Mirena - jasně červené krvácení

Anonymní
25.9.12 19:46

Mirena - jasně červené krvácení...

Před 4 dny jsem si nechala po druhém porodu zavést Mirenu, zavedení bezbolestné, ale teď již ty 4 dny krvácím, něco jako slabší menstruace. Je to občas tmavší hlen, ale teď již spíš jasná červená vodnatá krev. Je to normální a běžné? Dá se to počítat jako za „špinění“? Před lety jsem si totiž nechala zavést nehormonální tělísko a nesedlo, samo se vylučovalo, tak mi jej dr. po 2 měsících vyndal. Tak se teď bojím, aby to nebyl stejný případ a ono se nějak nevylučovalo. Myslíte, že jsem chráněná /ikdyž sex teď nepřipadá bohužel v případě…/ a že se nevylučuje? Tampony raději nepoužívám, bojím se teď pomalu i na WC na velké…:)
Jaké máte zkušenosti po zavedení vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
580
25.9.12 20:38

Taky mám Mirenu, už asi pět měsíců. Ty první tři, to byla hrůza. Taky jsem krvácela, mensturace silná a bolestivá a měla jsem bolesti i mimo ní. Prostě jsem ji „cítila“ neustále v sobě. Začínala jsem litovat těch peněz, protože jsem měla pocit, že mi asi taky nesedla. Teď je to pátý měsíc. Vůbec nevím, že jí mám, menstruaci mám tak 3 dny a pomaličku přechází v silné špinění. Takže vydrž, ono to bude lepší a lepší, tělo si musí zvyknout :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.9.12 21:02

Já jsem po zavedení krvácela snad týden a pak dalších 14 dní špinila. a pak už dobré, zavedenou ji mám 2,5 roku a za celou tu dobu jestli jsem ms měla 3× a to ještě strašně slaboučkou a trvala tak 2dny maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.9.12 21:22

Já jsem si poctivě odšpinila celých 6 měsíců, sex jsme stihli za ten půlrok asi 5×, už jsem byla odhodlaná, že jestli to ten šestý měsíc neskončí, tak končím já, ale pak to ze dne na den přestalo a od té doby(1,5 roku) už mám úplnou pohodu, nekrvácím ani nešpiním vůbec. Takže vydrž s nervem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 10:46

No tak kdybych mela krvacet pul roku, tak by me asi trefilo, to bych teda - ikdyby to pak bylo dalsich 4,5 roku ok - za moc dobry nehodnotila… Nevim teda, ale uz ted me to stve, vzdyt to ma byt antikoncepce a takhle bude 100%, protoze takhle ani zadnej sex nejde…

• Citovat
  • Upravit
7499
26.9.12 11:21

Já jsem samozřejmě toho půl roku nadávala jak špaček, na druhou stranu znám hodně lidí, kteří jí mají a nikdo nešpinil tak dlouho jako já, přisuzovala jsem to i tomu, že jsem měla komplikace po porodu. Nicméně po velkých peripetiích s HAK, vyzkoušela jsem toho mraky, nic mi nesedělo, buď mě bolela prsa, nebo hlava, tloustnutí, libido v háji.....jsem teď maximálně spokojená, nemusím nic zobat, cítím se OK.Za mě fakt naprostá spokojenost. A že tě to štve dny po zavedení…to je ale fakt naprosto normální, s tím jsi měla počítat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.12 08:50

No pocitala jsem, ale spis se spinenim a ne krvacenim a kdyz tu ted ctu o tech pulrocich apod., tak me jima hruza… Navic resim, jestli si fakt jen „seda“ nebo jestli treba nevyleza apod… Jak to poznam?? K dr. mam jit na kontrolu az za 3 mesice…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.12 13:55

Je normalni, ze mi prijde, ze to krvaceni spis sili po tech 6 dnech nez aby slablo??? Uz je to takovy klasicky menstruacni, slipka uz nestaci…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1