Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj zeny byla jsem na hysteroskopii a kdyz jsem me probouzeli tak jsem brecela, ale bez slz stalo se vam to nektere taky?
@věrka6 píše:
Ahoj zeny byla jsem na hysteroskopii a kdyz jsem me probouzeli tak jsem brecela, ale bez slz stalo se vam to nektere taky?
Mě v 16 letech. Brečela jsem jak malej harant. Béééé buééé :- D
Dvakrát jsem po narkóze brečela, až jsem se zalykala. V podstatě bezdůvodně… Pamatovala jsem si jen střípky, ale prý jsem u toho i žvanila nějaké hlouposti… ![]()
Syn, když byl na nosní mandli, tak po probuzení z narkózy pořád brečel a měl výpadky paměti
Úplně normální. Někteří prostě po probuzení z narkózy brečí. Vůbec nic to neznamená (nemusí je nic bolet, nemusí být smutní, nemusí mít strach), prostě to tak je.
A někdo si to pamatuje, a někdo né…
Já jsem se probudila až na JIP. A netuším, co jsem jim tam vyváděla a nechtěli mi to raději ani říct ![]()
Měla jsem v dubnu dceru na operaci, když měla půl roku, po narkoze tak strašně plakala, byla k neutišení. Naštěstí nám nechali na oddělení náš kočárek v nemocnici, tak spala v něm, jen tam se dokázala trošku uklidnit, asi že byla ve svém.
Zapomněla jsem dodat, že sama jsem ještě na operaci nebyla, tak nevím, jak reaguje dospělý, znám jen reakci dítěte ![]()
@věrka6 Ahoj Věrka, tak mne sa to teda stalo, a to som mala asi 30; plakala som ako na pohrebe, úplné zúfalstvo! Keď som sa prebrala, oči totálne opuchnuté a vyplakané, spustila sa mi z toho aj nádcha-rýma, také to bolo intenzívne a ešte som aj kričala „maminka mojaaaa“, že sa všetci otáčali, čo sa mi stalo. Bola to sila!
Já byla v celkové narkoze dvakrát a nikdy se mi to nestalo, nebo o tom aspon nevím
Jediné co, tak mě bolela hlava a měla jsem kašel.
Tak já před 8 let po operaci slepáku jsem prej na ně řvala, že mě chtěj zabít, no nevím o tom
ale jeden „známý“ se kterým jsem kecali na chodbě říkal, že prej z toho byli všichni paf a on měl operaci na odpoledne a normálně se bál, že co mi dělali
![]()
Jasně, stalo, mně a mnoha dalším v okolí. V pohodě! Taky nevím, proč to je, ale jsou zvyklí na ledacos. Kamarádka mi tuhle volala po operaci, že se strašně stydí…ta zas vyřvávala prý nějaké prasárny při buzení z narkózy
je to prostě droga, no…
Ahoj ja byla taky loni na zákroku ale nevím ted podle názvu jestli to není jedno a to samé
jak jsem se probudila po narkoze brečela jsem bolestí, takže mi museli něco hned dát do kapaček od bolesti, jinak bych to asi nevydržela…
Tak já jsem asi trochu praštěná. Byla jsem teď v lednu na revizi po ZT, a po probuzení jsem se začla smát. Ještě ta sestřička volala na ostatní doktory „Jéé, pojďte se podívat, první která se nám tu směje“
Nevím, co mi přišlo tak vtipného, asi jsem byla ráda, že to mám za sebou..
Nepamatuji si, že bych brečela, vlastně si pamatuju akorát jak ke mě přišla máma na JIPku a ptala se jak mi je a já jediný co jsem byla schopná říct bylo: JE MI BLBĚ a zase usla… a taky že bylo, pak jsem jim tam ještě týden zvracela a nevěděli co semnou. Jinak jdu na operaci teď 19.9., tak teda doufám že brečet ani zvracet nebudu ![]()
Ja jsem prave jakoby z dalky slysela probudte se uz je po vsem…nebrecte a ja jen citila jak se mi klepaly usta a palila me pip..od dezinfekce