Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Znovu se nech vyšetřit a pokud není přeléčený i přítel tak je to k ničemu.
Doktorka o příteli nic neříkala, ale je to nedávno co jsem dobrala antibiotika a my spolu už měsíc nic neměli, protože mě to fakt bolí. Asi budu muset zase na stěry ![]()
@Anonymní píše:
Doktorka o příteli nic neříkala
tak to je chyba
A laktobacily, bereš? Ono je tahle obtíž složitější téma, u někoho je to běh na delší trať.
Mrzí mě to, ale asi to bude běh na dlouhou trať. Určitě přeléčit partnera - tím se nic nezkazí. Mám s tím bohaté zkušenosti a od doktora mi vše pomohlo na chvilku. Do dnes vím, že jakmile si dám čokoládu, tak ráno budu „umírat“
budu držet palce, ať se to brzy vyléčí a máš od toho pokoj ![]()
Neberu vůbec nic. Doktorka mě napsala léky, co jsem výše uvedla, za dva týdny jsem je dobrala, volala jsem pro výsledky laboratoře, tak mě říkala, že se tam našel zánět z bakterie, že mám léky dobrat a na podzim mám dojít zase na kontrolu, ještš říkala, že to nemusí být vříjnu, že nemusím spěchat. No a volala jsem jí v pátek a v neděli se mě to zase vrátilo, necítím po lécích žádnou úlevu
budu muset zase volat a objednávat se, proč to takto musí být, už mě to štve ![]()
Taky jaké nosíš kalhotky a neměla bys nosit těsné kalhoty. Mě dodnes vadí když přijedeme na dovolenou, musím si vydesinfikovat sprchu…
Ja mam e.coli v mocove trubici, 3 ATB a furt nic…
Nemate nekdo zkusenost? Predesilam, ze hygienu dodrzuju, analni styk a podobne praktiky nepraktikuju…
@Anonymní píše:
Doktorka o příteli nic neříkala, ale je to nedávno co jsem dobrala antibiotika a my spolu už měsíc nic neměli, protože mě to fakt bolí. Asi budu muset zase na stěry
NO ale to by se měl léčit… A nedej se, když to není v pohodě, normální jí to řekni, ať ti něco na to dá, že prostě necítíš žádné zlepšení atd.
@Liduše píše:
Mrzí mě to, ale asi to bude běh na dlouhou trať. Určitě přeléčit partnera - tím se nic nezkazí. Mám s tím bohaté zkušenosti a od doktora mi vše pomohlo na chvilku. Do dnes vím, že jakmile si dám čokoládu, tak ráno budu „umírat“budu držet palce, ať se to brzy vyléčí a máš od toho pokoj
děkuju
to jsem netušila, že to ovlivnuje sladký
mě jenom doktorka říkala, že musím spát bez kalhotek, umývat se jen intim gelem a neumývat se často. Jo a zakázala anální a orální sex, ale to u mě stejně nehrozí
![]()
@matiz2610 píše:
Taky by ses neměla moc často mýt mýdlem
mám jen intim gel a to se smím umývat každý druhý den, dr. mě to víc zakázala
Zakladatelko a máš potvrzený bakteriální zánět testama? Ono i tak se ale léčí oba partneři, protože ty bakterie jsou i v puse a všude, takže se to přenáší normálně slinama atd. Proto přeléčení jednoho nemá smysl, ani když nemáte pohlavní styk.
Jinak občas je potřeba léčbu několikrát zopakovat, než skutečně zabere a to platí i pro klasickou kvasinkovou infekci. Já takhle dotala léky Mycomax - balení pro sebe, balení pro manžela a měli jsme to začít brát ve stejnou dobu (byla to léčba na tři dny) a doktor říkal, že pokud je u někoho velký problém, tak nejdřív takhle přeléčí a po tom každý měsíc hned první den MS se bere preventivně jedna tableta a dělá se to tak třeba po dobu třech měsíců…
Ahojky, nenašla jsem nikde aktuální téma s tímto názvem, všechny jsou pár let starý
byla jsem u doktorky, zjistila mě zánět, předepsala mě MACMIROR COMPLEX 500, pilulky na polykání a na výplach Rosalgin. Léky jsem měla 14 dní, léčbu mám za sebou, ale necítím žádnou úlevu, pořád je to stejný, doktorka mě říkala, že ty léky jsou antibiotika a pomůžou, ale mě nepomohlo nic
pořád to stejný, pálení při močení, svědění, výtok, bolesti při sexu, který raději ani nemám. Už fakt nevím co dělat
píšu anonymně nezlobte se
ale je to choulostivý.