Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dneska jsem si po stolici všimla, že jsem rudě zakrvácela
Ještě nikdy se mi to nestalo. Poslední ms byla 2.9., takže jsem 15 dc. Těhotná opravdu být nemůžu, to bych musela být samosprašná
. Co by to mohlo být
? Mám šílet a letět na gyndu?!
Díky.
@jajul píše:
Ahoj, dneska jsem si po stolici všimla, že jsem rudě zakrvácela![]()
Ještě nikdy se mi to nestalo. Poslední ms byla 2.9., takže jsem 15 dc. Těhotná opravdu být nemůžu, to bych musela být samosprašná
![]()
. Co by to mohlo být
![]()
? Mám šílet a letět na gyndu?!
Díky.
ovulační krvácení
@kofola3 Děkuju. Fakt až tak
? A já si říkala, že bych si dneska dala říct
.. Tak to nic nebude
.
Já jsem kdysi krvácela mimo cyklus, a dr mě změnila prášky, že to může bejt když se dlouho užívá jedna značka ![]()
@marketa612 píše:
Já jsem kdysi krvácela mimo cyklus, a dr mě změnila prášky, že to může bejt když se dlouho užívá jedna značka
Mohla prasknout i cysta, nemyslím si že přo ovu se krvácí, ale možné to asi je ![]()
@nicolle24 píše:
Mohla prasknout i cysta, nemyslím si že přo ovu se krvácí, ale možné to asi je
Mě neříkala že mám ovu
, a kdyby mi praskla cysta tak bych to asi cítila. později jsem se s těma mrchama bohužel seznámila ![]()
Malinko mě párkrát píchlo vpravo pod žebry, jinak nic. Prasklá cysta by asi bolela?
Pokud nejsi těhu, a bylo to jednorázové, tak bych neplašila. pokud se to bude opakovat tak se objednej, ale nešil ![]()
Prasklá cysta bolet nemusí! Jasně že když má někdo cystu jak pomeranč tak to určitě bolí. Já bych zašla k dr. tady jsou to jen spekulace. Nic to nebude. Může to být i nachlazení, stres, příčiny mohou být jakékoliv
@marketa612 píše:
Pokud nejsi těhu, a bylo to jednorázové, tak bych neplašila. pokud se to bude opakovat tak se objednej, ale nešil
Souhlasím, hlavně nepanikař
Kamarádka tedka celou noc v bolestech nespala s cystou 3 cm
(věděla o ní a do další kontroly právě v noci praskla) mě teda nepraskla, ale dr říkala, že kdybych měla prudké bolesti mám akutně přijet..
Tak je fakt, že jsem prodělala docela ošklivou virozu. Těhotná nejsem na 100%, dcerka nás v poslední době tak vyčerpává, že spolu žijem jako sourozenci..
![]()
Děkuju, tak hlavně v klidu počkám v prvé řadě, co bude zítra. Pak kdyžtak zavolám do ordinace a uvidím. Děkuju dámy
.