Zánět - co s tím sakra dělat

Anonymní
11.9.12 15:42

zánět - co s tím sakra dělat

Ahojky, nenašla jsem nikde aktuální téma s tímto názvem, všechny jsou pár let starý :think: byla jsem u doktorky, zjistila mě zánět, předepsala mě MACMIROR COMPLEX 500, pilulky na polykání a na výplach Rosalgin. Léky jsem měla 14 dní, léčbu mám za sebou, ale necítím žádnou úlevu, pořád je to stejný, doktorka mě říkala, že ty léky jsou antibiotika a pomůžou, ale mě nepomohlo nic :,( pořád to stejný, pálení při močení, svědění, výtok, bolesti při sexu, který raději ani nemám. Už fakt nevím co dělat :zed: píšu anonymně nezlobte se :oops: ale je to choulostivý. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.9.12 15:46

A léčil se i přítel? Tak znova k doktorce na stěry.

• Citovat
  • Upravit
16732
11.9.12 15:48

Znovu se nech vyšetřit a pokud není přeléčený i přítel tak je to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 15:50

Doktorka o příteli nic neříkala, ale je to nedávno co jsem dobrala antibiotika a my spolu už měsíc nic neměli, protože mě to fakt bolí. Asi budu muset zase na stěry :-(

• Citovat
  • Upravit
16732
11.9.12 15:52
@Anonymní píše:
Doktorka o příteli nic neříkala

tak to je chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.9.12 15:53

A laktobacily, bereš? Ono je tahle obtíž složitější téma, u někoho je to běh na delší trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
11.9.12 15:54

Mrzí mě to, ale asi to bude běh na dlouhou trať. Určitě přeléčit partnera - tím se nic nezkazí. Mám s tím bohaté zkušenosti a od doktora mi vše pomohlo na chvilku. Do dnes vím, že jakmile si dám čokoládu, tak ráno budu „umírat“ :cert: budu držet palce, ať se to brzy vyléčí a máš od toho pokoj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 15:56

Neberu vůbec nic. Doktorka mě napsala léky, co jsem výše uvedla, za dva týdny jsem je dobrala, volala jsem pro výsledky laboratoře, tak mě říkala, že se tam našel zánět z bakterie, že mám léky dobrat a na podzim mám dojít zase na kontrolu, ještš říkala, že to nemusí být vříjnu, že nemusím spěchat. No a volala jsem jí v pátek a v neděli se mě to zase vrátilo, necítím po lécích žádnou úlevu :? budu muset zase volat a objednávat se, proč to takto musí být, už mě to štve :cert:

• Citovat
  • Upravit
526
11.9.12 16:02

Taky jaké nosíš kalhotky a neměla bys nosit těsné kalhoty. Mě dodnes vadí když přijedeme na dovolenou, musím si vydesinfikovat sprchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ja mam e.coli v mocove trubici, 3 ATB a furt nic…
Nemate nekdo zkusenost? Predesilam, ze hygienu dodrzuju, analni styk a podobne praktiky nepraktikuju…

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
@Anonymní píše:
Doktorka o příteli nic neříkala, ale je to nedávno co jsem dobrala antibiotika a my spolu už měsíc nic neměli, protože mě to fakt bolí. Asi budu muset zase na stěry :-(

NO ale to by se měl léčit… A nedej se, když to není v pohodě, normální jí to řekni, ať ti něco na to dá, že prostě necítíš žádné zlepšení atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.12 16:03
@Liduše píše:
Mrzí mě to, ale asi to bude běh na dlouhou trať. Určitě přeléčit partnera - tím se nic nezkazí. Mám s tím bohaté zkušenosti a od doktora mi vše pomohlo na chvilku. Do dnes vím, že jakmile si dám čokoládu, tak ráno budu „umírat“ :cert: budu držet palce, ať se to brzy vyléčí a máš od toho pokoj :kytka:

děkuju :) to jsem netušila, že to ovlivnuje sladký 8o mě jenom doktorka říkala, že musím spát bez kalhotek, umývat se jen intim gelem a neumývat se často. Jo a zakázala anální a orální sex, ale to u mě stejně nehrozí :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
526
11.9.12 16:03

Taky by ses neměla moc často mýt mýdlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 16:06
@matiz2610 píše:
Taky by ses neměla moc často mýt mýdlem

mám jen intim gel a to se smím umývat každý druhý den, dr. mě to víc zakázala

• Citovat
  • Upravit
20777
11.9.12 16:07

Zakladatelko a máš potvrzený bakteriální zánět testama? Ono i tak se ale léčí oba partneři, protože ty bakterie jsou i v puse a všude, takže se to přenáší normálně slinama atd. Proto přeléčení jednoho nemá smysl, ani když nemáte pohlavní styk.
Jinak občas je potřeba léčbu několikrát zopakovat, než skutečně zabere a to platí i pro klasickou kvasinkovou infekci. Já takhle dotala léky Mycomax - balení pro sebe, balení pro manžela a měli jsme to začít brát ve stejnou dobu (byla to léčba na tři dny) a doktor říkal, že pokud je u někoho velký problém, tak nejdřív takhle přeléčí a po tom každý měsíc hned první den MS se bere preventivně jedna tableta a dělá se to tak třeba po dobu třech měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí