Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@berry4 píše:
Ovulací?
@Anonymní píše:
Ze by to mohlo být tím? Podle kalkulačky bych ji měla mít cca 10.2.
Tvoje tělo asi nejede podle kalkulačky… Může to být ovulace nebo hormonální nerovnováha, jestli ovu nesledujes tak těžko říct
Ahoj, nejsem v tehlech počtech naka profesorka ![]()
Ale jen jednou jsem krvacela mimo m/s a bylo to uhnizdovani.. na těhotenství jsem přišla až měsíc po tom, testy byli negativní
Pozitivní až v 6 tt.
M/s mezi tím byla
Taky jsem to měla, po 9 dnech, kdy se to spíše horšilo, jsem šla na gyndu a byla to cysta na vaječníku - nic vážného, za pár týdnů vyléčena.
@Zapadslunce píše:
Ahoj, nejsem v tehlech počtech naka profesorka
Ale jen jednou jsem krvacela mimo m/s a bylo to uhnizdovani.. na těhotenství jsem přišla až měsíc po tom, testy byli negativní
Pozitivní až v 6 tt.
M/s mezi tím byla
@Barbboraaa píše:
Tvoje tělo asi nejede podle kalkulačky… Může to být ovulace nebo hormonální nerovnováha, jestli ovu nesledujes tak těžko říct
@eva.pass píše:
Taky jsem to měla, po 9 dnech, kdy se to spíše horšilo, jsem šla na gyndu a byla to cysta na vaječníku - nic vážného, za pár týdnů vyléčena.
@Anonymní píše:
No o mimi se snažíme, ale přijde mi to po ms brzo, jedine ze by se to stalo hned první styk po msnepamatujes prosím jak dlouho to trvalo a zda to bylo Hondě silné nebo tak nějak děkuji
No bylo to asi cca 3 dny tipuju a pak normálně když měla přijít m/s přišla. To už jsem byla těhotná ale testy neulazali ani ducha. Až ten druhy cyklus vynechala m/s a bylo mi pěkné blbě a prsa ani nemluvím
@Anonymní píše:
Takže jestli dobre rozumím, tak jsi krvacela 9 dni a pak jsi řešila?
Ja jsem to chtela resit driv, ale dr.mel dovolenou a prvni dny jsem cekala co se z toho vyvrbi. Dost lidi psalo o ovulaci tak jsem ji predpokladala…
No holky tak to trvalo cca 1 den, teď už v pohodě, tak fakt nevím ![]()
Menstruaci jsem měla od 25 do 29.1. a ráno jsem začala zase krvacet…nevíte čím by to mohlo prosím být? Děkuji