Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, mám roční holčičku. Už asi 14dní je hodně protivná a slintoší, tak jsem to přikládala k růstu zoubků. Ale všimla jsem si, že ráno na prostěradle jsou oranžové (nebo světlounce červené) skvrny. Další dny jsem to objevila i na pyžámku v místě, kam jí tečou sliny. Opět jsem si říkala, že je to asi k zoubkům, že jak se prořezávají, tak trošku k tomu teče i krev. Ale vystrašila mě mamka, že je to blbost. Nesetkaly jste se s tím někdy? Nebo co by to mohlo být? Moc díky za rady
L.
@rozinka7 píše:
Holky, mám roční holčičku. Už asi 14dní je hodně protivná a slintoší, tak jsem to přikládala k růstu zoubků. Ale všimla jsem si, že ráno na prostěradle jsou oranžové (nebo světlounce červené) skvrny. Další dny jsem to objevila i na pyžámku v místě, kam jí tečou sliny. Opět jsem si říkala, že je to asi k zoubkům, že jak se prořezávají, tak trošku k tomu teče i krev. Ale vystrašila mě mamka, že je to blbost. Nesetkaly jste se s tím někdy? Nebo co by to mohlo být? Moc díky za radyL.
NÁM taky tekla krev… ![]()
Taky nám při prořezávání dásně krvácely, taky jsem se toho lekla, ale v pohodě ![]()
Holky, moc díky za uklidnění. Chuděrečka moje malá. Budu ted s ní trpělivější, když vím, že jí to musí asi hodně bolet.
Krvaceni je normalni, u nas to bylo nejhorsi, kdyz rostly stolicky, to jsem se az lekla, co se deje.