečně, dokonce bych řekl že mimořádně dobře, protože předehra trvala asi 2 hodiny.
Asi se musel nějak během styku posunout, protože rezervoár na konci byl skoro prázdnej a všechno bylo rozteklé po celé délce penisu.
A bylo toho hodně a asi to bylo řídký, takže zapůsobila gravitace díky té poloze.
Jinak fakt nevím proč se to stalo, každopádně si na to dejte pozor, i když nic nezanedbáte, tak se může stát nějaká takováhle nehoda.

nevím já jsem třeba věčně nahoře a nikdy se nám toto nestalo, a máme taky durex…vždy je ta zásoba tam kde má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí