Stálá únava, bolest v podbřišku

Anonymní
12.9.12 19:11

Stálá unava,bolest v podbřišku....

• Zdravím všechny..chci se zeptat mm jeden problém už tak 3 měsíce mě bolí stále žaludek (spíše neuroza) ale jsem už tak pul roku stále unavená ale tak ze i když naspím 8-9 hodin tak rano vstanu jak pytlem prastená…vcera sem zasla k lekari a poprosila o odber krve rekla mi něco o borelii a chlamydiích nejsem Těhotná …ale zpátky 3 dny mě začalo pobolívat v podbřisku jako by na menzes. těhu byt nemohu HA neru pravidelně…nemá někdo s tím zkušenost??
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
12.9.12 19:51

A nemas zvysenou teplotu? To by vysvetlovalo tu unavu. Ja mam podobny problem, zatim ho ovsem resim s doktorkou, tak neporadim.
Ja do toho jeste trpim nechutenstvim. Je opravdu jen malo potravin, ktere pozru. :think:

• Citovat
  • Upravit
498
12.9.12 20:02

Nevim teplotu si nejak nemerim, ale necítím ze bych měla..vcera jsem i citila pri sexu divný pocit v podbrisku no docela se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
12.9.12 21:08

Já měla šílenou únavu při neléčení štítný žlázy.. ms, jsem dostávala velmi špatně, a hlavně tak 14 před mi přišlo, že nosím v podbřišku pětikilovej balvan..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
12.9.12 21:12

Brala mi dneska právě i :nevim: krev na štítnou žlázu tak jsem zvedavá a ještě na vitamíny zda mi nějaké nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí