Sex s kondomem, přeteklo nám to

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
24.9.12 09:35
@mati píše:
@ArankaC. tak drahá je akorát hormonální mirena (cca 6t., ale zas když to přepočítáš na 5 let tak drahá není) nehormonální jsou o hodně levnější (kolem 1t., dokonce jsou i na 10 let 8o ), vyjmout jde kdykoliv, otěhotnět je prý možné ihned po vyjmutí. Právě uvažuji o nehormonálním tělísku, spoléhat se na přerušovou s. se mi už nechce a do hormonů taky ne, pár mi jich už dříve nesedlo a taky mám dispozice k křeč. žílám atd.

Ne přerušovaná je strašně riskantní, to už radši staré dobré šprcky.

• Citovat
  • Upravit
23847
24.9.12 09:37
@alenka84 píše:
No pokud ze zdravotních důvodů nemůže brát HA, tak tohle jí moc nepřidá…ono je to docela svinstvo :roll:

Hele, taky nemůžu ze zdravotních důvodů brát HA, ale jeden postinor by mě nezabil. Když to bude jednou za rok a chce mít jistotu… ovšem záleží na tý chorobě, co má. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.9.12 09:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes jsem měla s přítelem sex s kondomem, ale při vytažení penisu jsme zjistili, že kondom „přetekl“- něco bylo uvnitř, po stěnách a i venku-tudíž ve mě :zed: jsem těsně před MS, tak snad z toho nebude ještě sourozenec. Používáme pořád tu stejnou značku, nikdy nebyl problém, pilule brát nemůžu ze zdr. důvodů. Jakou radíte ještě použít antiko? Slyšela jsem i o nějakých gelech nebo tělíscích, jen nevím zda existují nějaká bez hormonu, jsem v tomto nezkušenná, dříve jsem brala pilulky…na gyndu se chystám v prosinci, tak se dr zmíním ať něco poradí. Ale znáte to, oni mají z reklamy peníze, tak se raději optám i zde :)

Doma máme roční dítko, zatím druhé neplánujem, ale i kdyby prý tak přítel by nebyl proti ho mít :) tak uvidíme, čekám na MS snad mrcha dorazí-no já se na druhé ještě necítím, chlapům se to řekne, že? :D jsem z toho vykolejená, toto se nám stalo poprvý. No doufám, že naposled a nějak už těm „gumičkám“ nevěřím :think:

Tak dávejte bacha na šprcgumy, nějak „plandají“ :lol:

Nemusí to být váš případ, ale aby se toto nedělo, je třeba vytáhnout včas a ne až změkne. A za druhé - jak u Ferari - na každou jízdu použít novou gumu. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
24.9.12 09:46

@ArankaC. já vím, už z ní jedno dítko máme :mrgreen: já se jeste trošku spolíhám na to že kojím a jeste jsem nedostala ms, šprcky jsou koupené a v nočním stolku ale nějak se k nim oba nemáme :oops: ale už jsem právě objednaná k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
24.9.12 09:48
@Gina108 píše:
Nemusí to být váš případ, ale aby se toto nedělo, je třeba vytáhnout včas a ne až změkne. A za druhé - jak u Ferari - na každou jízdu použít novou gumu. ;) :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.9.12 09:50

Ahoj, já myslím, že těhotná tak na 80% nejsi, pokud máš těsně před MS. Ovulace je u každé ženy zhruba uprostřed cyklu, ale je to individuální, u každého jinak. Ale i tak bych neměla strach. Docela dobré jsou ty spermicidní globule Pharmatex. Ale je to takový kazič romantiky…tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 09:51
@mati píše:
@ArankaC. já vím, už z ní jedno dítko máme :mrgreen: já se jeste trošku spolíhám na to že kojím a jeste jsem nedostala ms, šprcky jsou koupené a v nočním stolku ale nějak se k nim oba nemáme :oops: ale už jsem právě objednaná k dr.

Na kojení se nedá spoléhat. Už se to tu hodněkrát řešilo. Mamka mi třeba říkala,.že dokud kojím, tak MS mít nebudu a že nemůžu otěhotnět. Blbost. Pět měsíců po narození malého jsem to dostala od té doby normální cyklus a všechno. Navíc tu ovulaci máš ještě měsíc před tím, než se ti vrátí MS, takže to nemůžeš vědět dopředu… Pohovoř si s doktorem a případně šáhni do nočního stolku, ať máš aspoň jakož takož jistotu.

• Citovat
  • Upravit
1058
24.9.12 09:59
@ArankaC. píše:
Na kojení se nedá spoléhat. Už se to tu hodněkrát řešilo. Mamka mi třeba říkala,.že dokud kojím, tak MS mít nebudu a že nemůžu otěhotnět. Blbost. Pět měsíců po narození malého jsem to dostala od té doby normální cyklus a všechno. Navíc tu ovulaci máš ještě měsíc před tím, než se ti vrátí MS, takže to nemůžeš vědět dopředu… Pohovoř si s doktorem a případně šáhni do nočního stolku, ať máš aspoň jakož takož jistotu.
:pankac: Tak, tak. Já jsem dostala MS hned po šestinedělí, při plném kojení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
24.9.12 10:03

@ArankaC. k tomu kojení, to třeba u mě platí že otěhotnět mi nepůjde. byla jsem u doktora že mě bolí podbříšek tak mi dělal ultrazvuk, kojím 9měsíc a sliznici nemám žádnou a tím i nemohu otěhotnět..myslím si že je to individuální. né teda že bychom se snažili, máme kondomy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.9.12 10:07

@sibi Jen k té sliznici… Když jsme se snažili, brala jsem Clostík a chodila na UTZ, jestli mám ovulaci. A doktor mi říká: zralé vajíčko tam je, ale máte hrozně nízkou sliznici, tento měsíc to určitě nebude, zkusíme to příští měsíc znovu a nasadíme ještě něco na růst sliznice. A co myslíš?? Bylo to tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
24.9.12 10:09

@Suzume gratuuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 10:24
@sibi píše:
@ArankaC. k tomu kojení, to třeba u mě platí že otěhotnět mi nepůjde. byla jsem u doktora že mě bolí podbříšek tak mi dělal ultrazvuk, kojím 9měsíc a sliznici nemám žádnou a tím i nemohu otěhotnět..myslím si že je to individuální. né teda že bychom se snažili, máme kondomy :)

No ale ty asi nemáš MS, ne?

• Citovat
  • Upravit
875
24.9.12 10:58
@ArankaC. píše:

ještě jsem jí neměla, a to tvrdili, že po prvním příkrmu dojde. nedošla zatím a nechybí teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 11:00
@sibi píše:
@ArankaC. píše:
ještě jsem jí neměla, a to tvrdili, že po prvním příkrmu dojde. nedošla zatím a nechybí teda

No a jsme doma. Někomu dorazí později no.

• Citovat
  • Upravit
1748
24.9.12 11:55

@ArankaC. já vím že ani jedno z těch tří není antikoncepce, ale aspon trochu snižuje tu pravděpodobnost otěhotnění :lol: právě po porodu už je to hodně měsíců, tak asi to tělísko pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí