Krvácení při růstu zoubků?

455
29.9.13 19:51

Krvácení při růstu zoubků??

Holky, mám roční holčičku. Už asi 14dní je hodně protivná a slintoší, tak jsem to přikládala k růstu zoubků. Ale všimla jsem si, že ráno na prostěradle jsou oranžové (nebo světlounce červené) skvrny. Další dny jsem to objevila i na pyžámku v místě, kam jí tečou sliny. Opět jsem si říkala, že je to asi k zoubkům, že jak se prořezávají, tak trošku k tomu teče i krev. Ale vystrašila mě mamka, že je to blbost. Nesetkaly jste se s tím někdy? Nebo co by to mohlo být? Moc díky za rady ;-) L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra752
29.9.13 19:52
@rozinka7 píše:
Holky, mám roční holčičku. Už asi 14dní je hodně protivná a slintoší, tak jsem to přikládala k růstu zoubků. Ale všimla jsem si, že ráno na prostěradle jsou oranžové (nebo světlounce červené) skvrny. Další dny jsem to objevila i na pyžámku v místě, kam jí tečou sliny. Opět jsem si říkala, že je to asi k zoubkům, že jak se prořezávají, tak trošku k tomu teče i krev. Ale vystrašila mě mamka, že je to blbost. Nesetkaly jste se s tím někdy? Nebo co by to mohlo být? Moc díky za rady ;-) L.

NÁM taky tekla krev… ;)

• Citovat
  • Upravit
681
29.9.13 19:55

Taky nám při prořezávání dásně krvácely, taky jsem se toho lekla, ale v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
29.9.13 20:00

Holky, moc díky za uklidnění. Chuděrečka moje malá. Budu ted s ní trpělivější, když vím, že jí to musí asi hodně bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
29.9.13 21:42

Krvaceni je normalni, u nas to bylo nejhorsi, kdyz rostly stolicky, to jsem se az lekla, co se deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
29.9.13 22:10

U nás taky krvácejí dásně když rostou zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie