Brečení po anestezii

660
16.9.12 17:00

breceni po anestezii

Ahoj zeny byla jsem na hysteroskopii a kdyz jsem me probouzeli tak jsem brecela, ale bez slz stalo se vam to nektere taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2400
16.9.12 17:03
@věrka6 píše:
Ahoj zeny byla jsem na hysteroskopii a kdyz jsem me probouzeli tak jsem brecela, ale bez slz stalo se vam to nektere taky?

Mě v 16 letech. Brečela jsem jak malej harant. Béééé buééé :- D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
16.9.12 17:06

Dvakrát jsem po narkóze brečela, až jsem se zalykala. V podstatě bezdůvodně… Pamatovala jsem si jen střípky, ale prý jsem u toho i žvanila nějaké hlouposti… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.9.12 17:06

Syn, když byl na nosní mandli, tak po probuzení z narkózy pořád brečel a měl výpadky paměti

• Citovat
  • Upravit
1524
16.9.12 17:12

Úplně normální. Někteří prostě po probuzení z narkózy brečí. Vůbec nic to neznamená (nemusí je nic bolet, nemusí být smutní, nemusí mít strach), prostě to tak je.

A někdo si to pamatuje, a někdo né…

Já jsem se probudila až na JIP. A netuším, co jsem jim tam vyváděla a nechtěli mi to raději ani říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.9.12 17:13

Měla jsem v dubnu dceru na operaci, když měla půl roku, po narkoze tak strašně plakala, byla k neutišení. Naštěstí nám nechali na oddělení náš kočárek v nemocnici, tak spala v něm, jen tam se dokázala trošku uklidnit, asi že byla ve svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.9.12 17:15

Zapomněla jsem dodat, že sama jsem ještě na operaci nebyla, tak nevím, jak reaguje dospělý, znám jen reakci dítěte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
16.9.12 17:17

@věrka6 Ahoj Věrka, tak mne sa to teda stalo, a to som mala asi 30; plakala som ako na pohrebe, úplné zúfalstvo! Keď som sa prebrala, oči totálne opuchnuté a vyplakané, spustila sa mi z toho aj nádcha-rýma, také to bolo intenzívne a ešte som aj kričala „maminka mojaaaa“, že sa všetci otáčali, čo sa mi stalo. Bola to sila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.9.12 17:21

8o Já byla v celkové narkoze dvakrát a nikdy se mi to nestalo, nebo o tom aspon nevím :think: :think: :think: 8o Jediné co, tak mě bolela hlava a měla jsem kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.9.12 17:28

Tak já před 8 let po operaci slepáku jsem prej na ně řvala, že mě chtěj zabít, no nevím o tom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jeden „známý“ se kterým jsem kecali na chodbě říkal, že prej z toho byli všichni paf a on měl operaci na odpoledne a normálně se bál, že co mi dělali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
16.9.12 17:30

Jasně, stalo, mně a mnoha dalším v okolí. V pohodě! Taky nevím, proč to je, ale jsou zvyklí na ledacos. Kamarádka mi tuhle volala po operaci, že se strašně stydí…ta zas vyřvávala prý nějaké prasárny při buzení z narkózy :lol: je to prostě droga, no…

• Citovat
  • Upravit
1563
16.9.12 17:35

Ahoj ja byla taky loni na zákroku ale nevím ted podle názvu jestli to není jedno a to samé :D jak jsem se probudila po narkoze brečela jsem bolestí, takže mi museli něco hned dát do kapaček od bolesti, jinak bych to asi nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.9.12 17:45

Tak já jsem asi trochu praštěná. Byla jsem teď v lednu na revizi po ZT, a po probuzení jsem se začla smát. Ještě ta sestřička volala na ostatní doktory „Jéé, pojďte se podívat, první která se nám tu směje“ :) Nevím, co mi přišlo tak vtipného, asi jsem byla ráda, že to mám za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.9.12 17:47

Nepamatuji si, že bych brečela, vlastně si pamatuju akorát jak ke mě přišla máma na JIPku a ptala se jak mi je a já jediný co jsem byla schopná říct bylo: JE MI BLBĚ a zase usla… a taky že bylo, pak jsem jim tam ještě týden zvracela a nevěděli co semnou. Jinak jdu na operaci teď 19.9., tak teda doufám že brečet ani zvracet nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
16.9.12 17:49

Ja jsem prave jakoby z dalky slysela probudte se uz je po vsem…nebrecte a ja jen citila jak se mi klepaly usta a palila me pip..od dezinfekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí